NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:02

NRK - 04 aug 23 kl. 00:17

Politiet bekymret for feilparkeringer langs veiskulder ved Oslo lufthavn

I løpet av en halvtime torsdag kveld skrev politiet ut 27 gebyrer til bilister som hadde parkert langs en veiskulder på E16 på Gardermoen, nær Oslo lufthavn. – Disse feilparkeringene skaper mange farlige situasjoner, og vi vil fortsette å ha fokus på dette problemet, melder Øst politidistrikt på X/Twitter. Feilparkeringene langs E16 har ført til ulykker og farlige situasjoner i flere dager nå. Onsdag ble en rasteplass stengt av politiet fordi den til tider ble overfylt slik at folk parkerte langs veiskulderen. Grunnen til at folk stopper i området er fordi de ikke vil betale for parkering på Oslo lufthavn mens de venter på folk de skal hente på flyplassen..
Les mer på NRK


Les mer om:
E16, Gardermoen, Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, bekymret, for, feilparkeringer, langs, veiskulder, ved, Oslo, lufthavn
Klartale - 25 apr 23 kl. 16:30

Mange er bekymret for kunstig intelligens

Kunstig intelligens har blitt en del av hverdagen vår.Både når du bruker mobilen. Eller når du snakker med en samtale-robot for å få hjelp med kundeservice-spørsmål.

NRK - 18 sep 23 kl. 07:21

Ryde har fått millioner i parkeringsgebyrer i Oslo

Elsparkesykkelselskapet Ryde har fått parkeringsgebyrer for over 2,5 millioner kroner hittil i år. Deler av dem går til kundene. I tillegg til gebyrene har bymiljøetaten i Oslo fått inn 116 klager på elsparkesyklene, skriver Dagbladet Børsen.

NRK - 04 aug 23 kl. 00:17

Politiet er bekymret over feilparkeringer langs veiskulder ved Gardermoen

I løpet av en halvtime skrev politiet ut 27 gebyrer til bilister som hadde parkert langs en veiskulder på E16 ved Gardermoen torsdag kveld. – Disse feilparkeringene skaper mange farlige situasjoner, og vi vil fortsette å ha fokus på dette problemet, melder politiet i Øst på X/Twitter..

Klartale - 08 sep 23 kl. 11:00

Flere tror Norge blir verre å leve i

Byrået Respons Analyse har gjort en undersøkelse. De har spurt hva norske velgere tror om fremtiden. 45 prosent tror Norge blir et verre land å leve i.

Klartale - 14 aug 23 kl. 08:47

Unge er mest bekymret for å miste jobben

Organisasjonen YS har gjort en undersøkelse. Rundt 20 prosent av unge under 30 år er redd for å miste jobben. – Det gir grunn til bekymring, sier Hans-Erik Skæggerud i en pressemelding.

Klartale - 10 nov 23 kl. 06:00

Foreldre er bekymret for at de ikke kan gi julegaver til barna

Selskapet YouGov har gjort en undersøkelse for banken Nordea. Undersøkelsen ble gjort i november. 1.

Klartale - 24 maj 23 kl. 13:15

Derfor er de bekymret for bruken av kokain

«Serien Exit kan ikke stå ansvarlig for at flere bruker kokain her til lands. Likevel er NRK-serien, sammen med annen film, musikk, og kanskje influensere, et godt eksempel på hvordan kulturen bidrar til å gjøre rusmiddelet normalt». Dette skriver kommentator Synne Vereide Trampe for Dagsavisen onsdag.

NRK - 20 jul 23 kl. 18:47

USA bekymret for soldat som løp til Nord-Korea

Det amerikanske forsvaret er bekymret for hvordan Nord-Korea vil behandle soldaten som løp over grensen fra Sør-Korea tirsdag. Ifølge viseminister for hæren, Christine Wormuth, er det uklart hvorfor den menige soldaten Travis King løp over grensen. Ingenting tyder på at han sympatiserer med Nord-Korea, ifølge Wormuth.

NRK - 27 okt 23 kl. 23:37

Hjelpeorganisasjoner bekymret for kolleger i Gaza

Flere internasjonale hjelpeorganisasjoner er bekymret etter at de ikke får kontakt med sine kolleger etter at internett og telefoni ble slått ut i angrepene på Gaza fredag kveld. – Vi har mistet kontakten med våre kolleger i Gaza. Jeg er ekstremt bekymret for deres sikkerhet og nok en natt med ubeskrivelig terror for Gazas én million barn, skriver generaldirektør i FNs barnerettighetsorganisasjon Unicef Cathrine Russel på X.

NRK - Igår: 05:35

FN-topp bekymret over meldinger om seksuell vold mot gisler

FNs spesialrepresentant Camilla Patten sier meldingene om seksuell vold mot gisler som holdes av Hamas gjør henne svært bekymret. Patten er generalsekretær Antonia Guterres' spesialutsending for seksualisert vold i konflikter. Hun sier i en pressemelding at hun er bekymret for de sivile som fortsatt holdes som gisler og ber om at de slippes fri umiddelbart og uten betingelser.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 1 time siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 2 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.

NRK - 3 timer siden

Minst tolv døde i gruvekollaps i Venezuela

En gullgruve har rast sammen sørøst i Venezuela, noe som har tatt livet av minst tolv mennesker, ifølge landets myndigheter. Hendelsen skjedde onsdag i delstaten Bolivar, som grenser til Brasil. Gruvearbeiderne ble begravet da et ras gikk i gruva, opplyser myndighetene søndag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com