NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 10:08

NRK - 17 mai 21 kl. 22:01

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Personer skalha , overfalten person
NRK - 11 mars 21 kl. 03:14

Kvinne overfalt av fremmed mann

Politiet etterforsker en hendelse på Moen i Måselv i Troms onsdag kveld, da en kvinne meldte at hun hadde blitt overfalt i sitt eget hjem av en ukjent mann. Hun fikk risp av en kniv, men fikk mannen ut, melder Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 15 mars 21 kl. 17:28

Pågrepet for overfall på politimann

To menn er pågrepet og siktet for å ha overfalt politibetjenten Brian Sicknick under opprøret i Washington 6. januar. Sicknick fikk skader og døde dagen etter at Kongressen ble stormet, men myndighetene vet fortsatt ikke hva som forårsaket dødsfallet.

NRK - 24 mars 21 kl. 22:44

14-åring overfalt av gutegjeng

En 14-åring blei overfalt, sparka og slått av ei gruppe på rundt 10 jamnaldrande gutar på Eidsvoll onsdag kveld, ifølgje politiet. Politiet fekk melding om angrepet på Dal i Eidsvoll kommune klokka 19.25..

NRK - 06 juni 21 kl. 05:44

20-åring overfalt og slått

En mann i 20-årene ble overfalt og slått av to personer ved Lier natt til søndag. Fornærmede klaget over svekket hørsel etter slaget. Politiet har pågrepet en mann i 30-årene som er siktet for hendelsen, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 19 mars 21 kl. 01:30

13 drept i overfallsangrep i Mexico

Minst 13 personer ble drept i et overfallsangrep mot en politikolonne på patruljeoppdrag sørvest for Mexicos hovedstad. Kolonnen ble overfalt i Coatepec Harinas i delstaten Mexico, som grenser til Mexico by..

NRK - 08 april 21 kl. 06:47

Fordømmer opptøyer i Nord-Irland

Storbritannias statsminister Boris Johnson fordømmer volden og opptøyene som igjen preger Nord-Irlands gater. Vest i Belfast ble en buss angrepet med bensinbomber, én av flere hendelser osndag kveld. Da ble også en pressefotograf på jobb overfalt..

NRK - 06 mai 21 kl. 13:54

Vitne avbrøt overfallsvoldtekt

En kvinne ble overfalt, lagt i bakken og forsøkt voldtatt på et trikkestopp øst i Oslo natt til søndag, melder VG. Ifølge politiet kom et vitne og fikk stoppet det, og da løp gjerningspersonen fra stedet. Politiet jobber nå med å spore opp mannen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 30 minutter siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 2 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 45 minutter siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 1 time siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 1 time siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 1 time siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..

NRK - 1 time siden

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneoverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.

NRK - 2 timer siden

Fisker funnet omkommet i Berlevåg

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i et vann i Berlevåg i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt