NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 10:21

NRK - 17 mai 21 kl. 20:36

Politiet løyser opp stor samling

Politiet skriv på Twitter at dei løyser opp ei stor samling av meir enn 400 ungdommar i alderen 12–20 år i Stavanger på Valuen badeplass. Mange står fram som svært rusa, og det er fleire ordensoppdrag på staden. Dei ber foreldre kontakta ungane sine og få dei heim. Dei ber vidare om at dei ikkje må bruka bil inn i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, Stavanger, Valuen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, løyser, opp, stor, samling
NRK - 17 mai 21 kl. 20:36

Politiet løyser opp samling

Politiet skriv på Twitter at dei løyser opp ei stor samling av meir enn 400 ungdommar i alderen 12–20 år i Stavanger. Mange står fram som svært rusa, og det er fleire ordensoppdrag på staden. Dei ber foreldre kontakta ungane sine og få dei heim.

NRK - 05 juni 21 kl. 00:55

Politiet: – Løp i alle retninger

Ved Haukvannet i Trondheim melder politiet om stor ansamling og full fest. Da politiet ankom, løp personer i alle retninger. Det skal være ungdommer i alderen 16–18 år, melder politiet i Trøndelag på Twitter.

NRK - 03 april 21 kl. 21:22

Åtvarar mot stor snøskredfare

Vêrskiftet vil føre til stor snøskredfare i indre Fjordane måndag. – Stiv kuling og mykje nysnø vil føre til stor transport av snø inn i leheng. Skred kan løysast ut både naturlig og av skiløpar.

NRK - 11 mai 21 kl. 07:24

Eldre med psykiske lidelser sliter

Koronapandemien har gjort de psykiske lidelsene til eldre verre. Sosial isolasjon og begrenset brukerkontakt har hatt stor innvirkning. I en studie publisert i Tidskrift for Den norske legeforeningen rapporterer 45,8 prosent av behandlere på alderspsykiatriske avdelinger forverring i pasientenes psykiske tilstand på grunn av sosial isolasjon i stor eller svært stor grad..

NRK - 01 mai 21 kl. 17:37

Bryter reglene og fester i Belgia

Hundrevis av ungdommer trosset politi og koronatiltak og samlet seg lørdag i en park i Brussel for å feste, skriver NTB. Den såkalte Boum 2-protesten er en oppfølger til en parkfest i forrige måned som politiet brøt opp med hester og vannkanoner. Utpå ettermiddagen lørdag samlet stadig flere seg i Bois de la Cambre-parken.

NRK - 26 april 21 kl. 21:08

Skal granske Louisville-politiet

USAs justisdepartement starter en stor gransking av Louisville-politiet etter drapet på Breonna Taylor i mars i fjor. Hun ble skutt og drept da politiet tok seg inn i boligen hennes. Kjæresten hennes avfyrte et skudd, politiet sier de besvarte ilden..

NRK - 08 juni 21 kl. 09:32

Stor skogbrannfare

Meteorologisk institutt melder om lokalt stor skogbrannfare fra Stavanger og opp til Sogndal de nærmeste dagene..

Aftenposten - 22 mars 21 kl. 08:01

– Stor risiko for at det gjøres feil

Det er stor risiko for at det gjøres feil når politiet skal håndtere så kompliserte bestemmelser som dem om….

NRK - 30 april 21 kl. 19:02

Stor rekkehusbrann i Asker

Flere har mistet hjemmene sine etter en stor rekkehusbrann i Asker fredag kveld. I 17-tiden rykket nødetatene ut til melding om rekkehusbrann på Slemmestad i Asker. Det var fare for spredning, meldte politiet på Twitter..

NRK - 01 mai 21 kl. 22:03

Fester flere steder i landet

Lørdag kveld melder politiet flere steder i landet om fest. I Byremo i Lyngdal har det samlet seg 250–300 ungdommer i forbindelse med et rånetreff. – Politiet er på stedet – det er god stemning blant de tilstedeværende, men smittevernregler overholdes ikke på en tilfredsstillende måte, skriver politiet i Agder på Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 30 minutter siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 45 minutter siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 2 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 1 time siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 1 time siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 1 time siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 1 time siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..

NRK - 2 timer siden

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneoverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt