NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:34

NRK - 24 nov 22 kl. 23:15

Politiet har pågrepet etterlyst bilfører i Kristiansand

Politiet i Kristiansand etterlyste en bilfører som stakk av fra en ulykke på E18 der tre biler var involvert torsdag kveld. – Vi har kontroll på fører av bilen. Vedkommende er pågrepet og vil ble fremstilt for legeundersøkelse, opplyser politiet på Twitter rundt klokken 23.00 torsdag kveld. I forkant av ulykken har politiet forsøkt å stoppe bilen som stakk av.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand, E18, Twitter, Linn Andresen, Agder, Andresen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiethar , pågrepet, etterlyst, bilføreri , Kristiansand
Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 27 aug 22 kl. 21:53

Bilfører kritisk skadd i ulykke i Voss – den andre bilføreren stakk av

En mannlig bilfører er kritisk skadd etter en trafikkulykke mellom to biler på riksvei 13 ved Voss. Føreren av den andre bilen stakk fra stedet. – Ting tyder på at et kjøretøy har kommet over i motgående felt og forårsaket kollisjonen, sier operasjonsleder Tom Johannessen i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

NRK - 23 sep 22 kl. 23:30

Etterlyser bilfører etter at en 6 år gammel gutt ble påkjørt i Tønsberg

En 6 år gammel gutt på sykkel ble kjørt på av en kvinnelig bilfører ved Rosenlundveien/Briggveien rundt klokken 1700 fredag ettermiddag. Bilføreren hadde fulgt gutten hjem. Gutten ble lagt inn på sykehus for undersøkelser.

NRK - 21 dec 22 kl. 01:46

To skadd etter utforkjøring på Bryn i Oslo

En bilfører og en passasjer er fraktet til legevakta i Oslo etter at bilen de satt i kolliderte med et gjerde og et tre på Bryn litt før midnatt. Bilen fikk store materielle skader. Da politiet kom til stedet var bilføreren og passasjeren forsvunnet, men de ble etter hvert sporet opp.

NRK - 11 okt 22 kl. 23:13

Politiet måtte legge ut spikermatte for å stanse bilfører

Utrykningspolitiet fulgte tirsdag kveld etter en bilfører som unnlot å stanse for kontroll på E45 ved Gievdeguoika i Finnmark tirsdag kveld. Politiet måtte ta i bruk spikermatte for å få stanset bilføreren, som var en mann i slutten av tenårene. Mannen er pågrepet, tvitrer politiet i Finnmark..

NRK - 23 sep 22 kl. 02:20

Kjørte ned sykkeltyv med bil

Politiet i Agder har pågrepet en bilist som er mistenkt for å ha kjørt ned og utøvd vold mot en syklist. – Vi hadde politipatrulje i nærheten og de kom i kontakt med en dame som fortalte at hun hadde blitt påkjørt av en bil på sykkelstien. Føreren av bilen hadde så gått ut og sparket til henne, sier operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikt til NRK.

NRK - 15 jul 22 kl. 00:50

Pussy Riot-medlem etterlyst i Russland

Anna Kuzminykh fra protestgruppen Pussy Riot er etterlyst i Russland, går det fram av en oversikt på nettsidene til det russiske innenriksdepartementet. Det står ikke hva hun er etterlyst for, skriver Kommersant. Det har på en nyhetskanal på Telegram denne uka blitt skrevet at hun er etterlyst for å ha vanæret det russiske flagget.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

NRK - 13 okt 22 kl. 22:49

Bilfører kjørte i 144 km/t i 70-sone i Tønsberg

Torsdag kveld ble en bilfører stanset av politiet etter å ha kjørt i 144 km/t i 70-sone ved Frodeåstunnelen i Tønsberg. Bilføreren, som er i slutten av tenårene, mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand, og ble fratatt førerkortet, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 16 jan 23 kl. 03:11

Etterlyser bilfører etter funn av alvorlig skadd kvinne

Politiet i Trøndelag etterlyser en bilfører etter at en kvinne ble funnet hardt skadd i en grøft søndag kveld. Kvinnen i 50-årene ble funnet ved 19-tiden av forbipasserende og fraktet til sykehus. Politiet tror at kvinnen er påkjørt og ber bilføreren melde seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Rekordomsetning for matbutikkene på svenskegrensa

Både Nordby Supermarket og Maximat hadde historisk høy omsetning den siste uka etter at de norske matvarebutikkene satte opp prisene. – Vi omsatte for 20–30 prosent mer enn samme uke i 2019. Det er snakk om mange, mange millioner kroner i økt omsetning, sier butikkansvarlig Patrik Zäll på Nordby Supermarket til Sarpsborg Arbeiderblad.

NRK - 15 minutter siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 30 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 1 time siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 3 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com