NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:22

NRK - 06 sep 23 kl. 13:34

Politiet i Finnmark advarer mot svindel på Facebook

Det har kommet inn flere meldinger om svindling gjennom lokale grupper og på marketplace på Facebook, melder Politiet i Finnmark på sosiale medier. – I det siste har politiet i Finnmark fått flere svindelsaker fra lokale kjøpe/selge/bytte grupper og marketplace på Facebook. Der sier svindleren at hen ønsker å kjøpe et produkt, og fikser frakt selv gjennom «helthjem», skriver Politiet i Finnmark på Facebook. – Lenken de sender deg ser ekte ut, men det er den ikke. De stjeler bank-id og tømmer kontoen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Facebook, Politiet, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politieti , Finnmark, advarermot , svindel, Facebook
NRK - 23 nov 23 kl. 09:31

Langt flere kraftprosjekter enn det er plass til i strømnettet

Etter regjeringen presenterte et kraftløft for Finnmark har Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) bedt kraftprodusentene informere om modne prosjekter. Det viser seg at det jobbes med langt flere prosjekter enn det er kapasitet til, selv med en kraftig oppgradering av nettet i Finnmark. Det skriver NVE i en pressemelding.

NRK - 26 jul 23 kl. 15:19

Politiet advarer: Forsøk på svindel ved å ringe fra Kripos-nummer

Kripos advarer folk mot svindel dersom de blir ringt opp fra deres telefonnummer og blir fortalt at noen har tatt opp lån i deres navn. Kripos opplyser at de er blitt kontaktet av personer som er blitt oppringt fra deres telefonnummer +47 23 20 80 00 og fått vite at noen har tatt opp lån i deres navn. – Dette er forsøk på svindel, skriver Kripos.

NRK - 19 jul 23 kl. 19:49

Politiet advarer mot svindelforsøk – igjen

Politiet advarer mot svindelforsøk som blir stadig mer avanserte. Svindlerne gir seg ut for å ringe fra politiet, og sier også at vedkommende som tar telefonen må gjerne sjekke at de ringer fra politiet. Når mobilnummeret blir søkt opp, kommer det opp at telefonnummeret kan være fra for eksempel Sør-Vest politidistrikt.

Klartale - 11 okt 23 kl. 12:39

Politiet advarer mot svindel-sms

– Politiet har fått mange meldinger om at det er sendt ut sms som sier det er fra politiet. Dette er svindel. Ikke trykk på lenken.

NRK - 11 aug 23 kl. 08:24

Arnstad: – Ingen grunn til å si at vi har løst alle konflikter

Regjeringen besluttet tirsdag at gassanlegget Melkøya skal elektrifiseres, i strid med Senterpartiets landsmøtevedtak. Senterpartiets fylkeslag i Nord-Norge anklager partileder Trygve Slagsvold Vedum for å overkjøre grasrota i partiet, i et internt brev TV 2 har omtalt. Til NRK sier de at det er illojalt og «en tupp i ræva».

NRK - 16 jun 23 kl. 14:12

Politiet og bankene med kampanje mot svindel

Politiet har sammen med Danske Bank, DNB og Nordea laget en preventiv kampanje om bedrageri, melder politiet i en pressemelding. – Omfanget av bedrageri er svært bekymringsfullt og svindel er blitt et samfunnsproblem. Det er svært positivt at flere banker nå går sammen om et felles forebyggende budskap i en kampanje, sier Christina Thomassen Rooth, politiinspektør og næringslivskontakt i Oslo politidistrikt.

NRK - 07 okt 23 kl. 19:16

Politiet åtvarer mot svindel

Vest politidistrikt åtvarer om svindel etter dei har fått fleire henvendingar frå folk om at ein tilsett frå politiet skal ha ringt dei og bedt dei gi frå seg personleg informasjon. Politiet seier dette er svindel og at folk ikkje må oppgi personleg informasjon eller bankopplysingar..

NRK - 07 aug 23 kl. 10:47

Meteorolog om morgendagens vær i Troms og Finnmark: – Kanskje opp mot 30 grader

I morgen kommer de høye temperaturene tilbake til nord. – Det blir mindre og mindre skyer, mer og mer sol og temperaturene skal øke ganske mye. Ser ut som om det blir 27, kanskje opp mot 30 grader på det varmeste i Troms..

NRK - 11 aug 23 kl. 04:32

Én kommune kan stanse vindsatsing i Finnmark

Regjeringens planer om kraftløft i Finnmark kan stå og falle på valgresultatet i Lebesby kommune, med 1200 innbyggere. Regjeringen har lovet at det skal bygges ny kraftproduksjon tilsvarende det elektrifisering av Melkøya vil kreve, omtrent fire terawattimer, innen 2030. Men om løftene skal realiseres vil det avhenge av valgresultatet i Lebesby kommune i Finnmark der de største vindkraftprosjektene er under planlegging, skriver Klassekampen.

NRK - 17 nov 23 kl. 21:25

Politiet: Advarer igjen om telefonsvindel

Fredag går Politiet i Finnmark nok en gang ut med advarsel om svindelforsøk. De ber folk om ikke å gi ut personlige opplysninger til ukjente. – Politiet i Finnmark har mottatt flere henvendelser fra publikum som har vært utsatt for svindel pr.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 30 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com