NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 00:14

NRK - 09 nov 21 kl. 11:56

Politiet holder pressekonferanse kl. 12


Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, holder, pressekonferansekl 12
NRK - 04 aug 21 kl. 09:45

Regjeringen holder pressekonferanse

Høyre, Venstre og KrF holder pressekonferanse kl. 10.00 for å presentere noen felles steg som blir viktige for regjeringspartiene i neste periode.

VG - 02 sep 21 kl. 05:26

1640 nye registrerte smittetilfeller: I dag holder regjeringen pressekonferanse

Smittetallene fortsetter å stige, etter en uke med flere nye rekorder. Torsdag holder statsminister Erna Solberg pressekonferanse om smittesituasjonen blant de unge..

VG - 02 sep 21 kl. 05:26

1640 nye registrerte smittetilfeller: Solberg holder pressekonferanse i dag

Smittetrykket fortsetter å øke, etter en uke med flere nye rekorder. Torsdag holder statsminister Erna Solberg pressekonferanse om smittesituasjonen blant de unge..

Klartale - 24 sep 21 kl. 11:00

Regjeringen holder pressekonferanse om gjenåpning

Nåværende regjering holder kanskje sin siste pressekonferanse om korona-viruset. Bent Høie har bedt kommuner være klare for rask gjenåpning. Du kan se pressekonferansen her klokka 12.

Klartale - 29 sep 21 kl. 18:22

Støre og Vedum holder pressekonferanse

Sosialistisk Venstreparti vil ikke være med i forhandling om regjering. Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre og Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum holder pressekonferanse onsdag kveld..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 16:50

Kunnskapsministeren holder pressekonferanse om fraværsreglene

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) holder torsdag klokken 17.15 en pressekonferanse om fraværsreglene i videregående….

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet holder pressekonferanse

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da uttalte etterforskningsleder at de har forståelse for det store informasjonsbehovet hos befolkningen..

NRK - 13 aug 21 kl. 13:53

Gjerningsperson kjente offer

En «veldig ung jente» og fem andre ble drept i en skyteepisode i den engelske byen Plymouth torsdag kveld. Det forteller politiet på en pressekonferanse fredag, ifølge Sky News. To andre ligger på sykehus med alvorlige skader.

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 14:12

Direkte klokken 14.30: Pressekonferanse om drapssaken på Kongsberg

Politiet holder pressekonferanse kl. 14.30 om drapssaken på Kongsberg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt