NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:55

NRK - 01 feb 23 kl. 10:11

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann. Etterforskarar frå Spesialeininga kom til Ålesund i går og vil no starte med avhøyr av dei involverte, både politi og vitne. Dei skal også gå gjennom videoar frå hendinga.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ålesund, Thomas Arntsen, Spesialeininga, NRK, Arntsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politibetjentarblir , avhøyrti , dag
NRK - 06 mar 23 kl. 12:07

Bratt nedgang i antall avhør av barn

Fra 2022 til 2023 gikk antall tilrettelagte avhør av barn ned med 16 prosent. Det bekymrer flere som arbeider med avhør av barn. – Vi har hatt en bratt nedgang i antallet avhør av barn på ett år uten at vi kan tro at det har foregått mye færre overgrep mot barn.

NRK - 26 jan 23 kl. 19:36

USA: Fem politibetjentar sikta for drap

Fem politibetjentar i Memphis er arrestert og sikta for drap etter at 29-år gamle Tyre Nichols mista livet 7. januar. Det skriv The New York Times.

NRK - 31 okt 22 kl. 13:33

Spionsiktet gjesteforsker vil ikke la seg avhøre

NRK meldte tidligere mandag at den spionsiktede gjesteforskeren ved Universitetet i Tromsø ikke skulle avhøres i dag. Til TV 2 sier hans forsvarer Marijana Lozic at mannen ikke vil la seg avhøre per nå. Lozic bekrefter til NRK at den spionsiktede gjesteforskeren ikke vil stille i avhør med PST likevel.

NRK - 02 feb 23 kl. 08:04

Person kanskje påkøyrt i Bergen

Ein person kan vera påkøyrt i Nansen vei like ved Brann Stadion i Bergen. Politiet melde klokka 08.03 at personen var påkøyrt, men klokka 08.

NRK - 04 jan 23 kl. 13:45

Har fått avhøyrt knivskadd mann

Politiet har fått snakka med den knivskadde mannen som måndag kveld oppsøkte Bergen legevakt. – Vi gjennomførte eit kort avhøyr, men grunna hans helsetilstand var det ikkje forsvarleg å gjennomføra eit lengre avhøyr. Det er derfor behov for eitt nytt i nær framtid, skriv politiadvokat Are Nygård Berg i ein e-post til NRK.

NRK - 23 feb 23 kl. 10:25

Furuset-siktet fremstilles for fengsling

Politiet skriver at det innledende avhøret etter skyting på Furuset ble gjennomført onsdag. «Siktede i saken avga forklaring i et lengre første avhør. I avhøret knyttet han seg til hendelsen, og han samarbeider med politiet.

NRK - 06 mar 23 kl. 10:59

Bombedømt russer i avhør om terrorsaken

En 23 år gammel russer som tidligere er dømt for å ha laget en bombe, ble mandag avhørt i forbindelse med terrorangrepet i Oslo 25. juni fjor. – Det foregår avhør av ham nå.

NRK - 31 okt 22 kl. 10:31

Spionmistenkt avhøres ikke i dag

Flere medier meldte tidligere i dag at den spionmistenkte russeren Mikhail Valerijevitsj Mikusjin enten skulle avhøres i dag eller tirsdag. Men det blir ikke avhør av Mikusjin i dag. Det skriver mannens forsvarer Marijana Lozic i en SMS til NRK.

NRK - 04 okt 22 kl. 10:47

48 kvinner har status som fornærmet i saken mot kommuneoverlege i Trøndelag

48 kvinner har blitt avhørt og har status som fornærmet i saken mot den suspenderte kommuneoverlegen i en kommune i Trøndelag. Det opplyser etterforskningsleder Ellen Mari Burheim i Trøndelag politidistrikt til VG. Kvinnene er mellom 20 og 65 år.

NRK - 06 nov 22 kl. 11:26

Vil avhøre personer i ulykkesbil: Samtlige er hardt skadet

Oslo-politiet har ikke avhørt dem som var involvert i trafikkulykken i Operatunnelen lørdag. Mye avhenger av helsetilstanden til de involverte, opplyser politijurist. – De resterende fire som var involvert, er fortsatt på sykehus, så jeg har ingen konkret oppdatering rundt skadeomfanget deres, men samtlige er hardt skadet, sier politijurist Gard Busterud i Oslo politidistrikt til NTB søndag formiddag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 4 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com