E24 > Økonomi

Torsdag, 29 Juli, 16:53

E24 - 16 april 21 kl. 09:09

Personer hoppet i vannet ved Haramsøya - hindret skip med vindturbiner

Fredag fraktet lasteskipet «Enough Talk» vindturbiner til Haramsøya. I morgentimene hentet politiet flere personer opp fra vannet. Etter forsinkelser har skipet nå lagt til kai..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Talk, Haramsøya

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Personer hoppeti , vannet, ved, Haramsøya, hindret, skipmed , vindturbiner
E24 - 10 feb. 21 kl. 11:08

Vindkraftaktivister på Haramsøya går til ny rettssak mot staten

Organisasjonen «Nei til vindkraftverk på Haramsøya» går til rettssak mot staten fordi de mener konsesjonen som er gitt til Haram Kraft AS, er ugyldig..

NRK - 26 juli 21 kl. 11:32

Leteaksjon etter person i vannet

Politiet har fått meldinger om en person i vannet i Venneslafjorden. Legehelikopter, dykker og overflatefartøy er på stedet, der nødetatene jobber med å lete etter personen. Utgangspunktet var en melding om en person som var 20 meter fra land, skriver politiet i Agder på Twitter.

NRK - 02 mai 21 kl. 12:23

Barnevogn endte i vannet

En barnevogn med tre små barn endte i vannet i Saltnes i Råde kommune søndag. De ble raskt reddet opp og har det tilsynelatende bra. – Det var en barnevogn med trillinger som havnet i vannet.

NRK - 29 april 21 kl. 09:34

17 smittede i Ålesund

Ålesund kommune har fått melding om 17 smittetilfeller i løpet av gårsdagen. 12 smittetilfelle er relatert til utbruddet ved Toldboden og Anno. Alle er definerte nærkontaktar.

NRK - 01 feb. 21 kl. 22:11

Søk etter person i vannet

Politiet i Trondheim har satt i gang søk etter melding om at en person hoppet i vannet ved Sjøbadet–Skansen. Personen skal ha satt igjen en sekk, men den er ikke funnet. Politiet ønsker tips om noen har sett en person med sekk forlate området..

NRK - 23 april 21 kl. 22:45

Ansatte ved restaurant smittet

Ålesund kommune har i kveld fått bekreftet åtte nye smittetilfeller: To ansatte ved Tollboden i Ålesund har testet positivt på hurtigtest. Det er sendt prøve til PCR for testing. Begge er i isolasjon.

NRK - 30 mai 21 kl. 17:48

Bevisstløs person funnet i vannet

Politiet i Oslo skriver på Twitter nødetatene jobber med å hente opp en person av vannet ved Tomtekaia i Bjørvika. Skadeomfanget er foreløpig uvisst, men mannen skal ha hodet over vann og være ved bevissthet. Hendelsen kan ha skjedd i forbindelse med stuping.

NRK - 06 feb. 21 kl. 19:31

Vannet i Trysilelva har gått ned

– Vannet har gått noe tilbake i Trysilelva, men vi vil fortsette å følge utviklingen. Dette er uberegnelig, sier Sp-ordfører i Trysil, Erik Sletten. Etter isgangen tidligere denne uka har vannet tatt nye veier.

NRK - 11 juni 21 kl. 15:48

Tar uker å fjerne legionella

Det vil ta fire til seks uker å få på plass klorbehandling mot legionellabakteriene i vannet på Kristiansund sykehus. Men allerede neste uke vil de fleste drikkevannspunktene utstyres med filter slik at vannet kan drikkes igjen. Det er fem uker siden legionellabakterien ble oppdaget og strenge restriksjoner ble innført for bruk av vannet på sykehuset.

NRK - 10 feb. 21 kl. 09:21

Går til ny rettssak

Organisasjonen «Nei til vindkraftverk på Haramsøya» gir ikkje opp å få stansa vindkraftutbygginga på øya. No blir det rettssak mot Staten fordi dei meiner konsesjonen er ugyldig. Dei har tapt to rundar i retten for å stanse bygginga midlertidig..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Trevor Milton tiltalt for bedrageri

Statsadvokaten i New York har tatt ut tiltale mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 1 time siden

Wall Street åpner opp: Nikola faller syv prosent

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene. Hydrogenselskapet Nikola faller kraftig etter at grunnleggeren Trevor Milton ble tiltalt for bedrageri..

E24 - 2 timer siden

Trevor Milton siktet for feilinformasjon

Statsadvokaten i New York skal ha tatt ut siktelse mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 1 time siden

Mot blandet åpning på Wall Street: Nikola faller kraftig

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene..

E24 - 2 timer siden

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent på årsbasis

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent i andre kvartal sammenlignet med året før, viser ferske tall. Det er betydelig svakere vekst enn ventet..

E24 - 2 timer siden

Bloomberg: Trevor Milton siktet for feilinformasjon

Riksadvokaten i New York skal ha tatt ut siktelse mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 2 timer siden

Bloomberg: Trevor Milton siktet for falsk forklaring

Riksadvokaten i New York skal ha tatt ut tiltale mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 2 timer siden

Hydro-aksjen på sitt høyeste på over tre år

Norsk Hydro-aksjen handles torsdag på sitt høyeste siden februar 2018. Selskapet er nå det femte største på Oslo Børs, og bare seks av aksjene på Hovedindeksen har steget mer enn Hydro i år..

E24 - 3 timer siden

Polight-aksjen stuper etter kansellert prosjekt: – Det er ikke i krisestemning

Teknologiselskapets linseleveranser til et smarttelefon-prosjekt blir likevel ikke noe av. Polight-sjefen kaller nyheten «kjedelig», men mener likevel at selskapet har flere muligheter..

E24 - 3 timer siden

Møgster-arving selger 42-millioners villa etter ett år

Ståle Raa og samboer Lill Maren M. Møgster selger det som var fjorårets dyreste bolig i Bergen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt