NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:07

NRK - 26 nov 22 kl. 05:20

Politiet etterlyser bilfører etter påkjørsel i Harstad

En fotgjenger skal ha blitt påkjørt på Seljestad ved Harstad natt til lørdag. Ifølge politiet er hendelsesforløpet noe uklart ettersom fotgjenger og vitner fremsto som beruset. Fører av bilen skal ha stanset og snakket med fotgjengeren, men så ha kjørte videre. Nå ber politiet om at bilføreren melder seg til dem på tlf. 02800.
Les mer på NRK


Les mer om:
Seljestad, Harstad, Troms, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, etterlyser, bilfører, etter, påkjørseli , Harstad
NRK - 16 jan 23 kl. 03:11

Etterlyser bilfører etter funn av alvorlig skadd kvinne

Politiet i Trøndelag etterlyser en bilfører etter at en kvinne ble funnet hardt skadd i en grøft søndag kveld. Kvinnen i 50-årene ble funnet ved 19-tiden av forbipasserende og fraktet til sykehus. Politiet tror at kvinnen er påkjørt og ber bilføreren melde seg..

NRK - 23 sep 22 kl. 23:30

Etterlyser bilfører etter at en 6 år gammel gutt ble påkjørt i Tønsberg

En 6 år gammel gutt på sykkel ble kjørt på av en kvinnelig bilfører ved Rosenlundveien/Briggveien rundt klokken 1700 fredag ettermiddag. Bilføreren hadde fulgt gutten hjem. Gutten ble lagt inn på sykehus for undersøkelser.

NRK - 27 aug 22 kl. 21:53

Bilfører kritisk skadd i ulykke i Voss – den andre bilføreren stakk av

En mannlig bilfører er kritisk skadd etter en trafikkulykke mellom to biler på riksvei 13 ved Voss. Føreren av den andre bilen stakk fra stedet. – Ting tyder på at et kjøretøy har kommet over i motgående felt og forårsaket kollisjonen, sier operasjonsleder Tom Johannessen i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

NRK - 21 dec 22 kl. 01:46

To skadd etter utforkjøring på Bryn i Oslo

En bilfører og en passasjer er fraktet til legevakta i Oslo etter at bilen de satt i kolliderte med et gjerde og et tre på Bryn litt før midnatt. Bilen fikk store materielle skader. Da politiet kom til stedet var bilføreren og passasjeren forsvunnet, men de ble etter hvert sporet opp.

NRK - 11 okt 22 kl. 23:13

Politiet måtte legge ut spikermatte for å stanse bilfører

Utrykningspolitiet fulgte tirsdag kveld etter en bilfører som unnlot å stanse for kontroll på E45 ved Gievdeguoika i Finnmark tirsdag kveld. Politiet måtte ta i bruk spikermatte for å få stanset bilføreren, som var en mann i slutten av tenårene. Mannen er pågrepet, tvitrer politiet i Finnmark..

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

NRK - 13 okt 22 kl. 22:49

Bilfører kjørte i 144 km/t i 70-sone i Tønsberg

Torsdag kveld ble en bilfører stanset av politiet etter å ha kjørt i 144 km/t i 70-sone ved Frodeåstunnelen i Tønsberg. Bilføreren, som er i slutten av tenårene, mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand, og ble fratatt førerkortet, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

Klartale - 04 okt 22 kl. 10:44

Redaktørforeningen: – Politiet bør levere tilbake minnebrikken til Hazhir

– Veldig urettferdig.Slik reagerer amatør-fotograf Hazhir Shariati. Han var på demonstrasjonen ved Irans ambassade torsdag.

NRK - 24 nov 22 kl. 23:15

Politiet har pågrepet etterlyst bilfører i Kristiansand

Politiet i Kristiansand etterlyste en bilfører som stakk av fra en ulykke på E18 der tre biler var involvert torsdag kveld. – Vi har kontroll på fører av bilen. Vedkommende er pågrepet og vil ble fremstilt for legeundersøkelse, opplyser politiet på Twitter rundt klokken 23.

NRK - 23 sep 22 kl. 02:20

Kjørte ned sykkeltyv med bil

Politiet i Agder har pågrepet en bilist som er mistenkt for å ha kjørt ned og utøvd vold mot en syklist. – Vi hadde politipatrulje i nærheten og de kom i kontakt med en dame som fortalte at hun hadde blitt påkjørt av en bil på sykkelstien. Føreren av bilen hadde så gått ut og sparket til henne, sier operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikt til NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 3 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com