NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:48

NRK - 15 mar 22 kl. 00:26

Pokémon-handel endte med knivstikking

En mann i 20-årene skal ha stukket en mann i 30-årene med på Kurland i Lørenskog kommune. Bakgrunnen var forsøk på tyveri av dyre Pokémon-kort. Selgeren av kortene var en mann i 30-årene fra Sarpsborg, mens kjøperen var en mann i 20-årene fra Romerike, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Kurland, Lørenskog, Pokémon, Sarpsborg, Romerike, Sarpsborg Arbeiderblad, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pokémon-handel, endtemed , knivstikking
VG - 04 apr 22 kl. 11:11

Logan Paul med verdens dyreste Pokémon-kort

Youtuberen (27) debuterte på Wrestlemania med verdens dyreste Pokémon-kort rundt halsen..

NRK - 17 jun 22 kl. 11:15

Pause i meklinga mellom Handel og Kontor og NHO

Handel og Kontor og NHO Service og Handel er einige om å ta ei pause i meklinga til september, etter at dei starta mekling hos Riksmeklaren torsdag. Ny dato for mekling er 12.- 13.

NRK - 12 feb 22 kl. 11:44

NHO Service og handel meiner lønnsperioden for sjukefråværet må ned tre dagar

Regjeringa har fjerna nesten alle koronatiltak, og derfor ber NHO Service og handel om at regjeringa kuttar i kravet om lønn ved sjukefråvær frå fem til tre dagar. Under dagens pressekonferanse sa Støre at så mange som tre til fire millionar kan bli smitta i Noreg denne vintaren, og at sjukefråværet kan bli kritisk stort enkelte stader i tida framover. NHO Service og handel er NHOs nest største landsforeining..

NRK - 30 apr 22 kl. 11:20

Virke: Butikkstreik avverget

Meklingen på overtid i lønnsoppgjøret mellom Handel og Kontor og Virke var vellykket og streik har blitt avverget. Det melder Virke i en pressemelding. – Vi har strukket oss langt for å komme Handel og Kontor i møte, men vi har lyktes med å komme i mål innenfor frontfagsrammen, kommenterer Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke.

NRK - 24 maj 22 kl. 12:30

Stoltenberg: – Frihet er viktigere enn fri handel

– Putin ville ha mindre Nato langs grensene, og satte i gang en krig. Nå får han mer Nato langs grensene, og flere medlemmer. Det sa generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under det årlige møtet i Verdens økonomiske forum (WEF) i Davos tirsdag.

NRK - 23 okt 21 kl. 22:27

Ny knivstikking i Trondheim

Politiet i Trondheim melder om en ny knivstikking i Ila. En person er kjørt til St. Olavs hospital.

NRK - 30 maj 22 kl. 17:10

Oslo Børs startet uka med svak nedgang

Hovedindeksen på Oslo Børs falt mandag med 0,07 prosent og endte på 1.275,64 poeng. Blant de mest omsatte selskapene var Norwegian, som hadde en oppgang på 9,6 prosent.

NRK - 29 sep 21 kl. 16:24

EU opphever Marokko-avtale

EUs øverste domstol har opphevet to handelsavtaler med Marokko som har muliggjort eksport fra omstridte Vest-Sahara. Avtalene dreier seg om handel med fisk og landbruksprodukter. Organisasjonen Polisario, som kjemper for uavhengighet for Vest-Sahara, gikk til retten for å stanse handelsavtalene.

NRK - 25 feb 22 kl. 17:15

Kinesiske banker begrenser handel med russiske varer

Minst to statlige kinesiske banker har lagt begrensninger på handel med russiske varer, skriver Bloomberg..

E24 - 28 feb 22 kl. 09:00

Equinor stiger på børs etter planlagt Russland-exit

Tungvekteren stiger mer enn tre prosent etter ti minutters handel. Samtidig snur Børsen til pluss etter kort tids handel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

AP: USA vil forsyne Ukraina med norsk rakettsystem

USA vil forsyne Ukraina med et avansert norskutviklet luftvernrakettsystem, opplyser en kilde med kjennskap til beslutningen til nyhetsbyrået AP. Ifølge kilden dreier det seg om Norwegian Advanced Surface to Air Missile System (NASAMS), som er utviklet av Kongsberg Defence & Aerospace og som produseres i samarbeid med amerikanske Raytheon. NASAMS benyttes blant annet av USA til å beskytte luftrommet rundt Det hvite hus og Kongressen i Washington.

NRK - 15 minutter siden

– Pride er politisk, også i 2022

Det som har gjort mest inntrykk denne helgen er solidaritets- og samholdsfølelsen. Det sier Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo Pride. – Det er det pride-bevegelsen handler om: at vi skal stå sammen og at man samles om viktige budskap.

NRK - 1 time siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 1 time siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 1 time siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 1 time siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 2 timer siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com