NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 03:11

NRK - 05 aug 21 kl. 13:26

Personbil krasjet i lastebil

En personbil har kjørt inn i en lastebil på E6 ved Sel sykehjem sør for Otta. Tre personer er involvert. Nødetatene jobber på stedet og luftambulanse er bestilt. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. E6 ved ulykkesstedet er blitt stengt.
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Sel, Otta, Sjoavegen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Personbil, krasjeti , lastebil
NRK - 05 aug 21 kl. 13:26

Lastebil krasjet i personbil

En lastebil har kjørt inn i en personbil på E6 ved Sel sykehjem. E6 ved ulykkesstedet er blitt stengt. Omkjøring vil bli iverksatt via Sjoavegen..

NRK - 27 aug 21 kl. 09:12

Personbil og lastebil i ulykke

På E134 ved Asker har det vore ei trafikkulykke mellom lastebil og personbil. Naudetatane er på staden, skriv politiet i Oslo. – E134 er sperra forbi staden og vil bli det ei stund framover, seier politiet..

NRK - 01 sep 21 kl. 07:50

Lastebil og personbil kollidert

En lastebil og en personbil har kollidert i Ringerike, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Skadeomfanget er ifølge politiet uavklart..

NRK - 30 maj 21 kl. 11:54

Syv antatt døde i flykrasj

En person er bekreftet omkommet og seks andre antas å ha dødd etter at et lite jetfly krasjet inn i en innsjø i delstaten Tennessee i USA. Det melder ABC News. Flyet var på vei fra Nashville i Tennessee til Palm Beach i Florida da det krasjet rundt kl.

NRK - 23 jun 21 kl. 05:26

Satt fastklemt etter kollisjon

En person er frigjort fra en personbil etter å ha sittet fastklemt. Det var en varebil som hadde krasjet i en personbil på fylkesvei 33 ved Nordre Land. Det var to personer i varebilen og en person i personbilen.

NRK - 31 aug 21 kl. 07:51

E6: Bil kjørt inn i lastebil

På E6 ved Lindeberg i Oslo har en personbil kjørt inn i en lastebil bakfra i sydgående retning. Det melder politiet i Øst på Twitter. Politiet melder om mulig personskade.

NRK - 23 aug 21 kl. 22:43

Lastebil og bil i ulykke på Rv7

Det har vært en ulykke mellom en lastebil og bil på Rv7, Hallingdalsveien, ved Gulsvik mandag kveld. En lastebil og bil ligger utenfor veien og det skal brenne på stedet. Skadeomfang er foreløpig ukjent.

VG - 13 maj 21 kl. 05:23

Småfly krasjet i luften – ingen ble skadet

Onsdag krasjet to småfly i Denver i USA. Utrolig nok kom alle involverte uskadet fra ulykken..

NRK - 02 jul 21 kl. 15:49

Fly krasjet i havet utenfor Hawaii

Et Boeing 737 transportfly har krasjet i vannet utenfor hovedstaden på Hawaii, Honolulu. Det melder nyhetskanalen CNBC, ifølge Reuters. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 08 jul 21 kl. 17:24

El-syklist krasjet med bil

På Gjøvik har en el-syklist krasjet med en bil. Syklisten fremstår som moderat skadd. Ambulanse og politi er på vei til stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 30 minutter siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 30 minutter siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 45 minutter siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 45 minutter siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 45 minutter siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.

NRK - 2 timer siden

Tidligere president i Algerie død

Abdelaziz Bouteflika, som i nesten 20 år var Algeries president, er død, melder statlig algerisk TV. Bouteflika var president i Algerie fra 1999 til han ble tvunget fra makten etter omfattende demonstrasjoner i 2019. Han er den lengstsittende lederen i Algeries historie.

NRK - 2 timer siden

Brannen i rekkehus i Alta slukket

Brannen som oppstod i en leilighet i et rekkehus i Alta er slukket, melder politiet i Finnmark på Twitter. Brannvesenet gjennomsøkte leiligheten uten å finne personer inne, øvrige beboere i rekkehuset ble varslet av politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt