Klartale > Nyheter

Friday, 01 December, 17:41

Klartale - 07 jul 23 kl. 13:37

Politiet etterforsker trusler på Tiktok

«Jeg skal bombe dere alle». «Skammer meg over Norge». «Jeg skal skyte alle». Slik så kommentarfeltet ut under en direktesending på Tiktok. Direktesendingen var fra pride-paraden i Oslo.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Norge, Tiktok, Oslo, NRK, Anders Briskodden, Nasjonalt, Bjørke, Oslo Pride, Raymond Johansen, Johansen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, etterforsker, trusler, Tiktok
Klartale - 28 mar 23 kl. 06:00

Forbyr populære Tiktok i flere land

Barna til Justin Trudeau er skuffet. De får ikke lenger bruke appen Tiktok. Trudeau er statsminister i Canada.

Klartale - 06 sep 23 kl. 11:15

Slik prøver politikerne å nå unge

– Majones på Grandiosa?Det er en av valgkampens mest sette spørsmål fra politikere på TikTok. Erna Solberg og partiet Høyre har laget en video hvor hun svarer på spørsmålet.

Klartale - 20 jun 23 kl. 08:20

Kirken ber folk fjerne Tiktok fra jobbmobilen

Den norske kirke prøver å nå ungdom. Nå anbefaler sikkerhets-utvalget at dersom de skal bruke sosiale medier til dette, bør de som jobber de bruke egne telefoner. Det er spesielt Tiktok denne anbefalingen er rettet mot.

Klartale - 05 sep 23 kl. 06:00

Nå skal elevene stemme på skolene

Snart er det valg i kommuner og fylker. Videregående skoler skal også ha valg. 4.

NRK - 28 mar 23 kl. 09:40

Politiet fraråder ansatte å bruke TikTok

Politiet fraråder bruk av appen TikTok hos sine ansatte. – Vi forholder oss til anbefalingen fra Justis- og beredskapsdepartementet som fraråder bruk av TikTok på tjenestetelefoner, og jobber aktivt med å bevisstgjøre våre ansatte om applikasjoner som krever tilgang til informasjon på enheten den er installert på, sier sjef for Sikkerhetsseksjonen i Beredskapsavdelingen hos Politidirektoratet, Nicolay Nakstad til NRK. Flere, både kommuner og sykehus, har fulgt etter.

Klartale - 21 mar 23 kl. 14:18

Flere må fjerne TikTok fra jobbtelefonen

Ingen i regjeringen får ha appene TikTok og Telegram på jobbtelefon sin. Det bestemte Jonas Gahr Støre tirsdag. Han er statsminister i Norge.

NRK - 24 mar 23 kl. 13:09

Frankrike forbyr Tiktok på tjenestetelefoner

Franske myndigheter forbyr den kinesiske appen Tiktok på alle elektroniske jobbverktøy på grunn av cybersikkerhet. – For å sikre cybersikkerheten for våre administrasjoner og embetsmenn har regjeringen besluttet å forby apper som Tiktok på tjenestetelefoner, sier minister Stanislas Guerini fredag. Stadig flere land i Nord-Amerika, Europa og Asia har innført restriksjoner på Tiktok, en svært populær app der brukere over hele verden deler videosnutter.

NRK - 27 mar 23 kl. 13:07

Bærum kommune ber medarbeidere om å fjerne Tiktok

Kommunen ber ansatte om å ikke ha applikasjonene på enheter som benyttes i arbeidssammenheng. Bakgrunnen er at Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) har vurdert at det er høy risiko ved bruk av applikasjonene Tiktok og Telegram. Det er ikke snakk om at ansatte må slette brukerkontoer, skriver Budstikka.

NRK - 27 mar 23 kl. 13:28

Også Asker kommune følger Tiktok-anbefaling

Asker kommune følger anbefalingen fra Nasjonale sikkerhetsmyndigheter (NSM) og pålegger ansatte å slette Tiktok og chatteprogrammet Telegram fra sine jobbtelefoner, nettbrett og datamaskiner. Det skriver kommunen på nettsidene sine mandag. NSM har kommet med en anbefaling til Justis- og beredskapsdepartementet om at Tiktok og Telegram ikke bør installeres på offentlig ansattes tjenesteenheter som er tilknyttet virksomhetens interne digitale infrastruktur eller tjenester.

NRK - 28 mar 23 kl. 09:40

Politiet fraråder bruk av TikTok

– Vi forholder oss til anbefalingen fra Justis- og beredskapsdepartementet som fraråder bruk av TikTok på tjenestetelefoner, og jobber aktivt med å bevisstgjøre våre ansatte om applikasjoner som krever tilgang til informasjon på enheten den er installert på, sier sjef for Sikkerhetsseksjonen i Beredskapsavdelingen hos Politidirektoratet, Nicolay Nakstad til NRK. Flere, både kommuner og sykehus, har fulgt etter. Nakstad sier at politiet også foretar egne vurderinger rundt applikasjoner og tjenester som er installert på tjenestelefoner.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

– Jeg finner mye til felles i våre kulturer

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 4 timer siden

Prinsen blir 18 år

Kong Harald og dronning Sonja inviterer til offisiell lunsj på Slottet. Det skjer i dag fredag. De skal feire barnebarnet sitt, prins Sverre Magnus.

Klartale - 6 timer siden

Mange er bekymret for om de klarer å betale regningene sine

Folk sliter med økonomien for tiden. Varer og tjenester blir dyrere. Det blir også folks lån.

Klartale - 8 timer siden

Israel angriper Gaza igjen

Lørdag 7. oktober gikk Hamas til angrep på Israel. De drepte rundt 1.

Klartale - 8 timer siden

Seks døde i trafikken i november

Alle som døde i november var over 40 år. De døde var fem menn og én kvinne. Ulykkene skjedde i Nordland, Troms og Finnmark, Viken, Innlandet og Vestland.

Klartale - 11 timer siden

Når kommer pengene fra Nav på konto i desember?

I desember handler vi julegaver og ekstra mat. Selv om det er priskrig på julemat, bruker vi mye penger.Mange får lønn tidligere i desember.

Klartale - Igår: 16:00

Mange lever i hjem uten denne: – Som å kjøre bil uten bilbelte

Jula er høytid for branner i norske hjem. Det viser tall fra brannstatistikk.no.

Klartale - Igår: 14:01

Vil forby konverterings-terapi

Konverterings-terapi går ut på å få homofile og andre skeive til å endre sin seksuelle orientering. Dette vil Regjeringen nå gjøre forbudt. Flertallet på Stortinget er enig.

Klartale - Igår: 13:29

Skeive opplever mer vold og hat enn heterofile

Skeive opplever mer vold og seksuell vold enn heterofile. De opplever også mer hat-kriminalitet og hatefulle ytringer.Det viser Nasjonal trygghets-undersøkelse.

Klartale - Igår: 11:57

2023 kan bli det varmeste året noensinne

Året som har gått vil trolig knuse alle varmerekorder, ifølge organisasjonen. Det er basert på tall fra januar til slutten av oktober.Verdens ledere er samlet i Dubai torsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com