NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:13

NRK - 07 jul 21 kl. 00:18

Politiet ber flere reise om natta

Politiet ber nå reisende som skal passere Svinesund om å ta hele døgnet i bruk for å minske køkaoset. – Nå trenger politiet faktisk hjelp fra de reisende. Det er lite trafikk fra midnatt og fram mot morgenkvisten, mens på ettermiddag og kveld blir det veldig lange køer. Vi ber innstendig om at de som kan, tar hele døgnet i bruk, sier politimester Ida Melbo Øystese i Øst politidistrikt til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svinesund, Ida Melbo, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, ber, flere, reiseom , natta
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 28 jun 22 kl. 13:00

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

Klartale - 27 jul 23 kl. 06:00

Desperate ukrainere rømmer gjennom Russland

Rima Jaremenko reiste over 5.000 kilometer for å komme seg til sin hjemby. Den 68 år gamle ukrainske kvinnen brukte seks dager på reisen.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

Klartale - 12 feb 23 kl. 06:00

Slik skal nordmenn bruke vinterferien

Mange nordmenn er lei vinter. Både sol og bading frister oss mest på vinterferiereiser. Gran Canaria, Tenerife og Bangkok er høyt oppe på ønskelista til nordmenn.

Klartale - 30 maj 22 kl. 06:27

Hvordan kan du få tak i pass eller ID-kort?

Pass er et viktig ID-papir. De sier hvem du er og hvor du kommer fra. Skal du reise utenlands, trenger du som regel pass.

Klartale - 21 jun 22 kl. 13:58

Nå kan flere få hjelp med pass

I slutten av mai varslet politiet at reglene for nødpass ble strengere. 10. juni sa politiet at de ville at flere skulle få nødpass likevel.

Klartale - 30 aug 22 kl. 16:00

Kongeparet fikk møte 105 år gamle Nikka

Kong Harald og dronning Sonja var på besøk i Valldal i Fjord kommune tirsdag. Det er i fylket Møre og Romsdal. Kongen og dronningen har pleid å reise rundt i fylkene i Norge hvert år.

Klartale - 15 nov 23 kl. 09:04

Norske borgere får reise ut av Gaza

– Jeg er svært glad for at norske borgere kan reise ut av Gaza. Vi tar nå kontakt med de som står på listen. Vi håper de klarer å komme seg trygt frem til grenseovergangen, sier Espen Barth Eide i en pressemelding.

Klartale - 06 jul 22 kl. 14:33

Politiet vil la enda flere få søke om nødpass

Politiet mener nå de kan tilby nødpass til enda flere. Nå åpner de for at hvem som helst kan søke, så lenge de har bestilt reise fra før.Det er mulig å søke fra det er sju dager igjen til du skal på reise.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 15 minutter siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 30 minutter siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.

NRK - 1 time siden

Havarikommisjonen: Viking Sky burde ikke seilt

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport om grunnstøtingen til cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika i 2019. De påpeker en rekke feil. I rapporten skriver de blant annet at skipet manglet redundans på grunn av at én av fire dieselgeneratorer var ute av drift, og derfor utsatte mannskap og passasjerer for økt risiko.

NRK - 1 time siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 1 time siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..

NRK - 1 time siden

Stadig vanskeligere boligmarked for single førstegangskjøpere

For åttende året på rad er Oslo kommunen det er vanskeligst å komme seg inn på boligmarkedet i, viser Førstehjemindeksen til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). I 2023 hadde single førstegangskjøpere i Norge i gjennomsnitt råd til 14,2 prosent av boligene – i Oslo kun 3,1 prosent, viser tallene..

NRK - 2 timer siden

E18 åpnet igjen etter elbilbrann

Nødetatene har rykket ut til brann i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning var en periode sperret. Veien er nå åpnet igjen, men politiet dirigerer trafikken forbi.

NRK - 2 timer siden

E18 sperret – brann i elbil

Det brenner i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning er sperret, skriver Sør-Øst politidistrikt på X. To personer var inne i bilen, men ingen skal ha inhalert røyk.

NRK - 2 timer siden

YouTube krever merking av KI-innhold

De som publiserer på YouTube fremover, må huke av om innholdet er manipulert eller endret for å tydeliggjøre hva som er skapt ved hjelp av kunstig intelligens. – Seerne får stadig mer behov for åpenhet om hvorvidt det de ser på, er manipulert eller syntetisk, skriver selskapet på sin blogg. Den nye merkingen vil gjelde videoer hvor det kan være tvil om det man ser virkelig er ekte, for eksempel såkalt deepfake, hvor en kjent person sier noe vedkommende aldri har sagt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com