NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 22:23

NRK - 16 okt 21 kl. 13:53

Politiet går ut med namn på døde


Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, gårut med , namn, døde
NRK - 20 okt 21 kl. 06:59

Facebook byter namn

Facebook har planar om å endre namn på selskapet neste veke, skriv The Verge. Grunnen til at dei endrar namnet er at selskapet ønsker å bli kjent for meir enn sosiale medium, skriv nettstaden. Det er venta at det nye namnet skal atterspegle selskapets fokus på å bygge ein slags verkelegheits-versjon av internett.

NRK - 28 okt 21 kl. 20:21

Facebook skiftar namn til Meta

Firmaet Facebook skiftar namn til Meta, melder nyheitsbyrået AFP..

NRK - 01 jul 21 kl. 09:34

Frigir namn på omkomne

Det var den 72 år gamle Hans-Henrik Hertzberg og den 71 år gamle Tom Eddy Ødegård, begge fra Oslo, som omkom i en drukningsulykke i Numedalslågen onsdag 30. juni. Det opplyser politiet i en pressemelding..

NRK - 12 jul 21 kl. 10:27

Innfører kjønnsnøytrale titlar

I samsvar med vedtak i Stortinget og føringar frå Justisdepartementet, innfører Møre og Romsdal politidistrikt kjønnsnøytrale funksjonstitlar frå måndag 12. juli. Dermed fendrar dei funksjonstittel frå lensmann til politistasjonssjef.

NRK - 23 aug 21 kl. 12:50

Frigir namn på 18-åring som omkom

Politiet går i samråd med dei pårørande ut med namnet på 18-åringen som omkom i ulukka på Osterøy sundag. Det var Lena Maria Aase frå Indre Arna, elev ved Osterøy vgs, som omkom..

NRK - 27 aug 21 kl. 09:39

Frigir namn på omkomen

Det var 28 år gamle Helge Viken Håkull som omkom i ein lastebilvelt på E134 i Etne onsdag ettermiddag. Det skriv politiet i ei pressemelding. Namnet blir frigitt i samråd med dei pårørande..

NRK - 10 sep 21 kl. 09:43

Frigir namn på omkomen

Det var Rune Hadland som omkom i ei arbeidsulykke i Sandnes torsdag. Hadland var 42 år gammal og busett på Nærbø. Politiet frigir namnet i samråd med pårørte..

NRK - 30 sep 21 kl. 15:05

Frigir namn etter dødsulukke

Det var Tobias Sævareid Tesdal (17) frå Etne som mista livet i ATV-ulukka på Åslandvegen mellom Figgjo og Kverneland i Rogaland tysdag kveld denne veka. Det melder politiet i ei pressemelding. Det var to personar på ATV-en som køyrde av vegen, og det var føraren av køyretøyet som omkom.

NRK - 16 jul 21 kl. 07:50

Ber folk om å merke båtane sine

Hovudredningssentralen i Sør-Norge ber alle eigarar av kano, kajakkar, SUP-brett og uregistrerte båtar, om å merke desse med namn og kontaktinformasjon. Mange redningsaksjonar blir iverksette på grunn av dårleg sikring og manglande eigarinformasjon, opplyser dei..

E24 - 15 sep 21 kl. 13:31

BKK blir Eviny

BKK blir delt opp. Netteselskapet skal framleis heita BKK, medan resten av konsernet byter namn til Eviny innan årsskiftet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt