VG > Sport

Saturday, 18 September, 04:44

VG - 05 aug 21 kl. 08:45

Pete Parada kastet ut av bandet etter vaksinenekt

Trommisen i The Offspring, Pete Parada, sier han ikke får lov til å turnere med bandet eller komme i studio fordi han nekter å ta coronavaksine..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
The Offspring, Parada

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pete, Parada, kastetut av , bandet, etter, vaksinenekt
NRK - 04 aug 21 kl. 04:33

Trommeslager i Offspring utestengt

Trommeslager Pete Parada, i det amerikanske bandet The Offspring, sier han blir utestengt fra gruppa fordi han ikke har tatt koronavaksine. Parada opplyser på sin instagram-konto at det er en medisinsk årsak til at han ikke har blitt vaksinert mot korona. Han skriver også og han har var smittet av korona for ett år siden, og at han dermed har antistoffene mot viruset.

VG - 05 jul 21 kl. 10:32

Phoebe Dynevor og Pete Davidson viser seg sammen

Etter fire måneder med spekulasjoner har det dukket opp romantiske bilder av «Bridgerton»-stjernen Phoebe Dynevor (26) og Pete Davidson (27)..

VG - 18 aug 21 kl. 13:39

Pete Buttigieg og ektemannen ble foreldre

Han tapte presidentkandidatløpet mot Joe Biden, men på hjemmebane er det lykkelige tider for USAs transportminister Pete Buttigieg. Nå har han og ektemannen blitt foreldre..

Aftenposten - 04 sep 21 kl. 18:41

USAs transportminister Pete Buttigieg og ektemannen er blitt foreldre

– Vi er overlykkelige, skriver Pete Buttigieg på sin Facebook-profil. Her takker han for alle gode ønsker i forbindelse….

NRK - 16 apr 21 kl. 20:42

Årets hederspris til Mayhem

Under Spellemannprisutdelingen i kveld fikk Mayhem Årets hederspris. Bandet ble tidligere i år innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Siden oppstarten i 1984 har bandet spilt metallrock med et publikum over hele verden..

NRK - 23 aug 21 kl. 21:51

Johnny Rotten tapte rettssak

Johnny Rotten tapte en rettssak mot to andre medlemmer av bandet Sex Pistols om rettighetene til noen av bandets låter. Den tidligere trommeslageren Paul Cook og gitaristen Steve Jones gikk til sak mot Johnny Rotten, som egentlig heter John Lydon, for at noen av sangene deres kunne brukes i TV-dramaet «Pistol». Dommeren Anthony Mann kom fram til at de to kan bruke musikken i henhold til en avtale i bandet om flertallsbeslutninger om rettighetene..

NRK - 25 aug 21 kl. 13:01

Saksøker Nirvana for overgrep

Gutten som i 1991 ble avbildet naken på coveret av Nirvana-platen «Nevermind», går nå til rettssak mot bandet. Spencer Elden, som i dag er 30 år, sier at han som barn ble utsatt for et seksuelt overgrep, skriver The Guardian. Søksmålet er anlagt i California.

NRK - 01 sep 21 kl. 08:56

KISS har korona

Fire konserter utsettes etter at Gene Simmons og Paul Stanley i bandet KISS har testet positivt for koronaviruset. Det skriver bandet i en uttalelse. Simmons har milde symptomer, ifølge KISS..

NRK - 02 sep 21 kl. 19:08

ABBA slipper nytt album

Det svenske bandet ABBA gir ut sitt første album på fire tiår. Det bekrefter bandet selv i en pressemelding..

NRK - 06 jul 21 kl. 08:42

Kastet rekordmye søppel i 2020

Nordmenn kastet i snitt 449 kilo søppel per innbygger i fjor,. Til sammen kastet nordmenn 2.418.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Spionskip-ansatte inngikk forlik i pensjonsstrid

Tre tidligere ansatte på Forsvarets etterretningsskip MS «Marjata» saksøkte staten etter at de måtte gå av med pensjon ved fylte 63 år. Nå har de inngått forlik..

VG - 8 timer siden

Carlsen-dobbel i generalprøve før VM: – Avskyelig!

Magnus Carlsen (30) vant også det andre partiet mot Jan Nepomnjasjtsjij (31) i Norway Chess i deres generalprøve foran VM-matchen mellom dem i november/desember..

VG - 10 timer siden

Verstappens sjef: Ny regel årsak til krasjen

Max Verstappens Red Bull-sjef mener en helt ny pit-stop-regel er årsak til den dramatiske krasjen mellom Verstappen og hans erkerival Lewis Hamilton - som Verstappen ble hardt straffet for..

VG - 15 timer siden

KrF-gruppeleder har ikke lenger tillit til Ropstad

Gruppeleder for Kristelig Folkeparti Skien, Erik Næs, sier fredag at han ikke lenger har tillit til partileder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad. Fylkesleder i Troms og Finnmark mener tilliten er svekket..

VG - 11 timer siden

Høie svarer kulturlivet: – Forstår veldig godt deres utålmodighet

Helse- og omsorgsminister Bent Høie kom ikke kulturlivet i møte under fredagens pressekonferanse, men sier han forstår et utålmodig kulturfelt godt..

VG - 12 timer siden

21 år gammel mann dømt for drapet på sin mor

21-åringen er dømt til 13 års fengsel for å ha drept sin mor på Sotra i mai 2020..

VG - 12 timer siden

Gleder coronaisolerte barn som superhelt

Mange barn er isolerte nå som Indonesia kjemper mot toppen på sin andre coronabølge. Det fikk Agus Widanarko til å tenke som en superhelt..

VG - 13 timer siden

Økokrim i kontakt med Skatteetaten om Ropstad

Økokrim har kontaktet Skatteetaten etter at det fredag ble kjent at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad gjorde et skattegrep som sparte ham 175.000 kroner i 2020..

VG - 15 timer siden

Nye anbefalinger: Her er fagfolkene uenige

Helsedirektoratet og Folkehelseinstittuet (FHI) har kommet med nye anbefalinger for en «normal hverdag». Her er de uenige..

VG - 15 timer siden

Slik blir neste steg i gjenåpningen

Dette er regjeringens plan for videre gjenåpning..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt