Klartale > Nyheter

Saturday, 13 August, 07:59

Klartale - 29 jun 22 kl. 14:47

Politiet er usikre på om skytteren har fått hjelp før angrepet

43 år gamle Zaniar Matapour er siktet for terror, drap og drapsforsøk. Han skjøt mot to utesteder i Oslo natt til lørdag. Politiet er ganske sikre på at han angrep alene. Men de er usikre på om han har hatt hjelp før angrepet.– Vi har ikke fått klart svar på om han kan ha hatt medvirkende, om han har jobbet sammen med andre i forkant, sa Børge Enoksen onsdag.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Zaniar Matapour, Oslo, Børge Enoksen, Enoksen, Matapour, Rikshospitalet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politieter , usikrepå om , skytterenhar , fått, hjelp, før angrepet
NRK - 09 jun 22 kl. 22:22

– Flere drept etter skyting i USA

Flere personer er skutt i Smithsburg i Maryland i USA, skriver Reuters som siterer det lokale politiet. Politiet skal ha kontroll på skytteren. Den mistenkte skytteren skal ha åpnet ild inne i et fabrikkanlegg i det vestlige Maryland.

NRK - 09 jun 22 kl. 22:22

Tre drept etter skyting i USA

Tre personer er skutt i Smithsburg i Maryland i USA. Det opplyser politiet i en uttalelse ifølge lokale medier, skriver Reuters. Politiet skal ha kontroll på skytteren.

NRK - 09 jun 22 kl. 22:22

Tre drept i skyting i USA

Tre personer er skutt i Smithsburg i Maryland i USA. Det opplyser politiet ifølge lokale medier, skriver Reuters. Politiet skal ha kontroll på skytteren.

Klartale - 05 maj 22 kl. 12:11

Flere svensker er usikre på om de vil bli med i Nato

Både Sverige og Finland har sagt at de vil vurdere å bli med i forsvars-samarbeidet Nato. Årsaken er at mange i landene føler seg mindre trygge etter at Russland angrep Ukraina.En undersøkelse fra Novus viser at nesten annenhver svenske vil at landet skal bli med.

Klartale - 07 jun 22 kl. 12:40

Politiet er fortsatt usikre på hvor Stig Millehaugen er

Stig Millehaugen fikk forlate fengselet i Trondheim sist uke. Han hadde fått permisjon fra klokka 9 til klokka 15. Men Millehaugen hadde andre planer enn å komme tilbake.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 24 maj 22 kl. 15:10

Tre av fire vil slite hvis det oppstår en krise

Beredskapslager har det vært mye snakk om det siste året. Både som følge av krig, men også som råd fra de som styrer Norge.Vet du hva du trenger når det oppstår en krise?

Klartale - 01 jun 22 kl. 08:30

Mange innvandrere vil ha mer oversatt informasjon

Det har vært stor forskjell på hvor mange som ble syke med korona i ulike grupper. Slik var det også med smitte. Det var en større andel av begge deler i ulike grupper innvandrere, ifølge tall fra Folkehelse-instituttet (FHI).

NRK - 08 jun 22 kl. 10:34

Finanstilsynet: – Svært usikre utsikter for norsk økonomi

– I Norge og flere andre land er økonomien nå preget av høy aktivitet og lite ledige ressurser. Utsiktene for verdensøkonomien og norsk økonomi er imidlertid svært usikre, heter det i Finanstilsynets rapport, Finansielt utsyn. Rapporten inneholder blant annet Finanstilsynets analyse og risikovurdering av finansiell stabilitet i det norske markedet, og publiseres to ganger i året.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - 10 timer siden

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - 15 timer siden

Flere får seg jobb i Norge

Det er langt over prosenten for de siste 35 årene. Det er kun slått over perioden 2007-2008. Det samme gjelder noen kvartaler mellom 1998 og 2002.

Klartale - 16 timer siden

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - 17 timer siden

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - 18 timer siden

Storbritannia slår tørkealarm

Det er tørke sør, øst og sentralt i England. Det er som følge av en ny hetebølge, opplyser britiske myndigheter.Nå vil det bli gjort tiltak.

Klartale - 20 timer siden

Hva vil skje med Taiwan?

Taiwan heter offisielt «Republikken Kina». Og har vært en del av Kina lenge. Men folk fra begge steder er uenige.

Klartale - 21 timer siden

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.

Klartale - 23 timer siden

Trump sitt hus har blitt ransaket

Merrick Garland har sagt ja til at Trump sitt hus skulle bli ransaket. Han er justisminister i USA. Garland har bedt en domstol offentliggjøre ransakelsesordren.

Klartale - 23 timer siden

Regjeringen vil bruke mindre oljepenger neste år

Nå bruker Norge omtrent 60.000 kroner av oljepengene per person. Men det kan ikke fortsette, mener Trygve Slagsvold Vedum fra Senterpartiet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com