Dagbladet > Innenriks

Wednesday, 20 October, 02:36

Dagbladet - 20 sep 21 kl. 17:12

Politiet om siktede: - Ikke en kjenning

Mandag formiddag ble to Nav-ansatte knivstukket på Nav Årstad i Bergen. Politiet har hatt ti vitneavhør i forbindelse med hendelsen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Nav, Nav Årstad, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politietom , siktede, Ikkeen , kjenning
NRK - 09 jun 21 kl. 09:00

Siktede knyttet seg til drapssaken

Siktede knyttet seg til drapshandlingen, samt kjøringen på E6. Han erkjenner de faktiske forhold. Han har per nå ikke tatt stiling til straffeskyld.

NRK - 09 jun 21 kl. 09:00

Siktede knytter seg til drapet

«Siktede knyttet seg til drapshandlingen, samt kjøringen på E6. Han erkjenner de faktiske forhold. Han har per nå ikke tatt stiling til straffeskyld.

NRK - 14 okt 21 kl. 08:02

Siktede erkjenner forholdene

Mannen i 30-årene, som er siktet for å ha drept fem personer og skadd to, erkjenner forholdene. – Men hvorvidt han erkjenner straffskyld må vi avvente med, sier politiadvokat Ann Irén Svane Mathiassen til TV 2. Til NRK sier hun at den siktede er en kjenning av politiet.

NRK - 17 aug 21 kl. 10:16

Fire uker varetekt etter skyting

Siktede etter skytingen på Skøyenåsen blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og har samtykket til kontorforretning. Politiet ber om at siktede blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt isolasjon i to uker. Han er siktet for to drapsforsøk.

NRK - 17 aug 21 kl. 10:16

Ber om fire uker varetektsfengsling

Siktede etter skytingen på Skøyenåsen blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og har samtykket til kontorforretning. Politiet ber om at siktede blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, samt isolasjon i to uker. Han er siktet for to drapsforsøk.

NRK - 07 sep 21 kl. 13:28

Har fått 25 tips etter pågripelse

Politiadvokat Fredrik Martin Soma sier man har fått inn 25 tips som handler om mannen som nå er siktet for drapet på Birgitte Tengs. Politiet er tydelige på at dette betyr at mannen er mistenkt i flere saker. – Det er tips som går på straffesaker som man mener politiet bør sjekke opp mot siktede i Birgitte Tengs saken.

Klartale - 15 okt 21 kl. 14:56

Kongsberg-siktede kommer til å bli siktet for mer enn fem drap

Politiet holdt fredag en pressekonferanse om hendelsen på Kongsberg. Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer.

NRK - 14 okt 21 kl. 08:02

TV2: Siktede erkjenner forholdene

Mannen i 30-årene, som er sikta for å ha drept fem personer og skadd to, erkjenner forholdene, skriver TV2. Politiadvokat Ann Irén Svane Mathiassen sier den siktede er en kjenning av politiet..

NRK - 14 okt 21 kl. 08:02

TV 2: Siktede erkjenner forholdene

Mannen i 30-årene, som er siktet for å ha drept fem personer og skadd to, erkjenner forholdene, skriver TV 2. Politiadvokat Ann Irén Svane Mathiassen sier den siktede er en kjenning av politiet. Mannen skal også ha vært i kontakt med norsk helsevesen flere ganger..

Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 timer siden

Slik var drapsruta

Angrepet startet inne på en matbutikk. Mandag fortalte politiet mer om gjerningsmannens bevegelser den kvelden fem personer ble drept i Kongsberg..

Dagbladet - 18 timer siden

- La bilen stå

Har du ikke lagt om til vinterdekk i dag, er oppfordringen fra meteorologene, politiet og Vegvesenet helt klar..

Dagbladet - 19 timer siden

Smitten øker: - Overrasket

Universitetssykehuset Nord-Norge gikk søndag ettermiddag til gul beredskap. 13 personer er innlagt med covid-19 og smitten øker i Tromsø kommune..

Dagbladet - Igår: 17:16

Hjortene dundret mot bilen

- Gevirene klinket mot hverandre..

Dagbladet - Igår: 14:17

Ofrene ble drept med stikkvåpen

Politiet har mandag et pressetreff om den siste situasjonen i Kongsberg-drapene..

Dagbladet - Igår: 11:53

Farevarsel på Østlandet

Natt til tirsdag kan det falle snø i områdene Viken, Oslo og Innlandet..

Dagbladet - Igår: 05:59

Gigant-barnebidrag blir regjeringssak

Erlend Wiborg (FrP) reagerer sterkt på Navs krav mot Alf Friisø (57), om etterbetaling av et gigantisk barnebidrag basert på en dom fra Nicaragua. Nå krever han svar fra den påtroppende regjeringen..

Dagbladet - 16 okt 21 kl. 17:03

Død mann funnet på sti

Politiet har sperret av et større område i Skien etter at en død mann ble funnet på en sti i et boligområde. Mannen har synlige skader, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 15:46

Nøkkelsvar kan ligge i Tyskland

Ulykkesbil i Hallingdal hadde fartsskriver..

Dagbladet - 15 okt 21 kl. 03:01

Sjef for kontraterror: - Krevende sak

Den type sak, som skjedde i Kongsberg onsdag kveld, er noe av det mest krevende enhver sikkerhetstjeneste står ovenfor, forteller Kontraterror sjef i PST, Arne Christian Haugstøyl..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt