NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:33

NRK - 10 jul 24 kl. 18:57

Politiet har fått flere tips om ballong

Politiet har i ettermiddag mottatt en rekke tips om en ballong. Den har blitt observert fra nesten hele Nordland. Ballongen skal være en NASA forskningsballong som har forlatt Kiruna og skal videre til Canada. Den befinner seg nå over Atlanterhavet, skriver politiet i politiloggen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordland, NASA, Kiruna, Canada, Atlanterhavet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiethar , fått, flere, tipsom , ballong
NRK - 18 feb 24 kl. 03:10

Politiet i Nord-Norge ber om tips fra publikum før stor militærøvelse

I mars begynner militærøvelsen Nordic Response i Nord-Norge. Nå ønsker politiet og PST tips fra publikum om de ser noe mistenkelig i forkant av eller under øvelsen. Fra 3.

NRK - 03 apr 24 kl. 11:04

Politiet ønsker tips etter knivhendelse på Grünerløkka

Fortsatt er ingen pågrepet etter at en person jaget en annen med kniv på Grünerløkka i Oslo søndag 31. mars. Hendelsen skjedde ca.

NRK - 15 feb 24 kl. 17:31

Tysk politi har fått tips i jakten på ettersøkte RAF-medlemmer

Tysk politi har fått over 160 nye tips i jakten på tre medlemmer av den venstreekstreme gruppen RAF som har vært etterlyst siden 1990-tallet. Bakgrunnen for tipsene er et dokumentarprogram om Røde Armé Fraksjon (RAF), også kjent som Baader-Meinhof-gjengen, som nylig ble vist på den tyske TV-kanalen ZDF. Ernst-Volker Staub, Daniela Marie Luise Klette og Burkhard Garweg har vært etterlyst siden 1990-tallet, mistenkt for drapsforsøk og en rekke væpnede ran av pengetransporter og butikker mellom 1999 og 2016.

Klartale - 16 jun 24 kl. 06:00

Barn som raner og truer

Politiet har siktet en 16-åring for 12 ran i Oslo. De mistenker at han enten har ranet eller hjulpet til. Ranene skal ha skjedd fra 21.

NRK - 22 maj 24 kl. 14:38

Skal ha jaget hverandre med våpen på 17. mai - nå ber politiet om tips

Politiet har fått opplysninger om at to personer skal ha jaget hverandre med machete eller andre våpen ved Oslo City 17. mai i Oslo sentrum. Det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 16 jul 24 kl. 13:53

En verdifull skulptur stjålet fra Stavanger Domkirke – verdt 300.000

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd på Stavanger Domkirke. En skulptur av en stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 16 jul 24 kl. 13:53

En verdifull skulptur stjålet fra Stavanger Domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger Domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 16 jul 24 kl. 13:53

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 11 maj 24 kl. 03:21

Mann tatt med flere tusen bilder av overgrep mot barn etter tips fra Telenor

Et nytt samarbeid mellom Kripos og Telenor gjorde at politiet fant flere tusen overgrepsbilder hos en mann i 50-årene bosatt på Romerike Mannen ble pågrepet for tre uker siden etter at politiet hadde mottatt et tips fra Telenor, skriver Romerikes Blad. – Tipset gikk ut på at en bruker hadde lagret nærmere 3300 bilder og videoer som seksualiserer barn og viser seksuelle overgrep mot barn på Telenor sin skylagringstjeneste «Min Sky», sier politiadvokat Jeanette Svendsen til avisen. Det er et av de første tipsene Øst politidistrikt har mottatt etter at Kripos og Telenor i fjor høst inngikk et samarbeid.

Klartale - 29 maj 24 kl. 15:33

Billigere ferier til utlandet lokker nordmenn

Det er dyrt å være norsk i utlandet. Årsaken er at euro og dollar koster mer i kroner. Likevel planlegger mange nordmenn å reise i sommer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 10 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 30 minutter siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 30 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 45 minutter siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 2 timer siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com