NRK > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:01

NRK - 24 jul 21 kl. 20:52

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen. Det viste seg at det var ein augestikkar, skriv politiet på Twitter. – Politikvardagen er full av variasjon, og små og store hendingar, legg dei til..
Les mer på NRK


Les mer om:
Industrigata, Oslo, TV, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, rykteut , til, insekt
VG - 16 jun 21 kl. 21:06

Biden etter toppmøtet: Putins rykte er synkende

GENEVE (VG) USAs president Joe Biden tror ikke at Russlands president Vladimir Putin ønsker en ny kald krig, men sier at hans rykte i verden er i fall. Putins oppsummering av toppmøtet var at tonen var konstruktiv og ikke fiendtlig..

Aftenposten - 19 aug 21 kl. 18:07

Ultraprosessert mat får stadig dårligere rykte. Nå peker forskere på en årsak som overrasker.

Ultraprosessert mat får stadig dårligere rykte. Nå peker forskere på en årsak som overrasker..

NRK - 16 jun 21 kl. 05:47

Lar graset gro i vegkanten

Fleire stader i Rogaland vert det prøvd ut eit prosjekt der blomar, gras og ugras som veks i vegkanten, ikkje blir fjerna før ut i august månad. Målet er å behalde blomane til dei har frøa seg, slik at det blir gode tilhøve for insekt..

Dagbladet - 23 aug 21 kl. 21:22

Fikk insekt i øret:- Fullstendig panikk

Finske Elme ble forferdet da hun merket at noe beveget seg inne i øret..

NRK - 20 jul 21 kl. 08:47

Brann i campingvogner i Oppdal

Klokka 08.30 rykte politiet ut til ein brann i ei campingvogn i Oppdal. Alle hadde kome seg ut av vogna.

NRK - 20 jul 21 kl. 08:47

Brann i to campingvogner i Oppdal

Klokka 08.30 rykte politiet ut til ein brann i ei campingvogn i Oppdal. Alle hadde kome seg ut av vogna.

NRK - 12 maj 21 kl. 05:32

Vald i Kristiansund

Ein mann i 20-åra vart utsett for vald i Kristiansund i natt. Politiet i Kristiansund rykte ut til staden klokka 02:41, dei opprettar sak. Det skriv politiet på Twitter..

NRK - 14 aug 21 kl. 08:29

Steinkjer: Mann stukken i ryggen

Kl. 00.45 i natt fekk politiet melding om ein krangel mellom to menn i 20-åra i Steinkjer, som enda med at ein mann vart stukken i ryggen.

NRK - 27 jun 21 kl. 09:43

Nesten påkøyrt av tog, tok ponni

Politiet i Fredrikstad rykte ut på melding om ein full mann i berre underbuksa som sprang på skinnegangen og nesten blei påkøyrt av toget. – Då politiet fekk kontroll på mannen var han i ferd med å forsøke å ri frå staden på ein ponni. Han er no på veg inn i arrest, skriv dei på Twitter..

NRK - 13 sep 21 kl. 20:38

Ingen brann i Drammen

Ifølge politiet var det ingen brann ved Norsk Gjenvinning i Drammen, men berre damp. Politiet og brannvesenet rykte ut etter meldingar om det som kunne vere ein brann, men då dei kom fram var det ingen synlege flammar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Utenriksministrene møtes torsdag

USAs utenriksminister Antony Blinken skal møte sin franske kollega Jean-Yves Le Drian torsdag, får AFP opplyst. Frankrike er rasende over en skrotet ubåtavtale. De to snakket sammen i forbindelse med et møte mellom de fem permanente medlemmene i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 15 minutter siden

– Verden står overfor tre kriser

Klima, helse og økonomisk krise viser at internasjonalt samarbeid trengs, sa statsminister Erna Solberg (H) i sin tale til FNs hovedforsamling natt til torsdag. – Vi trenger å minne hverandre på vår kollektive styrke. FN ble født i en krisesituasjon, og fordi kriser har potensial til å øke samholdet og beslutningsevnen, må vi utnytte framdriften som er skapt og handle, oppfordret Solberg i den forhåndsinnspilte talen.

NRK - 30 minutter siden

Sprekker i nye flytog

I tre måneder har Flytogets nye togsett vært ute av trafikk på grunn av sprekker i togenes understell. Flytoget har ikke fått noen forklaring på hvorfor understellet har sprekker, skriver Aftenposten. Flytoget fikk levert de fire første av i alt åtte nye togsett i juni..

NRK - 1 time siden

Ubåtverft sender faktura

Frankrikes Naval Group sier verftet kommer til å sende en detaljert kostnadsoversikt til Australia i løpet av de neste ukene. Fakturaen kommer til å inneholde kostnadene det franske verftet forventer at myndighetene i Canberra betaler for å skrote ubåtavtalen..

NRK - 2 timer siden

Passasjersvikt kan gi rutekutt

Bruken av Ruters kollektivtilbud i Oslo og Akerhus falt kraftig under pandemien, og passasjertallene i høst er rundt 70 prosent av normalen. Det kan føre til rutekutt. Nedgangen i kollektivbruken har vedvart, selv om biltrafikken ser ut til å være tilbake som normalt, målt ut fra passeringstall i bomringene og Vegvesenets trafikktellinger, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 3 timer siden

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..

NRK - 4 timer siden

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.

NRK - 5 timer siden

Mann pågrepet med kniv

En mann ble onsdag kveld pågrepet etter å ha vist frem en kniv i en butikk på Carl Bernes plass i Oslo. Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen personer er skadd, melder politiet i Oslo..

NRK - 6 timer siden

Oppgang på børsen i USA

Børsen i i New York endte opp onsdag etter at den gjeldstyngede kinesiske eiendomsgiganten Evergrande forsikret markedet om at gjelda ikke blir misligholdt. Dow Jones-indeksen var onsdag opp 1 prosent, i likhet med den bredere S&P-indeksen og teknologitunge Nasdaq..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt