NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 18:50

NRK - 09 jul 21 kl. 12:05

Politibetjent erkjenner drap

En 48 år gammel politibetjent har nå erkjent drapet på 33 år gamle Sarah Everard i mars. Politibetjenten har under et tidligere rettsmøte erkjent at han bortførte og voldtok Everard, og at han «tok på seg ansvaret» for hennes død. Han ble da ikke bedt om å ta stilling til drapssiktelsen, men i et rettsmøte fredag sa han seg skyldig i siktelsen, skriver NTB. Everard ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem etter å ha vært hos en venninne 3. mars i år.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sarah Everard, Everard, NTB, Kent

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politibetjent, erkjenner, drap
NRK - 09 aug 21 kl. 02:40

Politibetjent skutt og drept i USA

En 29 år gammel kvinnelig politibetjent døde og en annen ble alvorlig skadet etter at sjåføren av en bil de stanset begynte å skyte mot politiet lørdag kveld. Hendelsen fant sted i Chicago i USA. Det er første gang på 33 år at en kvinnelig politibetjent mistet livet som følge av skyting, opplyste ordfører i byen på pressekonferanse søndag.

NRK - 10 jun 21 kl. 19:55

VG: Erkjenner straffskyld for drap

Mannen som er siktet for drapet på kvinnen i 20-årene som ble funnet i en bolig på Hellerud i Oslo tirsdag erkjenner straffskyld. Det melder VG. 29-åringen erkjenner også de faktiske forhold rundt siktelsen for drapsforsøk på de to personene som var i bilen han kolliderte med på E6.

NRK - 17 jun 21 kl. 17:22

Politibetjent tiltalt for drap

En israelsk politibetjent er tiltalt for drap på en palestinsk mann med autisme i mai 2020. 32 år gamle Iyad Hallak ble skutt og drept da han var på vei til skolen, skriver NTB. Politiet trodde Hallak var bevæpnet.

VG - 08 jun 21 kl. 11:26

Politibetjent erkjenner kidnapping og voldtekt av Sarah Everard

Den tidligere politibetjenten Wayne Couzens erkjenner seg skyldig i å kidnappe og voldta Sarah Everard som ble funnet drept i London..

VG - 02 apr 21 kl. 19:37

Politibetjent drept ved den amerikanske kongressbygningen

En politibetjent er drept og en er skadet etter at en bil kjørte inn i dem utenfor kongressbygningene i Washington D. C. Den mistenkte ble skutt og drept av politiet..

NRK - 23 apr 21 kl. 15:37

Politibetjent død etter knivåtak

Ein politibetjent er død etter eit knivåtak på ein politistasjon i Rambouillet nær Paris, melder innanriksminister i Frankrike, Gérald Darmanin. Motivet for åtaket er ikkje klårt, og åtakaren vart skoten og overmanna av andre politibetjentar..

VG - 28 maj 21 kl. 13:19

Politibetjent tiltalt for voldtekt

En politibetjent i Nordland politidistrikt er tiltalt for voldtekt ved Helgeland tingrett..

NRK - 28 maj 21 kl. 13:12

Politibetjent tiltalt for voldtekt

En politibetjent ved Nordland politidistrikt er tiltalt for to voldtekter ved Nordland tingrett, det opplyser Spesialenheten for politisaker i en pressemelding. Tiltalte er representert ved advokat John Christian Elden. Tiltalebeslutningen er ikke enda oversendt tingretten, og hoverforhandling er ikke berammet.

NRK - 28 maj 21 kl. 14:30

Politibetjent skadd i knivangrep

En mann er arrestert i Frankrike etter at han angrep en kvinnelig politibetjent med kniv i Frankrike fredag. Kvinnen ble påført alvorlige skader, opplyser politiet. Mannen skal ha havnet i en skuddveksling med politiet etter angrepet og blitt truffet.

NRK - 16 jul 21 kl. 02:24

En politibetjent drept, tre såret

En politibetjent er drept og tre andre er såret i en skuddveksling med en mann som har barrikadert seg i et bolighus i byen Levelland vest i Texas. Det er foreløpig få detaljer om episoden som startet ved 13-tiden lokal tid i et boligområde i byen. Medier på stedet melder at det fortsatt kunne høres skudd i 18-tiden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.

NRK - 45 minutter siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 45 minutter siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.

NRK - 45 minutter siden

FHI-startet vaksine-avbestillinger

FHI mener vi har nok vaksiner, og har iverksatt avbestillinger av Pfizer- og Moderna-vaksiner fra EU, melder TV 2. Enn så lenge har vi nok vaksiner til å fullvaksinere alle som ønsker det – dessuten er beredskapslageret stort nok, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm til TV 2..

NRK - 45 minutter siden

Macron vil samarbeide med India

Frankrikes president Emmanuel Macron er enig med Indias statsminister Narendra Modi om å koordinere sin opptreden i India-stillehavsområdet. Macrons telefonsamtale med Modi fant sted på et tidspunkt da Frankrike fortsatt er i harnisk over at Australia brøt en kontrakt om bygging av ubåter og i stedet signerte en kontrakt med USA. Amerikanske tjenestemenn sier at president Joe Biden gjerne vil snakke med Macron på telefon for å redusere spenningen etter at Frankrike tilbakekalte ambassadørene fra USA og Australia.

NRK - 45 minutter siden

Vil begrense presidentens makt

President Joe Biden kan få mindre makt dersom hans partikollegaer i Kongressen får gjennomslag for et lovforslag som tøyler presidenten. Toppdemokraten Nancy Pelosi vil sammen med Adam Schiff legge fram lovforslaget, som bærer navnet «beskyttelsen av demokratiet». Det gjør de som en reaksjon på det de mener var maktmisbruk fra Donald Trump i hans presidentperiode, skriver Reuters..

NRK - 45 minutter siden

32-åring dømt for bedrageri

Ein telemarking er i Telemark tingrett dømd til to år og fire månadars fengsel for bedrageri. Mannen må også betala nesten 3,8 millionar kroner i erstatning. Dei to est alvorlege forholda 32-åringen er fømt for, er grovt underslag på minst 500.

NRK - 45 minutter siden

Støtte til kollektivtrafikk

Togselskapene og fylkeskommunenes kollektivtilbud får videreført statsstøtte ut året – uavhengig av kommende smitteverntiltak. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) håper folk kan reise mer kollektivt framover. – Det bør vi gjøre, fordi kollektivtransport er en del av klimaløsningen.

NRK - 1 time siden

Solberg: – USA skal vera vaktbikkje

– Det var eit USA som vi kjenner frå tidlegare, seier Erna Solberg til NRK om talen til Joe Biden og viser til at han i talen ville at USA skulle ta på seg ei leiarrolle. Ho meiner talen var truverdig etter intensjonen hans, og at det viktigaste var at vil tre inn att i verda. Ho viser til at han var tydeleg på klima, pandemien og menneskerettar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt