VG > Sport

Sunday, 26 June, 18:57

VG - 26 apr 22 kl. 19:28

Politiet har en mistenkt etter skogbrann i Bergen

Tirsdag var det en større skogbrann i Espeland nord i Bergen. Brannvesenet har nå kontroll på brannen. Politiet melder at de har en mistenkt..
Les mer på VG


Les mer om:
Espeland, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiethar en , mistenkt, etter, skogbranni , Bergen
NRK - 05 jun 22 kl. 14:36

Skogbrann i Froland i Agder

Det har oppstått skogbrann i Mykland i Froland. Brannvesenet opplyser at de ikke har kontroll og at det er tilkalt skogbrann-helikopter. En låve og et uthus har brent ned.

NRK - 05 maj 22 kl. 13:14

Hus- og skogbrann på Kolbotn

Politiet melder om at det brenner i en bolig på Kolbotn. Øst 110-sentral skriver at det og dreier seg om en skogbrann. Vi har snakket med huseier som opplyser at ingen personer er inne i huset.

NRK - 08 maj 22 kl. 17:44

Skogbrann på Golsfjellet

I området Golsfjellet, i Gol kommune, er det meldt om skogbrann, det skriver politiet på Twitter. – Det er en del hytter i området og dermed spredningsfare dit, skriver politiet. Nødetatene er på vei.

NRK - 14 jun 22 kl. 18:36

Skogbrann i Råde

Politiet har fått inn melding om skogbrann i området Knapperviken i Råde. Operasjonsleder Terje Skaftnes forteller til NRK at politiet er på stedet med brannvesenet, og at slokking er startet. – Det brenner ned mot vannet syd for Knapperviken, ved nedsiden av Gillingsrødveien.

Klartale - 27 apr 22 kl. 08:41

Politiet mistenker én eller flere personer etter skogbrann

Det er forbudt å fly over et område i Bergen. Det gjelder også droner.– Dette er blant annet for at brann-helikopter skal kunne fly trygt.

NRK - 05 maj 22 kl. 13:14

Hus- og skogbrann i Kolbotn

Politiet melder om at det brenner i en bolig på Kolbotn. Øst 110-sentral skriver at det og dreier seg om en skogbrann. Vi har snakket med huseier som opplyser at ingen personer er inne i huset.

NRK - 08 maj 22 kl. 17:44

Skogbrann ved Storefjell

I området Storefjell er det meldt om skogbrann, det skriver politiet på Twitter. – Det er en del hytter i området og dermed spredningsfare dit, skriver politiet. Nødetatene er på vei..

NRK - 08 maj 22 kl. 17:44

Skogbrann på Storefjell

I området Storefjell, i Gol kommune, er det meldt om skogbrann, det skriver politiet på Twitter. – Det er en del hytter i området og dermed spredningsfare dit, skriver politiet. Nødetatene er på vei..

NRK - 09 maj 22 kl. 11:14

Har kontroll på skogbrann ved idrettspark

Brannvesenet har kontroll på en skogbrann ved Østerøya idrettspark i Sandefjord. Det opplyser politiet på Twitter. Det er et område på om lag 20 kvadratmeter som brenner, og brannnen skal ha startet i mose og deretter spredd seg til trær, opplyser politiet.

NRK - 20 jun 22 kl. 10:46

Skogbrann i Skien

Nødetatene rykker ut etter melding om skogbrann. Det er uviss omfang, men det er fare for spredning. Det skriver politiet på Twitter.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Fortsatt for mye pride?

Alle er like mye verdt i landet vårt..

VG - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar etter coronatrøbbel

En manglende teknisk løsning gjorde at Lise Klaveness ble igjen på Gardermoen. Nå må hun delta digitalt på mandagens møter, før hun drar mot Qatar senere på dagen..

VG - 2 timer siden

Macca, Grohl og The Boss overrasket publikum

Paul McCartney (80) hadde et par solide ess i ermet da han gikk på scenen under Glastonbury-festivalen lørdag..

VG - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Qatarske myndigheter hevder at deres side ikke godtar dokumentene som Klaveness og flere i delegasjonen har lagt frem som bevis på en negativ coronatest..

VG - 2 timer siden

Gjelstens største triumf: – En fantastisk opplevelse

Bjørn Rune Gjelsten (65) kan smile stolt etter at hesten hans «Like a Diamond van het Schaeck» vant en av de mest prestisjefylte sprangridningsstevner i verden..

VG - 2 timer siden

Tar sønnen ut av omstridt privatskole

Det danske kronprinsparet tar sin eldste sønn, prins Christian (16) ut av den private kostskolen Herlufsholm etter avsløringer om det de beskriver som «uakseptable forhold»..

VG - 7 timer siden

Åpnet døren for Warholm til Müller-Wohlfart: – Jeg tror Karsten vinner VM

Karsten Warholms (26) kamp mot klokken før VM har ført ham til en tysk stjernelege – som har vekket oppsikt med sine metoder. Sponsoren fløy Warholm i privatfly hjem etter lårskaden i Marokko og tilbød kontakt med Hans-Wilhelm Müller-Wohlfart (79) i München..

VG - 7 timer siden

To 19-åringer omkom i MC-ulykke i Rogaland: – Det er utrolig trist

Etter en MC-ulykke natt til søndag omkom to 19-åringer i Rogaland..

VG - 10 timer siden

Den nye Rosenborg-helten mister aldri troen på seg selv: – Han har en utrolig arrogant selvtillit

TRONDHEIM (VG) På 250 eliteserieminutter har Rosenborg-fansens nye helt Ole Sæter (26) scoret fem mål. For seks år siden var det ikke mange som trodde at Sæter skulle bli løsninga på Rosenborgs spissproblem. Kanskje bare ham selv..

VG - 15 timer siden

Ti i Pride-tog: Derfor er det viktig og riktig å markere nå

Etter det rystende angrepet valgte mange å samle seg til spontant Pride-tog i Oslo sentrum..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com