NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:36

NRK - 12 jul 23 kl. 19:28

Politiet sier anklaget BBC-programleder ikke har gjort noe ulovlig

Tirsdag tok politiet i London over saken etter at BBC selv hadde startet en intern granskning av programlederen, melder Sky News og BBC. – Det har ikke kommet noe informasjon som tilsier at noe ulovlig har hendt, heter det i en uttalelse fra politiet. Derfor kan den interne granskingen av saken fortsette. Anklagene mot programlederen går blant annet ut på at han skal ha betalt en tenåring for nakenbilder og truet en annen ung person. Den britiske krigskasteren skriver at det er kommet enda flere anklager mot programlederen, som de nå undersøker nærmere.
Les mer på NRK


Les mer om:
London, BBC, Sky News, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, sier, anklaget, BBC-programleder, ikkehar gjort , noe, ulovlig
Klartale - 13 nov 23 kl. 15:30

Dette er «Maskorama»-hintene

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum har startet. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

NRK - 09 jul 23 kl. 13:51

BBC: Kulturministeren innkaller til samtale om anklage mot programleder i BBC

Den britiske kulturministeren Lucy Frazer innkalte søndag BBC-sjefen til samtaler etter anklager av seksuell karakter mot en programleder. Ifølge BBC er programlederen beskyldt for å ha betalt en tenåring 35.000 pund, eller i underkant av en halv million kroner for seksuelt eksplisitte bilder.

Klartale - 12 jun 23 kl. 16:00

Hvem av disse er forræder?

På Fredag var det finale i sesong 2 av «Forræder» på TV 2. En halv million mennesker så sesongen. Til høsten kommer sesong 3.

NRK - 09 jul 23 kl. 16:17

BBC-programleder suspendert etter anklager

En programleder i BBC er anklaget for å ha betalt en tenåring for bilder med seksuelt innhold, og er suspendert, skriver kringkasteren på sin nettside. – BBC tar alle anklager på alvor og vi har på plass robuste interne prosesser for å håndtere slike anklager, skriver kringkasteren..

NRK - 28 aug 23 kl. 11:48

Mann feilaktig intervjuet av BBC vil saksøke kanalen

Guy Goma, som i 2006 ble feilaktig intervjuet av BBC da de forvekslet ham med en annen Guy, planlegger søksmål mot den britiske kringkasteren. BBC tjente gode penger på intervjuet som gikk viralt, ifølge Goma. Nå vil han saksøke dem for å få penger for intervjuet.

VG - 09 jul 23 kl. 18:11

BBC-programleder tatt av lufta etter anklager om kjøp av seksuelle bilder

En mannlig BBC-programleder er anklaget for å ha betalte en tenåring 35 000 pund for seksuelle bilder, melder kringkasteren selv..

Aftenposten - 09 jul 23 kl. 16:47

BBC-programleder suspendert etter anklager

En ikke navngitt programleder på BBC er suspendert etter anklager om at han har betalt en tenåring for seksuelt….

Klartale - 21 okt 23 kl. 07:00

Dette er historien til TV-aksjonen

«Verdens største dugnad». Eller TV-aksjonen, om du vil. Søndag skal vi fram med lommeboka igjen.

NRK - 23 jun 23 kl. 17:00

NRK-programleder Sigrid Sollund får ikke lede Dagsnytt 18-sending grunnet bånd til Trettebergstuen

Programleder Sigrid Sollund skal ikke lede kveldens Dagsnytt 18-sending. Årsaken er at hun er nær venn med Anette Trettebergstuen. – Det er ikke mer mystisk enn at vi har satt inn Lilla Sølhusvik fordi vi vurderer forholdet mellom Sigrid Sollund og Anette Trettebergstuen som for tett til at hun kan være programleder, sier programredaktør i NRK Nyheter Knut Magnus Berge.

NRK - 21 nov 23 kl. 10:00

Linn Wiik blir programleder i NRK

Linn Wiik (39) blir ny programleder i Nyhetsmorgen på NRK. – Dette er en av de mest spennende programlederjobbene i landet, og jeg gleder meg skikkelig, sier hun i en pressemelding. Mandag ble det kjent at Wiik slutter i TV 2, som må kutte mellom 40 og 50 stillinger.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 3 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 4 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 4 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com