NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 09:30

NRK - 07 mai 21 kl. 18:48

Politiaksjon i Indre Østfold

Politiet har rykket ut til Hobøl i Indre Østfold etter en voldshendelse. En person har blitt slått i hånden med en ukjent gjenstand. Bevæpnet politiet prøver å få kontakt med en person som har forskanset seg i et hus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hobøl, Indre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiaksjoni , Indre, Østfold
NRK - 25 april 21 kl. 10:52

Høye korona-tall i Indre Østfold

Indre Østfold kommune registrerte 23 nye tilfeller av koronasmitte siste døgn. Ellers i Østfold er det relativt lave antall nye smittede. Fredrikstad, Sarpsborg og Halden melder alle om tre nye smittetilfeller, Moss melder om ett..

NRK - 05 mars 21 kl. 12:25

56 nye koronatilfeller i Østfold

Siste døgn er det påvist 56 nye smittetilfeller i Østfold. Flest nye tilfeller har Fredrikstad med 21 nye siste døgn. Moss har 13, Sarpsborg 10, Halden seks, Råde tre, Indre Østfold to og Skiptvet har ett nytt smittetilfelle.

NRK - 30 mars 21 kl. 09:06

73 nye smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det meldt om 73 nye smittede i Østfold. Fredrikstad har flest, med 30 nye tilfeller. Sarpsborg har 29, Moss og Indre Østfold melder om fem tilfeller hver, Råde har tre og Halden melder om et nytt tilfelle.

NRK - 28 feb. 21 kl. 03:22

To biler brant i Indre Østfold

To biler fikk store skader i en brann på Shell-stasjonen på Elvestad i Hobøl i Indre Østfold kommune natt til søndag. Politiet mener brannen er påsatt. Politiet fikk melding om brannen klokken 2.

NRK - 04 april 21 kl. 12:30

Skal teste alle elever ved skole

Det er oppdaget smitte knyttet til Askim ungdomsskole, skriver Indre Østfold kommune på sine nettsider. Nå er det besluttet at alle elevene ved skolen skal testes. Alle elever bes om å forholde seg i ro og unngå sosiale sammenkomster utover egen husstand til de har fått prøvesvar.

VG - 09 april 21 kl. 23:16

Indre Østfold kommune: Vil vaksinere ungdom for å stanse smitten

Indre Østfold kommune ber Statsforvalteren om lov til å vaksinere avgangselever i videregående skoler for å stanse smitte. Forespørselen ble fredag sendt videre til Folkehelseinstituttet..

NRK - 01 mars 21 kl. 09:52

41 nye koronasmittede i Østfold

Det siste døgnet er det påvist 41 nye smittetileller i Østfold. Flest tilfeller er påvist i Moss med 18 nye tilfeller. I Fredrikstad er det meldt om 15, Sarpsborg melder om fire og Råde om to.

NRK - 07 mars 21 kl. 11:40

38 nye smittetilfeller i Østfold

Kommunene i Østfold melder om til sammen 38 nye smittetilfeller siste døgn, i går var det 50. Sarpsborg har 11, Moss og Fredrikstad har seks hver, mens både Råde og Halden har fem. Indre Østfold, Rakkestad og Skiptvet melder også om nye tilfeller..

NRK - 09 mars 21 kl. 09:30

82 nye smittede i Østfold

Det siste døgnet er det meldt om 82 nye smittetilfeller i Østfold. Flest nye tilfeller er det i Sarpsborg som melder om 31. I Moss er det 21 nye tilfeller, Fredrikstad har 13, Halden melder om ni, Indre Østfold har seks og det er påvist ett tilfelle i Våler..

NRK - 22 mars 21 kl. 11:16

78 nye smittetilfeller i Østfold

Kommunene i Østfold har registrert til sammen 78 nye smittetilfeller siste døgn. Sarpsborg har flest med 40, Fredrikstad 20, Halden seks, Moss fem, Indre Østfold og Skiptvet har tre hver og Råde ett nytt tilfelle av korona..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 15 minutter siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 45 minutter siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 1 time siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..

NRK - 1 time siden

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneoverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.

NRK - 1 time siden

Fisker funnet omkommet i Berlevåg

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i et vann i Berlevåg i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Savnet fisker funnet omkommet

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i Gednje i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Slått med paraply

To menn ble slått med en paraply og fikk kuttskader på Nærbø i Hå i natt. En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet, og kjørt i arrest. Politiet oppretter sak..

NRK - 1 time siden

11 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 11 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

– Historisk klimabeslutning for G7

Søndag skal Storbritannia, USA, Canada, Japan, Frankrike, Tyskland og Italia samle seg bak felles miljøforpliktelser på G7-møtet i England. Naturhistorikeren David Attenborough (95), som skal holde tale på møtet, sier at toppmøtet står overfor historiens viktigste klimabeslutning. – Avgjørelsene vi tar dette tiåret, spesielt beslutningene som de fremste økonomisk avanserte landene tar, er de viktigste i menneskehetens historie, sier han..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt