NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 06:03

NRK - 17 mai 21 kl. 15:07

Politiet: Har sett skispor

Politiet stadfestar at dei har sett skispor inn i skredområdet..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: PolitietHar , sett, skispor
NRK - 14 mai 21 kl. 15:49

Tre turgåarar er i god behald

Det har gått eit snøskred i Storlidalen i Oppdal kommune. – Det er tre skispor som går inn i skredet. Vi har kontroll på personane som har gått i desse skispora, seier operasjonsleiar Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt til NRK.

NRK - 13 mars 21 kl. 15:24

Store mannskaper inn i søket

Norske redningshunder sender to hunder inn i søket etter snøskredet i Hemsedal, skriver de på Twitter. Ifølge VG er to luftambulanser og to redningshelikoptere på vei. Det er blitt observert skispor inn i skredområdet, men ikke ut, skriver avisa..

NRK - 10 april 21 kl. 14:18

Snøskred i Myrkdalen

Det er meldt om et større snøskred i Myrkdalen ved Voss. Nødetatar og frivillige på veg. Ingen er meldt savnet, men det er skispor i området, opplyser politidistrik Vest på twitter...

VG - 17 mai 21 kl. 14:43

Rykker ut til snøskred i Jotunheimen: Observert skispor i området

Nødetater, lavinehunder og redningshelikopter har rykket ut til et snøskred i Hurrungane i Jotunheimen..

Dagbladet - 17 mai 21 kl. 15:13

- Det er observert skispor i området

Store ressurser er på vei til området der et snøskred er blitt observert mandag ettermiddag..

Dagbladet - 17 mai 21 kl. 15:13

Skispor observert i området

Store ressurser er på vei til området der et snøskred er blitt observert mandag ettermiddag..

NRK - 23 feb. 21 kl. 12:09

Terrortiltalt IS-kvinne sett fri

Ei 30 år gammal IS-tiltalt kvinner sett fri frå varetekt, melder Aftenposten. Rettssaka mot henne startar måndag neste veke. – PST har sett fri kvinna fordi vilkåra for å halde henne i varetekt er til stades, seier Annett Aamodt i PST til Aftenposten..

NRK - 24 april 21 kl. 20:09

1 milliard vaksinar sett

På verdsbasis er det så langt sett ein milliard dosar med koronavaksine, ifølgje nyheitsbyrået AFP si kartlegging. Dosane har blitt sett i 207 land og territorium, ifølgje AFP. Over halvparten av dosane har blitt sette i tre land: USA, Kina og India..

NRK - 30 mars 21 kl. 00:28

Leter etter mann etter en ulykke

Politiet i Innlandet leter etter en 39 år gammel mann som sist ble sett i forbindelse med en utforkjøring på fv33 ved Øverbymarka/Hunndalen-Bybrua søndag kveld. Politiet ønsker tips dersom noen har sett mannen i nærheten av nevnte sted. Tlf: 02800.

NRK - 16 mai 21 kl. 20:21

Leiteaksjon i Steigen

Politiet har sett i gang ein leiteaksjon etter ein eldre mann i Steigen i Nordland, som var sist sett fredag. Politiet skriv på Twitter at dei har kalla ut frivillige leitemannskap. Hundepatruljar er også på veg, samt redningshelikopter frå Bodø..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 45 minutter siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 45 minutter siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 45 minutter siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 45 minutter siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..

NRK - 45 minutter siden

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..

NRK - 1 time siden

39 nye smittet i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

Dramatisk da dobbeltsculler kantret

Are Strandli og Kristoffer Brun havnet i vannet like før slutt under semifinalen i lettvekt dobbeltsculler i Tokyo-OL. Dermed er OL-eventyret over for duoen. Videosbilder viser at båten gikk rundt like før målgang da den norske duoen kjempet om å ta seg til finale.

NRK - 1 time siden

Skuffet Tufte avsluttet med tårer

Olaf Tufte (45) avsluttet sin OL-karriere med skuffelse og tårer. Nå mener han lagkameratene er lei av ham – og vil trekke seg unna romiljøet for en stund. Den norske dobbeltfireren endte på 9.

NRK - 1 time siden

Kantret fra finaleplass

Kristoffer Brun og Are Strandli røk ut i semifinalen etter at båten kantret på de siste 500 meterne. Den norske duoen la på en andreplass, da Are Strandli misset på et åretak og ett til, før båten gikk rundt og de norske karene havnet i vannet. Dermed er et av Norges store medaljehåp ute av OL..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt