NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:35

NRK - 22 feb 22 kl. 20:56

Politiet har frigjort fleire personar etter gisselaksjon

Politiet sette i verk ein stor politiaksjon i Amsterdam sentrum mot ein væpna mann som haldt fleire personar som gislar i ein Apple-butikk. Reuters skriv at nederlandsk politi har frigjort fleire personar frå butikken der ein mann haldt fleire som gissel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Amsterdam, Apple

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiethar , frigjort, fleire, personar, etter, gisselaksjon
NRK - 25 jul 22 kl. 16:33

Fleire ofre etter skyteepisodar i Vancouver

Det kanadiske politiet bekreftar at fleire personar er skotne etter fleire skyteepisodar i forstaden Langley i Vancouver, Canada. Det melder CBC. Politiet sende ut varsel om hendinga like etter klokka 06.

NRK - 09 okt 21 kl. 09:27

100 døde etter båtvelt i Kongo

Over 100 personar er døde eller sakna etter ein båtvelt i Kongo. Det opplyser myndigheitene til AFP. 51 døde personar har blitt funne sidan båten søkkte natt til tysdag.

NRK - 15 sep 22 kl. 20:44

Ny massegrav funnet i frigjort by i Ukraina

440 graver har blitt funnet i den øst-ukrainske byen Izium, etter at den ble frigjort av ukrainske styrker. Det skriver Pravda Gerashchenko, rådgiver til den ukrainske innenriksministeren, på Telegram. Sjefsetterforskeren i Kharkiv-regionen, Serhii Bolvinov, sier til britiske Sky News.

NRK - 24 apr 22 kl. 07:54

Politiet har meining om kven som står bak skyting

Like etter klokka 2 søndag fekk politiet fleire meldingar om at det var fyrt av skot på Grønland torg i Oslo. Det verkar som at det er fyrt av skot av ei gruppe på 4–6 personar til fots mot ein bil som har køyrt forbi, og frå bilen til gruppa til fots, opplyser operasjonsleiar Tor Gulbrandsen. – Vi har mange vitne til hendinga og har brukt mykje tid på å oppta desse forklaringane.

NRK - 09 mar 22 kl. 11:44

Fleire tok imot foreldrepengar i fjor

140.000 personar tok imot foreldrepengar i fjor. Det er ein auke på 2,6 prosent frå året før, viser nye Nav-tal.

NRK - 20 aug 21 kl. 22:00

2000 unge festar i Frognerparken

Politiet melder at dei er i Frognerparken i Oslo med fleire patruljar i samband med ordensforstyrringar og slåsting. Opp mot 2000 personar er samla i parken, ifølgje politiet, og mange av dei er mindreårige. Politiet ber foreldre hente heim barn dersom dei veit at dei er i Frognerparken no.

NRK - 25 maj 22 kl. 18:35

Fleire menneske drepne i eksplosjonar i Afghanistan

Fem personar skal ha blitt drepen i ein moskéeksplosjon i Kabul Afghanistan, melde nyheitsbyrået Reuters. Fleire personar skal også har blitt skada i eksplosjonen. Tidelgare same dag skal ni personar vere drepne då tre bomber trefte minibussar i byen Mazar-i-Sharif nord i landet, seier politiet i området.

NRK - 09 okt 21 kl. 09:27

100 sakna etter båtvelt i Kongo

Rundt 100 personar er døydde eller sakna etter ein båtvelt i Kongo. Det opplyser myndigheitene til AFP. Lokale myndigheiter stadfesta fredag at minst 55 personar døydde i ulykka, som skjedde i elva Kongo.

NRK - 18 aug 22 kl. 11:05

Personar som får arbeidsavklaringspenger av Nav held seg stabilt

I andre kvartal har det vore ein svak nedgang i talet på personar som mottar arbeidsavklaringspenger (AAP), skriv Nav i ei pressemelding. Ved utgangen av juni i år fekk 136.000 personar avklaringspengar.

NRK - 03 maj 22 kl. 19:00

Minst 54 pass på avvegar – kan vera fleire

I helga fekk NRK tips om at fleire personar hadde fått feil pass i posten. Då var det snakk om fem personar. No har politiet fått meldingar om 54 pass på avvegar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Endringer i titler i det danske kongehuset

Danmarks Dronning Margrethe har besluttet at de tre barna til hennes yngste sønn, prins Joachim, ikke skal tituleres prinser og prinsesse. Fra 1. januar 2023 skal de benytte sine titler som grever og komtesse av Monpezat.

NRK - nu

Både kraftproduksjonen og strømprisene økte i forrige uke

Både strømforbruk, kraftproduksjon og strømpris økte i forrige uke, men vindkraftproduksjonen gikk ned. Sør-Norge fortsetter å importere strøm, melder NVE. Kraftproduksjonen i Norge gikk opp med 9 prosent i forrige uke sammenlignet med uka før.

NRK - 15 minutter siden

Fant stjålet ordførerkjede

Ordførerkjedet til Alta kommune som ble stjålet etter et innbrudd på Alta rådhus i 2016 har nå dukket opp igjen. Det skriver Kronstadposten. Odd Arne Nilsen fikk tips om at kjede lå nedgravd i Eiby ei lita bygd utenfor Alta sentrum.

NRK - 45 minutter siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tror Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene. De tre rørene i North Stream 1 og 2 som sprang lekk mandag, vil fort bli ubrukelige dersom de ikke repareres raskt, erfarer Tagesspiegel onsdag ettermiddag, som oppgir kilder i regjeringsapparatet som opphav til opplysningene. Saltvann som renner inn vil tære på rørledningene, påpeker de..

NRK - 30 minutter siden

Bransdal er død

KrF-politiker, tidligere stortingsrepresentant og mangeårig ordfører i Vennesla Torhild Bransdal døde i dag etter lengre tids kreftsykdom. Det skriver familien i en pressemelding. Bransdal døde fredelig med sine nærmeste rundt seg.

NRK - 15 minutter siden

Sophie Elise avslører pillemisbruk

I sin nye podkast på NRK forteller Sophie Elise at hun har slitt med pilleavhengighet. Hun var avhengig av beroligende tablatter. I august la hun seg inn på rehabilitering..

NRK - 15 minutter siden

33 millioner på sultegrensen i Brasil

Den sosiale situasjonen i Brasil er dramatisk etter år med koronapandemi, høy arbeidsledighet og prisstigning. En undersøkelse fra Penssan viser at 33,1 millioner brasilianere nå lever på sultegrensen. Det er 14 millioner flere enn for to år siden..

NRK - 30 minutter siden

Russisk avis: Marinestyrker fra Olavsvern sto bak Nord Stream-sabotasje

Britiske marinestyrker fra marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø sto bak sabotasjen på Nord Stream-gassledningene, hevder storavisa Moskovskij Kosmolets. – Jeg tror både Norge og Storbritannia kan ha gjort det, hevdet den russiske «militæreksperten» og tidligere marineoffiseren Vladimir Gundarov i avisa ifølge Aftenposten. Allerede kort tid etter at lekkasjene i rørledningene var kjent i Vesten var statlige og statsnære medier i Russland godt i gang med å spekulere om hvem som sto bak.

NRK - 45 minutter siden

Russland krever svar fra USA om Nord Stream

– President Joe Biden er forpliktet til å svare på om Washington står bak gasslekkasjene fra Nord Stream- rørledningene fra Russland til Europa, sa talskvinne for det russiske forsvarsministeriet, Maria Zakharova, onsdag. Hun refererte til Joe Biden som skal ha sagt i februar, at dersom Russland invaderte Ukraina, så ville Nord Stream være «ferdig». – Nå må han svare på om USA har gjort alvor av trusselen, sa Zakharova..

NRK - 45 minutter siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tor Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com