Klartale > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 08:10

Klartale - 09 april 21 kl. 08:26

Politiet er ferdig med å etterforske Erna

Politiet har etterforsket om statsminister Erna Solberg brøt reglene om smittevern. Nå er saken ferdig etterforsket, sier de..
Les mer på Klartale


Les mer om:
Erna Solberg, Erna

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politieter , ferdigmed å , etterforske, Erna
NRK - 03 feb. 21 kl. 10:12

Vil etterforske valgresultatet

Myanmars hærsjef sier militærregimet skal etterforske fjorårets valg. Hæren kuppet mandag makten i landet, angivelig på grunn av valgfusk. Hæren mener at regjeringen til Aung San Suu Kyi ikke gjorde nok for å etterforske anklagene om valgfusk..

NRK - 27 april 21 kl. 18:59

Vil etterforske ransaking

Spesialenheten vil etterforske saken der er en mindreårig gutt ble bedt om å ta av seg buksene utendørs. – Vi funnet at det er grunnlag for å etterforske saken, sier Liv Øyen, leder for etterforskingsavdelingen til Spesialenheten, til NRK..

NRK - 24 mai 21 kl. 07:30

Kina skal etterforske ultraløp

Lokale styresmakter i Kina skal etterforske ultraløpet der 21 deltakarar mista livet i den kinesiske fjellheimen laurdag. Dei skal blant anna undersøke om arrangørane ignorerte ekstremvêret som var meldt i området. Også det kinesiske idrettsforbundet seier dei vil etterforske saka.

NRK - 05 juni 21 kl. 18:26

Ville etterforske QAnon-teorier

Donald Trumps stab forsøkte å presse Justisdepartementet til å etterforske konspirasjonsteorier om presidentvalget han tapte. Det går fram av e-poster mellom Trumps stabssjef og USAs daværende justisminister i ukene før han måtte gå av. E-postene publiseres av avisa New York Times, og viser at Trumps stab ville ha departementet til å etterforske teorier knyttet til QAnon.

NRK - 03 mai 21 kl. 11:49

Moelvbrannen ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med å etterforske brannen og drapet som skjedde i Moelv i september i fjor. Saken blir nå oversendt statsadvokaten for videre vurdering. Mannen som er siktet, ble også funnet død i det nedbrente næringsbygget..

NRK - 24 mai 21 kl. 14:27

Vurder å etterforske MDG-trugsmål

Politiet vurderer å etterforske trugsmål retta mot MDG-politikar Lan Marie Berg, opplyser dei i ei pressemelding. Politiet seier dei har vore i kontakt med Berg for å informere om at dei undersøker om fråsegnene kan vere straffbare. Oslo politidistrikt skal også undersøke om andre politidistrikt etterforskar straffbare forhold der Berg er fornærma for å få til ei koordinert etterforsking..

NRK - 26 mai 21 kl. 11:41

Politiet vil etterforske MDG-hets

Politiet har bestemt seg for å etterforske hetsen mot MDG-politikar Lan Marie Berg, melder Oslo politidistrikt i ei pressemelding. Fleire har reagert etter at det blei retta ei rekke nedsettande kommentarar mot Berg i ei Facebookgruppe..

VG - 07 mars 21 kl. 18:11

Erna Solberg: - Vi er ikke ferdig med strenge tiltak ennå

Statsminister Erna Solberg mener vi er tilbake på vei til hverdagen, selv om vi ennå ikke er ferdig med strenge tiltak..

NRK - 18 mai 21 kl. 17:37

Vurderer etterforskning av Jensen

Tidligere Frp-leder Siv Jensen erkjenner brudd på koronaregler i forbindelse med 17. mai-feiring hjemme hos moren. Oslo-politiet bekrefter overfor NTB at de vurderer om de skal etterforske saken.

NRK - 28 mai 21 kl. 01:31

ICAO skal etterforske omdirigering

Den internasjonale luftfartsorganisasjonen ICAO skal etterforske hendelsen der Hviterussland tvang et fly på vei fra Aten til Vilnius til å lande i Minsk. Om bord var en hviterussisk aktivist som ble arrestert etter landingen. ICAO skal ganske om hendelsen var i strid med internasjonale regler..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Ber folk ta vaksinen så fort de får sjansen

– Ta den vaksinen du får tilbud om, sier Steinar Madsen i Legemiddel-verket. Han advarer folk mot å vente for å få den vaksinen de har mest lyst på..

Klartale - 16 timer siden

Gir pengene fra truse-bot til veldedighet

Det europeiske håndballforbundet gir pengene som kom inn fra Norges bot i beach-håndball, til likestilling i idretten..

Klartale - 21 timer siden

Tok Norges første OL-gull i triathlon

Kristian Blummenfelt vant gull i triathlon natt til mandag. Det er det første norske gull i sommer-OL på ni år..

Klartale - 22 timer siden

Stor uro i Tunisia

I helga har det vært flere store protester i Tunisia i Afrika. Nå har president Kais Saied fjernet hele regjeringen. Han har også stengt parlamentet i landet..

Klartale - Igår: 06:00

Kina kan ta rollen til USA

USA og Nato sine styrker har trukket seg ut av Afghanistan etter 20 år med krig. Nå frykter Kina ustabilitet..

Klartale - I førrgår: 06:15

Flere drar på skattejakt med metallsøker

Det blir stadig mer populært å dra på jakt etter arkeologiske skatter med metallsøker..

Klartale - 24 juli 21 kl. 06:15

Syrisk jente på 12 år klar for OL

Hend Zaza er 12 år. Natt til lørdag skal hun spille sin første kamp under De olympiske leker..

Klartale - 23 juli 21 kl. 16:15

– Kunne ikke løpe fra mamma

Rapperen Curtis Jackson har vært med å lage serie som henter inspirasjon fra hans liv. En tøff oppvekst i et røft nabolag på begynnelsen av 1990-tallet..

Klartale - 23 juli 21 kl. 13:59

Flere må i karantene på hotell

Mange har reist på ferie fra Norge til Kreta, Spania og Nederland. Fra mandag må de i karantene på hotell når de kommer hjem til Norge..

Klartale - 23 juli 21 kl. 12:39

Ingen enighet med Ungarn

Norge, Island og Liechtenstein gir hvert år penger til prosjekter i Europa. Noe av det skulle blitt brukt i Ungarn. Men det ble ingen avtale..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt