Klartale > Nyheter

Monday, 15 August, 05:34

Klartale - 29 jun 22 kl. 08:44

Politiansatte har varslet om kritikkverdige forhold

Politidirektoratet (Pod) har laget en oversikt over varslingssaker. Sakene er fra 2018 til 2021. Direktoratet fant 101 varslingssaker. Det var etter en forespørsel fra Stavanger Aftenblad.26 varsler var innen arbeidsmiljø, samarbeid og ledelse.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Stavanger Aftenblad, Sørvest, Hans Vik, Aftenbladet, Skulstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiansattehar , varsletom , kritikkverdige, forhold
NRK - 29 jun 22 kl. 03:36

Mange varsler om krittikkverdige forhold i politiet

De siste fire årene er det varslet om kritikkverdige forhold i politiet 101 ganger. Det er flest varsler i Sørvest politidistrikt. På forespørsel fra Stavanger Aftenblad har Politidirektoratet (Pod) laget en oversikt over varslingssaker i årene 2018 til 2021.

NRK - 25 maj 22 kl. 13:27

POD har mottatt 77 varsler fra politiansatte

Fra 2017–2021 mottok Politidirektoratet 77 varsler fra ansatte i politiet. De fleste varslet via en ekstern varslingskanal. Stavanger Aftenblad har bedt Politidirektoratet om innsyn i tall og statistikk om varslingssaker for de siste fem årene.

NRK - 02 jun 22 kl. 12:16

Hovedvitne ble aldri varslet om Millehaugen-permisjon

Politiets kronvitne i rettssaken mot Stig Millehaugen i forbindelse med drapet på Young Guns-leder Mohammed «Jeddi» Javed, ble aldri varslet om Millehaugens permisjoner. Det bekrefter advokatfullmektig Sugin Varatharajan til NRK. – Min klient har aldri blitt varslet av kriminalomsorgen når Millehaugen har vært på permisjon.

Klartale - 09 apr 22 kl. 10:27

Forsvarsminister slutter etter forhold til ung kvinne.

Forsvarsminister Odd Roger Enoksen beklager forholdet han hadde til en ung kvinne. Han slutter også i jobben som statsråd. Det skriver han i en e-post lørdag.

NRK - 09 apr 22 kl. 11:32

Støre mener Enoksen burde fortalt om forhold

Statsminister Jonas Gahr Støre mener Odd Roger Enoksen burde fortalt at han hadde hatt et forhold til en svært ung kvinne på 2000-tallet før han i fjor høst ble utnevnt til forsvarsminister. – Jeg mener det er et forhold som burde vært delt, og slik som det er fremkommet så mener jeg at det ville ført til et annet forhold i oktober enn det gjorde, sa Støre på en pressekonferanse lørdag. Støre sier at Enoksen ikke fortalte sannheten i samtalene før Enoksen ble utnevnt til statsråd.

NRK - 20 maj 22 kl. 13:20

Mann tiltalt for ni straffbare forhold på en time

En mann i 30-årene er tiltalt for ni tilfeller av trusler, vold og andre forhold som skjedde i løpet av én time i Tromsø i april. Han skal ha brutt besøksforbud mot en tidligere samboer, spyttet mot en student, slått ned fem person og truet to politiansatte på livet, skriver iTromsø. Mannen har blitt tiltalt under tre ulike paragrafer av straffeloven..

Aftenposten - 23 mar 22 kl. 16:03

Kritikkverdige forhold og brudd på regelverket i omfattende logistikkavtale

Forsvarets avtale med redergiganten Wilhelmsen i 2015 ble inngått på uryddige premisser..

NRK - 03 maj 22 kl. 13:30

Politidirektoratet har besluttet ekstern gjennomgang av varslingsak

Politidirektoratet har besluttet ekstern gjennomgang av Oslo-politiets håndtering av Sjøvold-saken. Det opplyser Politidirektoratet. − Jeg ønsker å understreke at alle ansatte skal kunne si ifra om uønskede hendelser, eller kritikkverdige forhold.

NRK - 03 maj 22 kl. 13:30

Politidirektoratet har besluttet ekstern gjennomgang av varslingssak

Politidirektoratet har besluttet ekstern gjennomgang av Oslo-politiets håndtering av Sjøvold-saken. Det opplyser Politidirektoratet. − Jeg ønsker å understreke at alle ansatte skal kunne si ifra om uønskede hendelser, eller kritikkverdige forhold.

NRK - 14 maj 22 kl. 10:03

Nå skal politiet få varslingsombud

Flere varslingssaker i politiet har skapt debatt. Nå vil justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) at politiet oppretter et varslingsombud. Arbeidet er i gang med å rydde i politiets varslingsrutiner.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 17 timer siden

Hvalrossen Freya er død

Hvalrossen Freya er død. Myndighetene har avlivet henne. Årsaken er at det var fare for folks liv og helse.

Klartale - 23 timer siden

Ett år med Taliban

Taliban tok makta i Afghanistan igjen. 15. august 2021 rykket soldater inn i kontorene til regjeringen.

Klartale - Igår: 06:00

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - I førrgår: 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - I førrgår: 16:45

Flere får seg jobb i Norge

Det er langt over prosenten for de siste 35 årene. Det er kun slått over perioden 2007-2008. Det samme gjelder noen kvartaler mellom 1998 og 2002.

Klartale - I førrgår: 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - I førrgår: 14:00

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - I førrgår: 13:44

Storbritannia slår tørkealarm

Det er tørke sør, øst og sentralt i England. Det er som følge av en ny hetebølge, opplyser britiske myndigheter.Nå vil det bli gjort tiltak.

Klartale - I førrgår: 11:30

Hva vil skje med Taiwan?

Taiwan heter offisielt «Republikken Kina». Og har vært en del av Kina lenge. Men folk fra begge steder er uenige.

Klartale - I førrgår: 10:41

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com