NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 19:31

NRK - 25 okt 21 kl. 07:04

Politiet oppdaterer om leteaksjon

Innsatsleder for politiet, Atle Birkeland, som leder søket etter de tre personene savnet i Tokagjelet i Hardanger, uttalte mandag morgen at det har vært et svært krevende søk. – Vi har vært 50 personer på det meste, men har jobbet mot været. Det har vært tåke, regn og vanskelige forhold. Innsatslederen omtalte aksjonen som en redningsaksjon. – Vi er fremdeles i en redningsfase, uttalte Birkeland.
Les mer på NRK


Les mer om:
Birkeland, Tokagjelet, Hardanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, oppdatererom , leteaksjon
NRK - 02 aug 21 kl. 17:34

Mann funnet etter leteaksjon

En 35 år gammel mann ble funnet etter en leteaksjon ved Sognefjellshytta i Innlandet mandag. Mannen gikk fra Nørdstedalseter i Breheimen søndag kveld. Han hadde bestilt plass på Sognefjellshytta natt til mandag, men dukket ikke opp.

NRK - 25 okt 21 kl. 10:57

Oppdaterer om leteaksjon

Politiet kommer med en oppdatering om leteaksjonen i Hardanger klokken 11.00. Pressekonferansen sendes direkte på NRK..

NRK - 18 jul 21 kl. 01:25

Stor leteaksjon i Oslo avblåst

Siste: Etter et omfattende søk har vi funnet to personer som har mistet båten sin, og ikke klart å varsle om dette. De er i god behold, melder politiet i Oslo på Twitter. Det pågår et omfattende leteaksjon i området Katten ved Nordstrand i Oslo natt til søndag, etter at noen personer kom over en seilbåt som lå og slo i fjæra.

NRK - 26 sep 21 kl. 21:32

Leteaksjon i Trondheim

Det er satt i gang en leteaksjon etter en 61 år gammel kvinne som er savnet fra Byåasen i Trondheim, melder politiet. Hun er sist sett i området Kyvannet i 14-tida. Beskrivelse: 169 cm, normal kroppsbygning, grått halvlangt hår.

NRK - 03 nov 21 kl. 11:33

Leteaksjon etter mann på Gålå

Politiet, rundt 40 frivillige og to helikoptre er med på leteaksjon i Sør-Fron. En mann i 70-årene ble i går ettermiddag meldt savnet fra hytta si sør for Gålåvatnet. – Nå bruker vi de ressursene vi klarer å få tak i for å søke over et ganske stort område, sa Sissel Svarstad fra politiet i går kveld..

NRK - 18 jul 21 kl. 03:12

To funnet etter stor leteaksjon

Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter funnet av en seilbåt ved Katten på Nordstrand natt til søndag. To personer ble funnet og er i god behold. – Etter et omfattende søk har vi nå funnet to personer på Husbergøya.

NRK - 20 jul 21 kl. 05:24

Leteaksjon i Fyresdal

Det er satt i gang en omfattende leteaksjon etter en mann i 70-årene etter at han ikke kom tilbake til hytta si i Fyresdal i Vestfold og Telemark fylke. Politiet fikk melding om saken klokka 23.41 mandag kveld.

NRK - 21 jul 21 kl. 07:12

Leteaksjon i Kragerø

Det foregår en leteaksjon i skjærgården i Kragerø etter en mann i en båt. Politiet ber folk om hjelp til å finne ham. Han har svart t-skjorte, olabukse og svarte sko.

NRK - 30 jul 21 kl. 19:39

Igangsetter leteaksjon

Tidligere i dag ble en mann meldt savnet i Alta. Politiet i Finnmark har nå igangsatt en leteaksjon etter funn av bilen til den savnede 30-åringen..

NRK - 30 jul 21 kl. 19:39

Iverksetter leteaksjon i Alta

Fredag ble en mann meldt savnet i Alta. Politiet i Finnmark har nå igangsatt en leteaksjon etter funn av bilen til den savnede 37-åringen, som er tysk statsborger, men bosatt i Alta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt