VG > Økonomi

Saturday, 25 June, 18:39

VG - 16 maj 22 kl. 20:43

Politiet etter dødsulykke: – Bilen de omkomne satt i kan ha kommet over i motsatt kjørefelt

VOSS (VG) De siste 30 årene har det vært over 50 dødsulykker på stamveien mellom Bergen og Voss. Søndag skjedde det igjen..
Les mer på VG


Les mer om:
VOSS, Bergen, Voss

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, etter, dødsulykke, Bilende , omkomne, satti kan , ha kommet over i motsatt kjørefelt
NRK - 29 maj 22 kl. 22:33

Bilfører vinglet over i motgående kjørefelt

Politiet fikk søndag kveld melding om en bil som hadde kjørt inn i en parkert tilhenger ved en bensinstasjon i Gjesdal. Bilen kjørte deretter sørover mot Kristiansand. Flere patruljer ble sendt i retning av bilen.

NRK - 04 maj 22 kl. 13:49

Person fortsatt i bilen

Anne Birgitte Arras, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, sa til Dagbladet at de har evakuert en person fra bilen som ble tatt av raset på E6 mellom Stjørdal og Trondheim. Det viste seg å ikke være riktig. Vedkommende er fortsatt i bilen, ifølge politiet.

NRK - 03 maj 22 kl. 00:40

Skisenter må betale 5,4 millioner kroner etter dødsulykke

Skistar, som driver Hemsedal skisenter, er dømt for grov uaktsomhet etter en dødsulykke. Selskapet må betale 5,4 millioner kroner i bot og erstatning. En kvinne døde etter å ha kjørt inn en trafostasjon da hun sto på ski i Tottenløypa i mars 2019.

NRK - 04 maj 22 kl. 16:25

Dømt til fengsel etter dødsulykke

En mannlig bilfører er i Oslo tingrett dømt til fengsel i 45 dager etter en dødsulykke i Smestadkrysset høsten 2020. Det skriver Avisa Oslo. Ei kvinne i 70-årene døde i ulykken.

NRK - 21 mar 22 kl. 11:17

Dødsulykke ved Siggerud

Mandag morgen krasjet en lastebil og personbil ved Siggerud i Nordre Follo. Rundt klokken 11.15 skriver politiet at ulykken er en dødsulykke.

NRK - 01 jun 22 kl. 11:22

Bil i elv i Sunnfjord

Nødetatene rykker ut til en bil som har kjørt utfor veien og havnet i en elv like vest for Førde. Bilen skal ha falt om lag ti meter ned, skriver politiet i en twittermelding. Bilen står med vann opp til hjulene, men det skal ikke vær efare for at bilen flytter på seg.

NRK - 19 maj 22 kl. 03:22

Riksveg 7 er åpnet etter dødsulykke

Riksveg 7 gjennom Hallingdal er gjenåpnet etter en dødsulykke onsdag kveld. En kvinne i slutten av 50-årene omkom, og to menn fikk alvorlige skader da en personbil og en varebil frontkolliderte mellom Flå og Bromma..

NRK - 15 jun 22 kl. 10:03

Fører siktet etter dødsulykke i Øygarden

Føreren av bilen er siktet, etter at en 12 år gammel gutt ble påkjørt og døde ved Torsvik kryss i Øygarden kommune tirsdag. – Bilen og førerkortet er tatt i beslag. Da er han å anse som siktet, opplyser politiadvokat Kjersti Katrine Svendsen i Vest politidistrikt..

NRK - 23 apr 22 kl. 10:12

Solberg kjørte av veien – bilen begynte å brenne

Oliver Solberg og kartleser Elliott Edmondson kom uskadd fra en utforkjøring under lørdagens første fartsprøve i Rally Kroatia. Uhellet var ute for Solberg allerede etter rundt fire kilometers kjøring på den innledende fartsprøven. Bilder tatt på stedet viser at Solberg får sleng på bilen i høy fart og forsvinner av veien inn blant flere trær, ifølge NTB.

NRK - 05 jun 22 kl. 13:24

Politiet tok førerkortet

En kvinne i slutten av 80-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at hun ikke stoppet for kontroll. Politiet hadde fått melding om en bil som kjørte vinglete og med varierende fart. Bilen var også nede i en grøft.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Knust Løkberg tok på seg skylden for Viking-tap

(Haugesund – Viking 4–2) Kristoffer Løkberg (30) tok til tårene etter karrierens første røde kort. Fra tribunen måtte han se at Haugesund snudde til seier i et høydramatisk Rogalandsderby..

VG - 1 time siden

Skytingen i Oslo: Politiet vil undersøke om siktede er tilregnelig

Politiet vil gjennomføre såkalt judisiell observasjon av terrorsiktede Zaniar Matapour etter masseskytingen i Oslo..

VG - 3 timer siden

Ble siktet på av gjerningsmann: Tok tilflukt i kjeller

Artisten Knut Anders Sørum så gjerningsmannen peke på ham med det han sier så ut som et automatgevær utenfor London Pub..

VG - 8 timer siden

Zaniar Matapour (42) siktet for terror - var i samtaler med PST i mai

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) vurderer skytingen i Oslo som en ekstrem islamistisk terrorhandling. De ble først kjent med den pågrepne Zaniar Matapour (42) i 2015..

VG - 7 timer siden

Kong Harald om masseskytingen: - Familien min og jeg er forferdet

Kongehuset kommer med støtte etter at to personer er bekreftet drept og 21 er skadde etter skytingen i Oslo..

VG - 8 timer siden

Skytingen i Oslo: Dette vet vi om den siktede

42-åringen som er pågrepet etter skytingen i Oslo i natt, er tidligere dømt for grov vold og oppbevaring av narkotika..

VG - 18 timer siden

Elliot Page roser Netflix

I den nye sesongen av superheltserien The Umbrella Academy får vi følge Elliot Page sin rollefigur i prosessen fra Vanya Hargreeves til Viktor..

VG - 19 timer siden

Dette sier amerikanere: – Jeg blir rasende

NEW YORK (VG) Fredag falt en historisk dom i USAs høyesterett: Nå innskrenkes retten til selvbestemt abort. VG har spurt amerikanere hva de synes..

VG - 21 timer siden

TikTok-profil Lars Henriksen: – Skal ikke måtte finne meg i dette

Da Lars Henriksen (28) brukte plattformen sin til å rette fokus mot homofiles rettigheter, ble han møtt med et brennende pride-flagg..

VG - 22 timer siden

LSK-sjefen ble spurt om toppjobb i NFF: – Vi har sondert terrenget

ULLEVAAL/LILLESTRØM (VG) Norges Fotballforbund bekreftet fredag at Truls Dæhli (66) fortsetter i Lise Klaveness’ gamle jobb som toppfotballsjef. Nylig ble Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin (42) spurt om han kunne være interessert i rollen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com