Klartale > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:26

Klartale - 15 sep 21 kl. 13:59

Politiet sier DNA var viktig for å sikte mann for Tengs-drapet

Mannen som er siktet for et drap og mistenkt for et annet må bli i varetekts-fengsel. Det sier Gulating lagmannsrett..
Les mer på Klartale


Les mer om:
Gulating, DNA, Tengs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, sier, DNAvar , viktig, forå , sikte, mann, for Tengs-drapet
NRK - 02 jun 21 kl. 15:49

– Viktig å ha oppdatert DNA-profil

Det er Oslo politidistrikt som holder i i den nye etterforskningen av Viggo Kristiansens straffesak, etter at straffesaken ble gjenopptatt. I en pressemelding skriver politiet at det er satt sammen et team av erfarne etterforskere, analytikere og politiadvokater for å se på saken. De vil for øvrig ikke gå nærmere inn på hva som gjøres, men bekrefter at man har bedt om en ny referanseprøve (DNA) av Kristiansen.

NRK - 05 sep 21 kl. 20:30

Tengs-saken: Hadde DNA fra flere

I en blodflekk på strømpebuksen til Birgitte Tengs ble det funnet DNA fra en annen person. Fra det VG erfarer fra uavhengige kilder, viser DNA-treffet en blandingsprofil, som vil si at det finnes DNA fra mer enn en person..

NRK - 02 jun 21 kl. 14:30

Krever at andre tar DNA-prøven

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen motsetter seg at Agder-politiet skal ta DNA-prøve av ham, melder VG. Onsdag ba Oslo-politiet om at det tas en ny DNA-prøve av Kristiansen i forbindelse med den pågående etterforskningen av ham. Oslo-politiet har også bedt om at Agder-politiet tar prøven, men det ønsker ikke Kristiansen.

NRK - 06 sep 21 kl. 12:10

Vil ikke kommentere DNA-funn

VG skrev sødag at det i en blodflekk på strømpebuksen til Birgitte Tengs ble det funnet DNA som politiet mener kan tilhøre mannen som nå er siktet for drapet i 1995. Politiinspektør Lars Ole Berge møtte mandag pressen. Han ønsket ikke å kommentere VGs opplysninger.

NRK - 16 aug 21 kl. 17:12

Beinrester stammer fra kvinne

Beinrestene som ble funnet på Tranby i Lier i april i år, stammer høyst sannsynlig fra en kvinne, opplyser politiet. Politiet har fått flere svar etter at resultatet fra DNA-analysene av beinrestene er klare, skriver Drammens Tidende. – DNA-prøvene sier at dette høyst sannsynlig er en kvinne.

NRK - 10 aug 21 kl. 19:53

DNA-bevis knytter siktet til drap

Politiet har funnet den siktede 18-åringens DNA på en kniv de mener ble brukt under drapet på en 19-åring i Sandefjord i juni. – Det ble funnet en kniv i nærheten av åstedet, som antas å være den aktuelle kniven som ble brukt til knivstikkingen av fornærmede. På denne kniven er det funnet en DNA-profil som samsvarer med den siktede 18-åringen.

NRK - 03 sep 21 kl. 12:04

Sikta på bakgrunn av DNA-resultat

Mannen i 50-åra som er sikta for drapet på Birgitte Tengs og mistenkt for drapet på Tina Jørgensen, er sikta på grunnlag av DNA-resultat. Det seier Sør-Aust politidistrikt på ein pressekonferanse – Den noverande siktinga bygger på resultat av DNA-analyser, men støttast også av andre opplysningar i saka. – Pågripelsen gjekk roleg for seg.

VG - 10 sep 21 kl. 05:38

DNA-funnet i Tengs-saken: – Kan åpenbart ikke stå alene

HAUGALANDET (VG) DNA-beviset i Tengs-saken er langt svakere enn vanlige DNA-treff, ifølge VGs opplysninger. I teorien kan det stamme fra mange tusen menn i Norge..

NRK - Igår: 08:12

DNA-rapport ikkje kvalitetssikra

DNA-rapporten som peikar på mannen som er sikta for drapet på Birgitte Tengs, er foreløpig ikkje kvalitetssikra av Den rettsmedisinske kommisjonen, skriv TV 2. – Ein grunn til at vi ikkje har fått han, kan vere at det er utanlandske sakkunnig som har skrive rapporten, og at dei ikkje er pålagde å sende han til oss, seier Hans Geir Eiken, som leiar genetisk gruppe i kommisjonen. Mannen i 50-åra blei gripen 1.

NRK - 06 jun 21 kl. 16:17

Ny DNA-prøve av Viggo Kristiansen

Politiet har tatt ny DNA-prøve av Viggo Kristiansen. Det bekrefter talsperson for støttegruppen til Viggo Kristiansen, Terje Helland, til VG. – Jeg kan bekrefte at Oslo-politiet var der i dag.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 3 timer siden

A-ha lager nytt album

Pop-gruppa a-ha er klare med ny musikk for første gang på sju år. De har laget 12 nye låter, og skal spille de inn i Svømmehallen..

Klartale - 4 timer siden

Varetektsfengsles i fire uker etter knivangrep på Nav-kontor

Mannen som er siktet for å ha drept en Nav-ansatt på Årstad i Bergen blir varetekstfengslet i fire uker..

Klartale - 4 timer siden

Fortsetter som statsminister uten flertall

Mandag var mange canadiere ute og stemte. Årets valg holdes to år før tiden, etter eget ønske fra statsminister Justin Trudeau..

Klartale - 4 timer siden

Vil anbefale å åpne landet

Folkehelse-instituttet vil anbefale regjeringen å åpne landet om kort tid. Nye analyser viser en positiv utvikling i korona-situasjonen..

Klartale - 5 timer siden

Vil ikke ha dommerhjelp

Norsk fotball må snart bestemme seg om de ønsker Video Assistent Referee (VAR). Norsk Supporter-allianse ønsker ikke dommerhjelp..

Klartale - 6 timer siden

Skremt av klimatall

Verdens land må ta klimaendringene på alvor. Statsminister Erna Solberg blir skremt av tallene fra forskerne..

Klartale - 8 timer siden

Minnes de døde etter skyting på skole

Tirsdag gikk en mann løs med våpen på et universitet i Russland. Seks personer døde, en mann og fem kvinner..

Klartale - 8 timer siden

Skal finne ut om de kan bli enige

Torsdagen starter samtalene mellom Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti. De skal finne ut om partiene kan samarbeide eller ikke..

Klartale - 9 timer siden

Over halvparten av abonnementer på nett

Nå er flere abonnementer på nett enn i papirform i Norge. Flere abonnerer også på en avis enn før..

Klartale - 10 timer siden

Stadig flere kniv- og skuddskader i Sverige

Stadig flere trenger behandling for kniv- og skuddskader i Sverige. Flere overleger er bekymret over utviklingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt