NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 05:36

NRK - 25 jun 22 kl. 17:14

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte. Situasjonen er fortsatt uavklart. Vi jobber med å avhøre vitner, sier Gangås.
Les mer på NRK


Les mer om:
Beate Gangås, Børge Enoksen, Oslo, Gangås, Bård Enoksen, Enoksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiadvokat, Siktede, fremstilles, trolig, for, varetektsfengsling, mandag
Klartale - 26 jun 22 kl. 15:05

Tror ikke at siktede samarbeidet med noen

Hva skjedde natt til lørdag 25. juli? Hvem var hvor?

Klartale - 03 aug 22 kl. 08:50

De drepte på Otta var et eldre ektepar

Mandag ble to personer drept. Det skjedde på Otta i Gudbrandsdalen. En mann er siktet for å ha drept dem.

NRK - 29 jun 22 kl. 14:12

Har tilbudt avhør uten lyd og bilde

Politiet har tilbudt siktede å gjennomføre avhør uten lyd og bilde. Det er fordi de opplever at det haster å finne ut av om det finnes medhjelpere. Siktede har ikke villet la seg avhøre.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

NRK - 30 mar 22 kl. 11:39

Fremstilles for varetektsfengsling i dag

Mannen som er siktet for drapet på to kvinner i Kristiansand blir fremstilt for varetektsfengsling klokken 13 onsdag. Fengslingsmøtet vil finne sted på tinghuset i Kristiansand. Den siktede er fortsatt ikke avhørt av politiet.

NRK - 11 jun 22 kl. 08:00

Den rettsmedisinske kommisjon mener DNA-bevis i Birgitte Tengs-saken stemmer

Den rettsmedisinske kommisjon har ikke funnet noen feil i sakkyndigrapporten mot den siktede i Tengs-saken. – Det er ingen merknader av betydning for konklusjonen i rapportene som er gjennomgått, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i en e-post til NRK. I april kom en ny sakkyndigrapport mot siktede i Birgitte Tengs-saken.

NRK - 11 jun 22 kl. 08:00

Kommisjon mener DNA-bevis i Tengs-saken stemmer

Den rettsmedisinske kommisjon har ikke funnet noen feil i sakkyndigrapporten mot den siktede mannen i 50-årene i Tengs-saken. – Det er ingen merknader av betydning for konklusjonen i rapportene som er gjennomgått, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i en e-post til NRK. I april kom en ny sakkyndigrapport mot siktede i Birgitte Tengs-saken.

NRK - 06 jul 22 kl. 15:42

Politiet har fått inn flere hundre tips om Oslo-skytingen

Politiet har fått inn om lag 200 tips i etterforskningen av Oslo-skytingen. Samtidig ønsker ikke politiet å kommentere innholdet i tipsene de har mottatt. – Vi har fått inn om lag 200 tips totalt, og etterforskningen forsetter med full styrke.

Klartale - 22 jul 22 kl. 14:48

Politiet anslår rundt 100 fornærmede etter skytingen i Oslo

To menn døde. Flere andre ble skadd. Zaniar Matapour er fortsatt siktet for terror.

NRK - 29 jul 22 kl. 14:13

Bussjåfør siktet for å ha sovnet bak rattet

Den siktede bussjåføren fra ulykken i Hamar sentrum torsdag er siktet for å ha sovnet bak rattet. – Ut i fra det vi vet til nå, så er siktede siktet for nettopp det, sier Julie Dalsveen, politiadvokat i saken. Hun forteller at publikum har beskrevet hendelsen som voldsom.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 1 time siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 2 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 3 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 3 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 6 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 7 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.

NRK - 7 timer siden

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 8 timer siden

Hotellgjester får gå inn igjen

Den antatte røyken som ble oppdaget på et hotell på Frogner i Oslo ser ut til å ha vært damp, skriver politiet på Twitter. De opplyser at gjestene får gå inn på hotellet igjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com