Klartale > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:07

Klartale - 25 jun 22 kl. 11:24

Politiet innfører midlertidig nasjonal bevæpning

Politiet innfører midlertidig nasjonal bevæpning. Det betyr at de skal få bære våpen framover. Årsaken er skytingen som skjedde i Oslo natt til lørdag.Det er politidirektøren som har sendt ut en ordre om dette. Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i OsloPolitiet sier at hendelsen er alvorlig og etterforskes som terror.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Oslo, OsloPolitiet, PST, Benedicte Bjørnland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, innfører, midlertidig, nasjonal, bevæpning
Klartale - 06 apr 22 kl. 06:20

Ingen slutt på den politiske krisa i Irak

Det er stor uenighet blant politikerne i Irak. De sliter med å bli enige om en ny president. For få dager siden prøvde de for tredje gang.

Klartale - 22 apr 22 kl. 06:30

Kan Marine Le Pen bli president på tredje forsøk?

Emmanuel Macron eller Marine Le Pen. Én av de to vil søndag bli valgt som fransk president.Da er det andre runde av presidentvalget i Frankrike.

NRK - 04 jul 22 kl. 13:25

Nettsidene til Nasjonal sikkerhetsmyndighet rammet av dataangrep

Selskapet Coretrek er trolig rammet av et tjenestenektangrep. Det var Aftenposten som først meldte saken. Coretrek er leverandører av nettsider blant annet til Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM).

NRK - 25 jun 22 kl. 11:05

Midlertidig nasjonal bevæpning

Politidirektøren har sendt ut en ordre om bevæpning av alt innsatspersonell. Beslutningen er tatt etter hendelsen i Oslo natt til 25. juni, det skriver politiet i en pressemelding.

Klartale - 15 jul 22 kl. 06:00

Derfor sliter Sri Lanka nå

Folk flest hadde både jobb og trygghet for noen år siden. Siden den gang har Sri Lanka fått store problemer. Både økonomisk og politisk.

NRK - 22 jul 22 kl. 22:16

EU foreslår å utsette klimareguleringer for landbruket

EU-kommisjonen foreslår at landbruket skal være midlertidig fritatt for regler om vekstskifte og krav om brakk jord, på grunn av den globale matkrisen. Reglene det gjelder skulle egentlig tre i kraft fra 2023, og vil medføre strengere miljøkrav for landbruket. Blant annet skal man etter planen innføre krav om at bønder må veksle på hva de gror fra år til år, for å beskytte jordsmonnet.

NRK - 30 mar 22 kl. 11:32

Mehl vil ikke innføre krav om grensekontroll

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) mener innføring av grensekontroll ville ha lagt et enormt press på politiet. Justis- og beredskapsministeren ble utfordret av Fremskrittspartiet, som har foreslått innføring av midlertidig grensekontroll på grunn av tilstrømningen av flyktninger fra Ukraina. Mehls svar var at regjeringen fortsatt vurderer å innføre grensekontroll, men at det så langt er mer hensiktsmessig å bruke politiets ressurser på andre måter.

Klartale - 13 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 24 mar 22 kl. 15:31

Noreg innfører endå fleire sanksjonar mot Russland

EUs siste sanksjonspakke mot Russland er torsdag innført i norsk rett. Dermed aukar Noreg det økonomiske trykket. – Det er viktig å halde oppe trykket mot Putin og dei som tener mest på og støttar regimet hans, seier utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) i ei pressemelding.

NRK - 28 feb 22 kl. 15:24

Innfører midlertidig stans i virksomheten til russisk bank

Krisehåndteringsmyndigheten i EUs bankunion SRB har besluttet å innføre en midlertidig stans av virksomheten til den europeiske grenen av Sberbank, skriver NTB. Beslutningen kommer etter at SRB har vurdert det til at likviditetssituasjonen til Sberbank Europe AG, med hovedkontor i Østerrike og datterselskaper i Kroatia og Slovenia, har forverret seg raskt og betydelig..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 9 timer siden

Nytt farevarsel for Storbritannia

19. juli var det 40,3 grader i Storbritannia. Det var rekord.

Klartale - 11 timer siden

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

Klartale - 13 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 14 timer siden

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 14 timer siden

Forsikringsselskap advarer mot å spare for mye på strømmen

– Snart kommer høsten og de første nettene med frost. Det sier Therese Hofstad-Nielsen. Hun er skadeforebygger for Fremtind.

Klartale - 16 timer siden

Bensin og diesel har blitt billigere

Dermed har bensin blitt sju kroner billigere enn før sommeren. Det skriver avisa Nettavisen. Men prisen er likevel mye høyere enn for ett år siden.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Klartale - 16 timer siden

Taiwan øver nå også på krig

Kina og Taiwan er uenige. Kina mener at Taiwan er en del av dem. Mens Taiwan mener det motsatte og vil være uavhengige.

Klartale - 17 timer siden

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

Klartale - 17 timer siden

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com