NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 17:45

NRK - 09 aug 21 kl. 13:47

Politiet advarer mot svindelforsøk

Vest politidistrikt advarer mot pågående svindelforsøk, denne gangen via politiets info-nummer 02800. De advarer mot å gi ut personopplysninger til dem som ringer. Tidligere har flere andre politidistrikter advart mot oppringninger fra det som tilsynelatende er politiets nødnummer. Noen av svindelforsøkene har kommet fra det som ser ut som 112, andre fra det som ser ut som 02800..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, advarermot , svindelforsøk
NRK - 08 okt 21 kl. 17:28

DNB åtvarar mot svindelforsøk

DNB åtvarar mot svindelforsøk etter at personar skal ha fått SMS om at bankkort skal vera blokkerte. I SMS-en ligg det ei lenke der det blir bede om at ein må bekrefta identiteten for å aktivera kortet på nytt. DNB bekreftar overfor NRK at dette er svindelforsøk..

NRK - 05 aug 21 kl. 22:35

Politiet advarer mot svindelforsøk

Politiet advarer mot pågående svindelforsøk via politiets nødnummer 112, der det blir bedt om økonomiske personopplysninger. – Ikke svar på spørsmål fra dette numre. Er du i tvil, ring politiet på 02800 eller 112, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 28 apr 21 kl. 14:58

Advarer om svindelforsøk

Telefonnummeret til Innlandet politidistrikt er brukt i flere svindelforsøk den siste tiden. Formålet har vært å få tilgang til privatpersoners nettbank. Politiet vil aldri be om denne type informasjon via telefon, opplyser politidistriktet.

NRK - 01 okt 21 kl. 14:40

Nordea advarer mot svindelforsøk

Nordea Norge har denne uken sett flere eksempler på svindelforsøk over telefon fra noen som utgir seg for å være fra banken. Svindlerne sier at de ser mistenkelige transaksjoner på kundens konto og tilbyr seg å hjelpe, opplyser svindelekspert Ida Marie Edholm i Nordea Norge til Nettavisen..

NRK - 11 okt 21 kl. 14:16

Svindelforsøk om tredje dose

Flere innbyggere i Oslo har mottatt SMS om en tredje vaksinedose hvor Oslo kommune er oppgitt som avsender. Dette er et svindelforsøk, opplyser kommunen på Twitter. – Du blir bedt om å svare med personnummer og navn - ikke svar på meldingen.

NRK - 09 aug 21 kl. 20:13

Advarer mot Bank-ID-svindel

Politiet i Agder advarer på Twitter mot mange svindelforsøk, etter å ha fått henvendelser fra folk som har mottatt SMS med beskjed om at Bank-ID-en deres er sperret. Tekstmeldingene inneholder en lenke man bes om å følge for å låse opp sperringen. – Dette er et forsøk på svindel.

NRK - 25 maj 21 kl. 08:11

Økokrim advarer mot kryptobedrageri

Nylig ble en mann fra Troms svindlet for 2,5 millioner kroner, og han er ikke alene. Antallet svindelforsøk stiger, og svindlerne blir stadig mer utspekulerte. Økokrim advarer mot investeringsbedragerier med kryptovaluta.

NRK - 02 jul 21 kl. 14:07

Advarer mot forsøk på Olga-svindel

Oslo politidistrikt advarer mot svindelforsøk fra politidistriktets sentralbordnummer 22 66 90 50. Svindelen er ofte rettet mot eldre personer. Personene som blir oppringt, har blitt bedt om å oppgi sensitive person- og bankopplysninger, slik som personnummer, kontonummer og BankID.

NRK - 05 jul 21 kl. 19:06

Advarer mot svindelforsøk

Arendal kommune og Skatteetaten advarer mot å åpne link i e-post om eiendomsskatt, skriver Agderposten. E-postene, som er forsøk på svindel, skal være sendt ut til flere innbyggere i Arendal..

NRK - 31 aug 21 kl. 13:43

Svindel fra politinummer

Troms politidistrikt advarer mot pågående svindelforsøk via politiets nummer 02800. En kvinne i 70-årene i Midt-Troms fikk sist fredag en slik telefon. En mann presenterte seg som politibetjent og sa at kvinnen var forsøkt svindlet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 30 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 15 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 30 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 30 minutter siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 45 minutter siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 1 time siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

NRK - 1 time siden

Mer enn 90 houthi-opprørere drept

Den saudiledede koalisjonen opplyser at 90 medlemmer av houthi-bevegelsen er drept nær Maarib i Jemen. Houthi-opprørere har den siste tiden innledet en offensiv mot Maarib, det siste området nord i Jemen som fortsatt kontrolleres av regjeringsstyrkene. Store deler av landets olje- og gass-beholdning holder også til i området.

NRK - 2 timer siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Britenes 95 år gamle monark gjenopptok fredag sine kongelige plikter etter å ha tilbrakt onsdag kveld på sykehus, opplyser statsminister Boris Johnson. – Jeg har forstått det slik at hennes majestet har returnert til skrivepulten sin på Windsor i dette øyeblikk. Vi sender henne alle gode ønsker, sier Johnson..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt