VG > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:22

VG - 17 mai 21 kl. 20:58

Politiet: Flere hundre aggressive ungdommer i Fredrikstad – kaster flasker og stein

Politiet melder om kaos i Fredrikstad, med ungdommer som utøver vold mot politiet..
Les mer på VG


Les mer om:
Fredrikstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, Flere, hundre, aggressive, ungdommeri , Fredrikstad, kaster, flasker, og stein
NRK - 17 mai 21 kl. 20:52

Ungdommar utøver vald mot politiet

Politiet skriv at ungdommar i Fredrikstad går imot politiet og utøver vald mot politiet. Dei skriv at dei er der med fleire patruljar, og at dei har fleire på veg. Fleire hundre ungdommar er aggressive.

VG - 17 mai 21 kl. 20:58

Politiet: Aggressive ungdommer i Fredrikstad gikk til angrep på politiet

Politiet melder om kaos i Fredrikstad, med ungdommer som utøver vold mot politiet. Flere vil bli innbrakt, sier politiet til VG..

NRK - 27 mai 21 kl. 23:29

Tre politifolk tiltalt for drap

I USA er tre politifolk i Tacoma i delstaten Washington tiltalt for drap etter at en svart mann. To er tiltalt for forsettlig drap og den tredje for uaktsomt drap. Ifølge helsemyndighetene døde 33 år gamle Manuel Ellis av mangel på oksygen da en av politimennene holdt ham nede i mars i fjor.

NRK - 13 mai 21 kl. 22:45

Flere hundre lynnedslag

Det er registrert flere hundre lynnedslag på østlandet torsdag kveld. Ved Herre i Bamble i Telemark rykket politi og brann ut etter melding om kraftige flammer i skogen ved Gårdem, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 19 mai 21 kl. 18:11

Flere hundre fremmøtte på markering

Flere hundre personer deltar i kveld på markeringen foran Stortinget i forbindelse med konflikten i Midt-Østen. Politiet skriver på Twitter at det fremføres appeller, men at det hele går rolig for seg..

NRK - 19 mai 21 kl. 18:11

Flere hundre foran Stortinget

Flere hundre personer deltar i kveld på markeringen foran Stortinget i forbindelse med konflikten i Midtøsten. Politiet skriver på Twitter at det fremføres appeller, men at det hele går rolig for seg..

NRK - 30 mai 21 kl. 03:18

2000 samlet i Oslo-park

I natt har det vært rundt 2000 mennesker samlet i parken på St. Hanshaugen i Oslo, ifølge politiet. Ved totida var det fortsatt flere hundre som nøt sommernatta i parken.

NRK - 08 mai 21 kl. 10:00

Flere hundre soldater sendt hjem

Flere hundre soldater er sendt hjem fra en militærøvelse i Sverige med symptomer på koronasmitte, melder TV 4. Den første store øvelsen siden koronapandemien brøt ut har flere enn 3500 deltagere fra 13 militære avdelinger..

NRK - 11 juni 21 kl. 06:12

Flere hundre i karantene i Grimstad

Flere hundre personer i Grimstad er satt i karantene etter at det torsdag kveld ble registrert tre nye smittetilfeller. Det melder Agderposten. Enda flere er satt i ventekarantene..

NRK - 20 juni 21 kl. 00:06

Slagsmål med saks på Jessheim

Politiet har pågrepet en mann som de mener var den aggressive parten i et slagsmål der saks var involvert på Jessheim ved Lillestrøm lørdag kveld. Den siktede er fraktet til sykehus med kuttskader, opplyser Øst politidistrikt..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Hastet til sykehus – vant 1,2 millioner

Helgen startet med at Leif Simensen (59) ble sendt med blålys til sykehus. Men før den var omme hadde han fått beskjed om at alt var i orden – og vunnet 1,2 millioner..

VG - 5 timer siden

Massivt utbrudd i Grimstad - avventer likevel nye tiltak

Grimstad kommune opplever et massivt smitteutbrudd blant sørlandsbyens unge, men vil ikke innføre lokale tiltak torsdag kveld. Kommuneoverlege Vegard Vige holder seg til en sterk anbefaling om å droppe all sosial kontakt..

VG - 4 timer siden

Britene benekter russiske varselskudd mot britisk fartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy, melder de russiske nyhetsbyråene. Britene benekter hendelsen..

VG - 4 timer siden

Russisk varselskudd mot britisk fartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy i Svartehavet, melder de russiske nyhetsbyråene Ria og Interfax, skriver NTB..

VG - 6 timer siden

Kommunene om vaksinepri. av lærere: - Ikke tatt med på råd av regjeringen

Lenge har han bedt regjeringen om å vaksine-prioritere barnehage- og skolepersonell. Styreleder Bjørn Arild Gram i KS mener meldingen om vaksine-fordeling nå, kommer sent..

VG - 6 timer siden

Fyrer seg kraftig opp mot strengere røykelov: - Smått utrolig

Politikere fra både Høyre og Frp mener regjeringens forslag til endringer av tobakksskadeloven er overformynderi, og kommer til å virke mot sin hensikt..

VG - 7 timer siden

Slik feirer de at sola har snudd

Mandag er det sommersolverv og årets «lengste» dag på den nordlige halvkule. I år sammenfaller det med den internasjonale yogadagen, og de to begivenheten har blitt feiret sammen over hele verden..

VG - 11 timer siden

Vaksineekspert: – Enten får du vaksine eller covid

De aller fleste som velger ikke å ta vaksinen, kommer til å få corona, mener immunolog Anne Spurkland..

VG - 15 timer siden

Demokraten som har blitt Bidens verste mareritt

Joe Biden risikerer å bli handlingslammet dersom det ikke gjennomføres reformer i Senatet. Men der er én mektig partifelle i ferd med å skape trøbbel for presidenten..

VG - 20 timer siden

Leger: – Faren er stor for livstruende skade

Knuste kjever, knekte tenner og hodeskader. Skadene etter elsparkesykkel-ulykker øker i antall. Nå etterlyser leger landet over strengere regelverk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt