Aftenposten > Utenriks

Saturday, 18 September, 04:03

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tiktok, Instagram, Bergens Tidende

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiethar , tattav på , Tiktok, Ekstremt, effektivt
P4 - 01 aug 20 kl. 07:12

Trump vil forby TikTok

USAs president Donald Trump vil forby den kinesiske videoappen TikTok. Det opplyste han til amerikansk media i går kveld. Ifølge nyhetsbyrået AP kan forbudet komme allerede i dag.

VG - 07 aug 20 kl. 15:40

TikTok-forbud: – Kan få voldsomme konsekvenser for norske brukere

Donald Trump forbyr amerikanere å gjennomføre transaksjoner med de kinesiske eierne av TikTok. Teknologi-journalist Ståle Grut i NRK Beta tror et TikTok-forbud kan få store konsekvenser for resten av det globale TikTok-nettverket..

VG - 27 maj 20 kl. 11:10

TikTok-stjerner arrestert

TikTok-stjernene Bryce Hall (20) og Jaden Hossler (19) som begge er medlemmer av TikTok-huset «Sway House», ble nylig arrestert på roadtrip gjennom USA..

NRK - 08 jul 20 kl. 10:09

TikTok har sloppe kritisk søkelys

Den populære appen TikTok er ikkje vurdert av norske styresmakter, sjølv om fleire andre land er kritiske. Verken Nasjonal tryggingsstyresmakt, PST eller Datatilsynet har vurdert TikTok, skriv NTB. Appen med to milliardar brukarar er kinesisk eigd..

P4 - 09 jul 20 kl. 05:24

Flere i regjeringen har lastet ned TikTok

Minst tre medlemmer i regjeringen har lastet ned den populære appen TikTok, som er svært omstridt for tiden. Statsminister Erna Solberg brukte appen tidligere i år, og også olje- og energiminister Tina Bru og høyere utdanningsminister Henrik Asheim har vært på appen, melder NTB. USA vurderer å forby TikTok, fordi de frykter brukerdata kan bli overført til Kina.

VG - 17 jul 20 kl. 13:41

«25 under 25»: Foreldres ansvar på barnas TikTok

Hvorfor orker en 21 år gammel gutt å bry seg om hva barn- og unge driver med på nett? Jo, for jeg er på TikTok, og på TikTok blir man sjokkert..

NRK - 03 aug 20 kl. 19:23

Trump: Microsoft kan kjøpe TikTok

USAs president Donald Trump sier mandag at han ikke har noe imot om amerikanske Microsoft kjøper opp det kinesisk-eide selskapet TikTok, melder Reuters. Forrige uke truet Trump med å forby TikTok i USA..

NRK - 07 aug 20 kl. 03:25

Trump forbyr handel med TikTok

I USA har Donald Trump utstedt en presidentordre som forbyr handel med eierselskapet bak den kinesiske mobilappen TikTok etter 21. september. Trump sier at TikTok er en trussel mot USA og kan brukes til å spre feilinformasjon som gagner Kina..

NRK - 09 aug 20 kl. 04:37

TikTok og Twitter i samtaler

Den kinesiske videoappen TikTok skal være i samtaler med Twitter om et samarbeid, melder Wall Street Journal. Det skal dreie seg om tidlige forhandlinger om drift av appens amerikanske del etter at president Trump nektet TikTok å drive videre i USA..

NRK - 11 aug 20 kl. 09:33

Flere annonser på Tiktok

Stadig flere annonserer på den populære videoappen TikTok, som nå lanserer en ny forretningsversjon av appen. – TikTok går fra å være en underholdningskanal til å bli en del av det kommersielle innholdet, sier ekspert Susanne Wærholm..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt