NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:53

NRK - 01 feb 24 kl. 10:08

Politiet: Takplater flyr mot bebyggelse ved Tangstad

Politiet i Nordland melder om ekstreme værforhold ved Tangstad. Takplater flyr fra et fiskebruk mot bebyggelse, melder politiet på X. De ber folk om å holde seg inne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordland, Tangstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Takplater, flyrmot , bebyggelse, ved, Tangstad
NRK - 01 feb 24 kl. 10:00

Takplater flyr over E10

Vinden har tatt deler av et fjøstak ved E10 ved Fjøskrysset på Leknes, skriver Lofotposten. Også i Osan i Svolvær flyr det takplater over E10. Politiet melder om ekstreme værforhold ved Tangstad.

NRK - 01 feb 24 kl. 12:42

Ber alle holde seg inne: – Flyr takplater over alt

– Politiet har meldt fra at alle må holde seg innendørs, det er farlig å oppholde seg utendørs. Det flyr takplater overalt i hele byen og det er dårlig sikt, sier kommunikasjonssjef i Harstad kommune Øivind Arvola til NRK. Kommunen satte i dag tidlig kriseledelse, og har gått ut og forberedt skolene.

Aftenposten - 23 feb 24 kl. 10:24

T-baneskinner, toaletter fra legevakten og takplater fra sykehjem. Her er nesten alt gjenbruk.

T-baneskinner, parkett fra DNBs styrerom, finer fra Munchmuseet og takplater fra Tåsen sykehjem. Her er knapt noe nytt..

NRK - 01 feb 24 kl. 12:23

Politiet i Harstad: – HOLD DERE INNE!

Politiet i Harstad ber folk holde seg innendørs. Det skriver Harstad Tidende. – Det er livsfarlig å holde seg ute, hold dere inne!

NRK - 31 dec 23 kl. 10:19

Eksperter: Israels bombing savner sidestykke

Israels bombing av Gazastripen overgår selv de alliertes massive bombing av Tyskland under andre verdenskrig, mener eksperter. På under tre måneder har israelske kampfly, droner, artillerikanoner, stridsvogner og pansrede bulldosere forårsaket mer ødeleggelse enn det man ble vitne til i Aleppo i Syria i årene 2012 til 2016 og i Mariupol i Ukraina i 2022. De israelske angrepene har også drept flere sivile enn det den USA-ledede koalisjonen gjorde i løpet av tre års krig mot den ytterliggående islamistgruppen IS.

Dagbladet - 01 feb 24 kl. 09:27

«Ingunn» treffer Bodø: - Flyr takplater i hele byen

Flere vinduer på Radisson-hotellet er tatt av vinden, og flere områder i sentrum vil bli sperret av. Politiet har bedt om bistand fra Sivilforsvaret til å håndtere situasjonen..

Aftenposten - 01 feb 24 kl. 10:09

Politiet: Takplater flyr fra fiskebruk mot hus

Dagbladet - 01 feb 24 kl. 09:27

Bodø sentrum sperret av: - Flyr takplater i hele byen

Ekstremværet «Ingunn» slår inn over Nordland. I Bodø er hele sentrum sperret av. Politiet har sendt ut nødvarsel til innbyggerne og bedt om bistand fra Sivilforsvaret til å håndtere situasjonen..

NRK - 23 nov 23 kl. 09:14

Sea King ute på sin siste reise

Etter 50 år i drift flyr redningshelikopteret Sea King sin siste tur Norge på langs. Talsperson for Luftforsvaret, major Stian Roen, sier mange i Norge har et forhold til Sea King. – De har sett den fly over dem.

NRK - 25 apr 24 kl. 07:52

Redningshelikopter flyr som normalt

Sjølv om luftrommet over Sør-Noreg er stengt, opererer redningshelikoptera som normalt forsikrar Hovudredningssentralen Sør-Noreg. – Er det snakk om liv eller død flyr me som normalt, heilt uavhengig av dette, seier Jan Erik Skorte, redningsleiar i HRS. Så langt i dag har det ikkje vore oppdrag der dei har vore ute med helikopter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i bygning på Brandbu i Gran

Det er meldt om brann i en bygning på Brandbu, rett nord for Brandbukampen. Det er en 3 etasjers bolig. Beboer som var til stede er ute.

NRK - 45 minutter siden

Ulykke mellom bil og elsparkesykkel i Tønsberg - begge msitenskes for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person på sparkesykkel er påkjørt og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Begge parter mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket, og må ta blodprøver.

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulykke i Tønsberg – sjåfør mistenkt for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person er trolig påkjørt i veibanen og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Fører av bilen mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket.

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Nord-Odal

En bilfører satt fastklemt etter en utforkjøring på riksvei 24 rett sør for Sand i Nord-Odal kommune natt til søndag. Nødetatene fikk melding om ulykken, som politiet omtaler som alvorlig, klokken 3.22.

NRK - 1 time siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 3 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 3 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com