NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 13:48

NRK - 03 sep 21 kl. 23:54

Politiet: Mange mindreårige ute

Politiet Innlandet melder om svært mange mindreårige ungdommer som er samlet i Årettadalen ved Lillehammer. De oppfordrer foreldre til å ringe sine håpefulle og få dem trygt hjem. – Det er mørkt på stedet, og vi ønsker å unngå skader på ungdommer, tvitrer politiet Innlandet. I Sandefjord hadde mange ungdommer samlet seg ved en gapahuk, som førte til mye støy og klager. Det var også tilløp til slåsskamper, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Årettadalen, Lillehammer, Sandefjord, Sør, Twitter, Arendal, Buøya, Eydehavn, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Mange, mindreårige, ute
NRK - 07 aug 21 kl. 02:31

Mange berusede mindreårige

Politiet i Trøndelag melder om mange berusede mindreårige som var samlet på Gaulosen fiskecamp på Byneset i Trøndelag. Flere ruter skal ha blitt knust. De fleste hadde reist fra stedet da politiet kom frem tvitrer politiet..

NRK - 20 aug 21 kl. 22:00

2000 som fester i Frognerparken

Politiet melder at de er i Frognerparken i Oslo med flere enheter i forbindelse ordensforstyrrelser og slagsmål. Opp mot 2000 personer fester i parken, ifølge politiet, og mange av dem er mindreårige. Politiet ber foreldre hente hjem sine mindreårige barn dersom de vet at de er i Frognerparken nå.

NRK - 02 okt 21 kl. 21:11

Berusede mindreårige i Tromsø

Politiet i Troms melder om mange berusede mindreårige i Tromsø. De har tatt hånd om en 14-åring som er for beruset til å ta var på seg selv, og varslet pårørende..

Aftenposten - 09 aug 21 kl. 22:37

PST har fått rundt 450 meldinger om radikalisering det siste året. Stadig flere er om mindreårige.

Stadig flere av personene det tipses om, er mindreårige. Men i mange tilfeller er det mulig å snu en bekymringsfull….

NRK - 12 sep 21 kl. 09:07

– Mindreårige nærast bevisstlause

400 ungdommar var samla på ein fest på Tunga i Trondheim i natt, som politiet måtte avslutte. Dette var i utgangspunktet eit lukka arrangement, som ein raskt mista kontroll på. Brannforskrifta sa at ein berre kunne vere 60 personar i lokalet.

Aftenposten - 15 jun 21 kl. 14:29

Ungarn forbyr «promotering av homofili» overfor mindreårige

Ungarns folkevalgte har vedtatt et forbud mot «promotering av homofili» overfor mindreårige..

NRK - 02 sep 21 kl. 12:00

Lettelser i innreiserestriksjoner

Fra 12. september vil kjærester og familiemedlemmer fra land utenfor EU/EØS-området få anledning til å reise til Norge. Det skriver regjeringen i en pressemelding.

NRK - 01 okt 21 kl. 01:20

Danmark trekker sak om flerkoneri

Evakuerte afghanere med flere koner eller mindreårige ektefeller får likevel ikke oppholdstillatelse i Danmark, slik Jyllands-posten skrev torsdag. Danmarks regjering anerkjenner ikke flerkoneri eller mindreårige ektefeller som grunnlag for oppholdstillatelse, sier utlendings- og integreringsminister Mattias Tesfaye til nyhetsbyrået Ritzau. Han varsler at regjeringen vil legge fram forslag til en ny særlov som skal gi evakuerte afghanere mulighet til å søke toårig opphold i Danmark..

Dagbladet - 02 okt 21 kl. 09:09

Forbyr Botox og «lip-fillers» for mindreårige

Stadig flere mindreårige vil ha «Instagram-looken» - men nå setter britiske myndigheter ned foten..

NRK - 17 maj 21 kl. 19:22

Ungdom sprang fra politiet

Politiet er på Jessheim hvor det er mange mindreårige tenåringer som drikker alkohol eller inntar andre rusmidler. Flere av ungdommene sprang da politiet ankom, men noen var ikke i stand til å løpe vekk, skriver politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

USA fordømmer Nord-Korea rakett

Nord-Korea har prøve skote minst ein ballistisk rakett som landa i havet aust for den koreanske halvøya, ifølgje Sør-Korea og Japan. USA fordømmer prøveoppskytinga og ber Nord-Korea «avstå frå ytterlegare destabiliserande handlingar»..

NRK - 15 minutter siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..

NRK - 45 minutter siden

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

NRK - 1 time siden

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25.

NRK - 1 time siden

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i seg rapsolje med anilin.

NRK - 1 time siden

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.

NRK - 1 time siden

Dømd til tre års fengsel

To nordmenn er dømd til tre års fengsel for medverkar til grovt underslag etter leilegheitssal i Brasil. Kjøparane fekk ikkje skøytene til leilegheitene, skriv Dagens Næringsliv. I tillegg til fengsel, er dei to dømd til å betale tilbake 27,7 millionar kroner til kjøparane, samstundes er dei frådømd retten til å drive næringsverksemd for alltid.

NRK - 2 timer siden

Tilsynssaka vil ta eit halvt år

Statsforvaltaren i Oslo og Viken håpar å vere ferdig med tilsynssaka knytt til helsehjelpa til drapssikta Espen Andersen Bråthen har fått, innan seks månadar. Forvaltarens helseavdeling har varsla Kongsberg kommune og Vestre Viken helseføretak om at det blir opna tilsynssak etter drapa. – Vi ber i første omgang om informasjon om den sikta si kontakt med helsevesenet frå januar 2018 og fram til i dag, skriv statsforvaltaren i ei pressemelding..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt