NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 07:09

NRK - 22 juli 21 kl. 09:21

Politiet etterlyser flere vitner

Politiet ønsker å komme i kontakt med flere vitner, etter en jente omkom i en trafikkulykke i Gjerdrum i går kveld. – Det var flere vitner til hendelsen som politiet fortsatt ikke har fått snakket med. Politiet har et sterkt ønske om å komme i kontakt med dere. Ring 02800, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjerdrum, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, etterlyser, flere, vitner
NRK - 15 juli 21 kl. 00:15

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Agder etterlyser vitner som var til stede da to personer, far og sønn, ble knivstukket i Voiebyen i Kristiansand onsdag kveld. – Vi ønsker å komme i kontakt med andre som har opplysninger om hendelsen, sier innsatsleder Stian Pauschert i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen. Vitner skal ha forklart at flere biler som har vært på stedet har forlatt området, skriver avisen..

NRK - 12 juli 21 kl. 13:01

Etterlyser vitner til knivstikking

Natt til lørdag ble en mann i 20 årene knivstukket i Torggata i Oslo. På bakgrunn av fornærmedes helsetilstand har det ikke vært mulig å avhøre ham. Han er livstruende skadd, ifølge politiet.

NRK - 09 juli 21 kl. 18:48

Etterlyser vitner til stupeulykke

Politiet leter etter personer som kan ha sett stupeulykken ved Kviteseidvatn i Kviteseid. Da politiet kom til stedet var det ingen personer å snakke med der. Politiet sier det er viktig at vitner kontakter dem på telefon: 02800..

NRK - 06 april 21 kl. 18:59

Politiet etterlyser tips

Politiet etterlyser tips etter at en mann i slutten av 20-årene ble funnet alvorlig skadet i Askim i Indre Østfold søndag, skriver Smaalenenes Avis. Mannen har ikke vært i stand til å bli avhørt av politiet, ifølge avisen..

NRK - 26 april 21 kl. 23:08

Politiet etterlyser mann etter drap

Politiet gikk mandag kveld ut med videbilder av en mann de etterlyser etter drapet i Tønsberg. Tirsdag for snart en uke siden ble en mann i 30-årene skutt og drept ved Kilen utenfor Tønsberg. Politiet leter fortsatt etter gjerningspersonen..

NRK - 12 juli 21 kl. 12:29

Politiet etterlyser biler i Skien

I forbindelse med funn av en død eldre kvinne i Skien torsdag kveld, oppfordrer politiet nå brukere av to biler som er observert i området om å melde seg. – Det er konkrete vitneobservasjoner om to biler, en mørk og en blå som sto parkert langs veien rett ved krysset Hynivegen-Jernverksvegen torsdag 8. juli rundt klokka 20:45, skriver politiet i en pressemelding.

VG - 20 april 21 kl. 23:00

Mann død etter skyting i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

En mann i 30-årene er bekreftet død etter en skyteepisode tirsdag kveld. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner og har kontrollerer utfartsveiene fra Tønsberg..

VG - 20 april 21 kl. 23:00

Mann skutt og drept i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann ble skutt og drept i Tønsberg tirsdag kveld..

Aftenposten - 21 april 21 kl. 16:54

Mann skutt og drept i Tønsberg – politiet undersøker overvåkingsbilder

Mannen som tirsdag kveld ble funnet skutt i Tønsberg, døde senere på sykehus. Politiet etterlyser vitner..

NRK - 15 juni 21 kl. 02:54

Brann i speiderhytte på Randaberg

Politiet i Sør-Vest mistenker at en brann i en speiderhytte ved Hålandsvatnet i Randaberg kan være påsatt. Brannen er nå under kontroll, og politiet etterlyser vitner som kan ha tips eller opplysninger i saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mindre enn 1 prosent smittes

Ifølge en analyse av offisielle tall fra Kaiser Family Foundation i USA er det under 1 prosent av de som er fullvaksinert som smittes av koronaviruset. Det skriver CNN. Ifølge TV-kanalen rapporterer amerikanske myndigheter kun om smitte blant fullvaksinerte dersom det resulterer i sykehusinnleggelse eller død.

NRK - 1 time siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 1 time siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 1 time siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 1 time siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 2 timer siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt