Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:02

Klartale - 22 nov 22 kl. 12:43

Person skutt ved Ikea i Oslo

En person skal være skutt ved Ikea i Oslo. Politet er på stedet med flere patruljer. De leter etter en eller flere gjerningsmenn.#Oslo #Furuset Vi er med flere patruljer på ute foran IKEA Furuset etter at en person er skutt. Vi søker etter en eller flere gjerningspersoner.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Ikea, Oslo, Vi, IKEA Furuset, OPS Politiet Oslo, Klar Tale

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person skutt, ved, Ikeai , Oslo
Klartale - 22 nov 22 kl. 12:43

Mann funnet skutt ved Ikea i Oslo

Tirsdag ble en voksen mann funnet skutt ved Ikea i Oslo. Politet er på stedet med flere patruljer. De leter etter en eller flere gjerningsmenn.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:52

Skyting på Furuset: – Dette er en alvorlig sak

En skutt mann fikk hjelp ved Ikea Furuset i Oslo. Han hadde blitt skutt og kom dit i drosje tirsdag.Mann funnet skutt ved Ikea i OsloPolitiet leter etter én eller flere personer.

Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

NRK - 23 nov 22 kl. 16:50

Drosjesjåfør kan få ny status

Drosjesjåføren som kjørte den hardt skadede mannen fra Furuset kirke til Ikea tirsdag kan få endret sin status i saken. Han kan få status som fornærmet, melder Aftenposten. En mann ble tirsdag funnet skutt utenfor Ikea ved Furuset.

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 12:48

Person funnet skutt i bil foran Ikea på Furuset

En person er funnet skutt i en bil utenfor Ikea på Furuset. Offeret skal ha kjørt dit selv etter å ha blitt skutt i….

Dagbladet - 22 nov 22 kl. 12:52

Flyktet til Ikea med skutt person

En mann ble tirsdag funnet skutt i en taxi utenfor Ikea på Furuset i Oslo..

VG - 22 nov 22 kl. 12:40

Skutt mann kjørt i taxi til Ikea: - Ikke et tilfeldig offer

FURUSET (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner, etter at en mann ble funnet skutt i en taxi utenfor Ikea på Furuset i Oslo. Flere barnehagebarn ble vitne til hendelsen..

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

VG - 22 nov 22 kl. 12:40

Skutt mann kjørt i taxi til Ikea på Furuset

FURUSET (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner etter at en mann ble funnet skutt i en taxi utenfor Ikea på Furuset..

NRK - 22 nov 22 kl. 19:14

Furuset-skytingen: Ble kjørt til Oslo i samme taxi

Politiet tror at mannen som tirsdag ble funnet med skuddskader utenfor Ikea på Furuset i Oslo, ble utsatt for skuddhandlingen i nærheten av Furuset kirke. Deretter mener politiet at den fornærmede ble kjørt til Ikea i taxi. Fornærmede er ikke fra Oslo.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 23 timer siden

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.

Klartale - Igår: 09:44

Fortell oss hva som er viktig for deg!

Klar Tale ønsker å få fram meningen til våre lesere. Derfor åpner vi denne uka egen debattside. Den har fått navnet Klar mening.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com