NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 02:56

NRK - 19 jun 22 kl. 17:58

Politiet brukte tåregass for å skille fotballsupportere i Lillestrøm

Det var amper stemning blant fotballsupportere fra Lillestrøm og Rosenborg før kampen mellom lagene på Åråsen stadion søndag. – For å skille partene har politiet benyttet tåregass. Ingen skal være skadd, skriver Øst politidistrikt på Twitter. – Det var antydning til slagsmål, som er løst opp nå. Vi jobber med å opprettholde ro og orden, sier operasjonsleder Jan Andre Delbeck i Øst politidistrikt til NTB.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lillestrøm, Rosenborg, Åråsen, Twitter, Jan Andre Delbeck, NTB, Vestbygata, Alexander Kiellands

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, brukte, tåregass, forå , skille, fotballsupporterei , Lillestrøm
NRK - 28 maj 22 kl. 21:23

Meldinger om at politiet bruker tåregass i Paris

Ifølge medier har politiet brukt tåregass på grunn av kaos utenfor stadion der Champions League-finalen skal avholdes. Kampen er foreløpig utsatt en halvtime. Sky News skriver at det er problemer med å få Liverpool-fansen inn på stadion.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 29 maj 22 kl. 13:48

Demonstranter drept i Sudan

To demonstranter er drept av sikkerhetsstyrkene i Khartoum, og FNs spesialutsending fordømmer militærregimets maktbruk. Hundrevis av demokratiforkjempere demonstrerte lørdag i Sudans hovedstad, i protest mot militærkuppet i oktober og militærjuntaen som styrer landet. Demonstrantene ble møtt med store sikkerhetsstyrker som brukte tåregass og skjøt med skarpt.

Klartale - 26 apr 22 kl. 07:00

Disse landene bruker mest på våpen og forsvar

Verden satte ny rekord i fjor. Landene brukte over 19.000 milliarder kroner på våpen og forsvar.

Klartale - 21 jun 22 kl. 11:03

Verdens atommakter ruster opp

De forente nasjoner (FN) har en traktat for atomvåpen. Den er en avtale som gjør det forbudt for land å bruke atomvåpen. Landene skal heller ikke utvikle, teste eller skaffe atomvåpen.

NRK - 23 apr 22 kl. 15:22

Politiet bruker tåregass i Sandefjord

Politiet har tatt i bruk tåregass mot motdemonstranter som river i sperringer og kaster ting på Torvet i Sandefjord, der foreningen Stopp isamiseringen av Norge (SIAN) skal holde en appell lørdag ettermiddag. Der har det også møtt opp en rekke motdemonstranter. Politiet anslår at mellom 300 og 400 personer har møtt opp på Torvet Ifølge NRKs fotograf på stedet, er stemningen svært amper..

NRK - 24 apr 22 kl. 21:39

Politiet brukar tåregass mot demonstrantar i Paris

Politiet spraya tåregass på demonstrantar som protesterte i sentrum av Paris etter at Emmanuel Macron vart attvalt søndag, skriv Reuters. Politiet prøvde å bryte opp ei mengde med for det meste unge folk som hadde samla seg i Chatelet. Dei hadde samla seg for å protestere etter at dei første prognosane viste at Macron ligg an til å vinne presidentvalet, skriv nyheitsbyrået..

NRK - 06 maj 22 kl. 14:20

Sri Lanka: Politiet bruker tåregass mot demonstranter

Politiet har tatt i bruk tåregass og vannkanoner mot demonstranter som forsøker å storme nasjonalforsamlingen på Sri Lanka fredag. Sri Lanka er i alvorlige økonomiske problemer. Det har ført til måneder med strømbrudd og akutt mangel på mat, drivstoff og medisiner.

NRK - 25 apr 22 kl. 12:15

Sju personer anmeldt etter demonstrasjon

Politiet har til nå anmeldt sju personer og skrevet ti anmeldelser etter at Stopp Islamiseringen av Norge hadde demonstrasjon i Sandefjord på lørdag. Anmeldelsene gjelder vold mot politiet, skaderverk eller ikke å ha fulgt politiets pålegg blant annet. Seksjonsleder for etterforskning Paal Knutsen sier det ble kastet mye stein og at to politibiler ble skadet.

NRK - 01 maj 22 kl. 17:05

Tysk politi brukte pepperspray mot demonstranter

Politiet i den tyske byen Dortmund brukte pepperspray og batonger mot demonstranter fra venstresiden som hadde samlet seg for å demonstrere mot høyreekstreme. Demonstrantene angrep politiet og forsøkte å bryte seg gjennom en sperring, ifølge en talsperson for politiet i byen i delstaten Nordrhein-Westfalen. En talsperson for gruppen «Autonomen Antifa 170» beskylder politiet for å bruke vold og hevder at flere av demonstrantene hadde blitt skadd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 2 minutter siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 30 minutter siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 30 minutter siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 1 time siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 1 time siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 2 timer siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 2 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..

NRK - 3 timer siden

Nok en journalist drept i Mexico

En uavhengig journalist er funnet død i det nordlige Mexico. Han er den 14. journalisten som er drept hittil i år i Mexico.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com