NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 01:01

NRK - 25 jun 22 kl. 17:28

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sannesveien, Drangedal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Personer skadet, etter, kollisjonmed , buss
NRK - 03 jun 22 kl. 07:06

Bussjåfør skadet etter kollisjon på Bislett

En bussjåfør er sendt til sykehus etter at en buss og en trikk krasjet i rundkjøringen på Bislett i Oslo fredag morgen. Operasjonsleder Line Skott sa til NRK kort tid etter ulykken at sjåføren, som ble kjørt til sykehus, var alvorlig skadet. Rundt halv ni tvitrer politiet at foreløpige undersøkelser viser at vedkommende kun er lettere skadet.

NRK - 03 jun 22 kl. 07:06

Bussjåfør skadet etter kollisjon

En bussjåfør er sendt til sykehus etter at en buss og en trikk krasjet i rundkjøringen på Bislett i Oslo fredag morgen. Operasjonsleder Line Skott sa til NRK tidligere i morges at sjåføren, som ble kjørt til sykehus, var alvorlig skadet. Rundt halv ni tvitrer politiet at foreløpige undersøkelser viser at vedkommende er lettere skadet.

NRK - 25 jun 22 kl. 23:25

Mann alvorlig skadet etter kollisjon

Mannen, som er skadet etter ulykken mellom to biler og en buss i Drangedal i Telemark lørdag ettermiddag, er alvorlig, men ikke livstruende skadet, melder Sør-Øst politidistrikt. En mann i 20-årene er siktet for å ha forårsaket ulykken. Han har fått sitt førerkort beslaglagt, opplyser politiet videre..

NRK - 03 jun 22 kl. 07:06

Bussjåfør alvorlig skadet etter kollisjon

En buss og trikk har fredag morgen krasjet i rundkjøringen på Bislett i Oslo. Operasjonsleder Line Skott sier til NRK at det var 6–7 personer i bussen. – Sjåføren er alvorlig skadet og var bevisstløs på vei til sykehuset, sier Skott.

NRK - 06 jul 22 kl. 00:47

Mann sparket til buss i Oslo – skadet beinet

Politiet i Oslo meldte først at en mann var påkjørt av en buss ved bussterminalen i Oslo natt til onsdag. Etter å ha snakket med flere vitner kom det frem at mannen sparket i bussen og fikk skadet i beinet. Vedkommende blir ivaretatt av ambulansen.

NRK - 03 jun 22 kl. 07:06

Buss og trikk har kollidert på Bislett

En buss og trikk har fredag morgen krasjet i rundkjøringen på Bislett i Oslo. Operasjonsleder Line Skott sier til NRK at det var 6-7 personer i bussen, og at sjåføren er skadet og sendt til sykehus. Omfanget er ukjent.

NRK - 11 jul 22 kl. 13:51

Alle nattog på Nordlandsbanen innstilles i én måned

Fra 14. august til 19. september blir alle nattog på Nordlandsbanen innstilt.

NRK - 28 jul 22 kl. 12:56

Flere skadd etter ulykke i Hamar sentrum

Flere personer er skadet etter en ulykke mellom en buss, en drosje og en bil i Hamar sentrum. Både bussen og drosjen har fått store skader, og et av kjøretøyene har kollidert inn i Basarbygningen i sentrum og påført skader også der. Det er meldt om flere personskader, men det skal ikke være alvorlige skader.

NRK - 23 jun 22 kl. 10:35

Kvinne påkjørt av buss

En kvinne er påkjørt av en buss i Risløkkveien i Oslo. Kvinnen har blødninger fra en arm og andre skrubbsår, men skal ikke være alvorlig skadet. Hun blir behandlet av helsepersonell på stedet.

NRK - 05 apr 22 kl. 22:56

Mann omkom i kollisjon i Nordland

En 62 år gammel mann døde etter at varebilen han satt i var involvert i en trafikkulykke på E6 nord for Mo i Rana i Nordland mandag ettermiddag. Mannen ble sittende fastklemt etter kollisjon med et vogntog..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 1 time siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 2 timer siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Installerer antiluftskyts ved atomkraftverk

Russland installerer antiluftskyts rundt atomkraftverket i Zaporizjzja etter rakettangrepet mot anlegget lørdag. Installeringen ble kunngjort av lederen for den militære administrasjonen i Zaporizjzja, Jevhen Balytskyj, på statlig russisk fjernsyn. Lørdag traff raketter en del av anlegget der 174 beholdere med brukt atombrensel er lagret.

NRK - 2 timer siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Albuquerque

Politiet i Albuquerque i USA har pågrepet en person de beskriver som hovedmistenkt for drapene på fire muslimer i byen det siste året. Politiet i byen, som ligger i delstaten New Mexico, fant fredag en muslimsk mann i 20-årene fra Sør-Asia som var drept, og de tror drapet kan være forbundet med drapene på tre muslimske menn i fjor. To av de tidligere ofrene var muslimske menn fra Pakistan, en 27-åring som ble funnet i august, og en 41 år gammel mann som ble funnet i juli.

NRK - 3 timer siden

USA godkjente Sverige og Finlands Nato-søknader

USAs president Joe Biden har skrevet under på Sverige og Finlands Nato-søknader. Han kaller landenes innpass i Nato for et vendepunkt for alliansen. – Jeg tror det var og er et vendepunkt for alliansen og for mer sikkerhet og stabilitet, ikke bare for Europa og USA, men for hele verden, sa Biden før han skrev under på protokollen tirsdag.

NRK - 4 timer siden

Brann i valseverket til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com