NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 08:07

NRK - 31 okt 21 kl. 13:40

Person siktet for grovt tyveri

Politiet i Innlandet fikk natt til lørdag melding om et pågående innbrudd i Alvdal. En mann i 30-årene er pågrepet for et grovt tyveri fra en bedrift i Alvdal. Det var et vaktselskap som varslet om innbruddet natt til lørdag rundt kl. 03.00.
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Alvdal, Elnaz Solati

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person siktet, for, grovt, tyveri
NRK - 13 aug 21 kl. 12:00

Pågrepet etter grovt ran i Oslo

Lørdag 22. mai i år gjennomførte tre gjerningspersoner et grovt ran av Etterstad postkontor i Oslo. Det ble fremvist en pistol under ranet og de ansatte ved postkontoret ble påsatt håndjern.

NRK - 06 sep 21 kl. 10:25

Grovt tyveri i Drammen

Klokken 07.13 mandag morgen fikk politiet melding om at det hadde vært et grovt tyveri på en avdeling i Drammen kommune. En PC, flere nettbrett og to kjøretøy er stjålet, opplyser politiet.

NRK - 28 maj 22 kl. 11:27

To tatt for grovt tyveri

En mann og en kvinne er pågrepet etter grovt tyveri fra to bedrifter i Trondheim sentrum. Begge ble tatt på ett av åstedene. Mannen er også mistenkt for å ha knust to vinduer tidligere på dagen, melder politiet..

NRK - 30 maj 22 kl. 16:32

Mann pågrepet og siktet for grovt ran

En mann er pågrepet og siktet for grovt ran på Bryne, skriver politiet i en pressemelding. Det var natt til i dag, like etter 02.00, at politiet fikk melding om at bensinstasjonen på Shell på Bryne hadde vært utsatt for væpnet ran.

NRK - 16 maj 22 kl. 09:19

Cezinando erkjenner straffskyld for tyverier

– Det gjør jeg, ja – svarte artisten Kristoffer Cezinando Karlsen (26) på spørsmål fra dommeren om han erkjenner straffskyld. 26-åringen møtte i dag i Oslo tingrett i en tilståelsessak, etter at han ble tatt for tyveri. NRK har tidligere skrevet at 26-åringen er siktet for tyveri av flere dyre møbler.

NRK - 01 nov 21 kl. 12:45

Siktet for grovt skadeverk

Mannen som har gjort hærverk i Fjære kirke er siktet for grovt skadeverk, og for å ha brutt seg inn i kirka. Det opplyser forsvarer Ole Devold til NRK. Politiet har tidligere sagt at det kan bli aktuelt å utvide siktelsen til også å gjelde likskjending.

NRK - 07 nov 21 kl. 16:17

Stoppet på Kastrup med 5,5 mill.

Dansk grensepoliti pågrep nylig en mann på Kastrup-flyplassen i København som hadde 5,5 millioner danske kroner i kontanter i en koffert, skriver NTB. Mannen i 40-50-årsalderen kom til Kastrup for noen dager siden. Hvor han skulle reise til, har ikke politiet sagt noe om.

NRK - 21 feb 22 kl. 08:22

Forsvarsbygg-ansatt siktet for grovt underslag

En mann i 50-årene er siktet for grovt underslag i Forsvarsbygg, hvor han selv er ansatt, skriver Forsvarets forum. Politiet i Innlandet er foreløpig tilbakeholdne med opplysninger, men bekrefter overfor avisen at mannen ble pågrepet i høst. Han har ikke vært varetektsfengslet..

VG - 29 apr 22 kl. 11:31

Cezinando har tilstått grovt tyveri: Stjal designmøbler for 380.000 kroner

Den 26 år gamle Oslo-rapperen er siktet for fem luksustyverier. Mandag 16. mai møter han i en tilståelsessak i Oslo tingrett..

Aftenposten - 16 maj 22 kl. 11:00

Norsk artist i retten: Angrer tyveri av møbler til over 380.000 kroner. Motivet var penger.

Artisten erkjenner straffskyld for tyveri av designmøbler. Mandag møtte han i Oslo tingrett og ga en kortfattet….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

AP: USA vil forsyne Ukraina med norsk rakettsystem

USA vil forsyne Ukraina med et avansert norskutviklet luftvernrakettsystem, opplyser en kilde med kjennskap til beslutningen til nyhetsbyrået AP. Ifølge kilden dreier det seg om Norwegian Advanced Surface to Air Missile System (NASAMS), som er utviklet av Kongsberg Defence & Aerospace og som produseres i samarbeid med amerikanske Raytheon. NASAMS benyttes blant annet av USA til å beskytte luftrommet rundt Det hvite hus og Kongressen i Washington.

NRK - 45 minutter siden

– Pride er politisk, også i 2022

Det som har gjort mest inntrykk denne helgen er solidaritets- og samholdsfølelsen. Det sier Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo Pride. – Det er det pride-bevegelsen handler om: at vi skal stå sammen og at man samles om viktige budskap.

NRK - 1 time siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 1 time siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 1 time siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 1 time siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 2 timer siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 2 timer siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 3 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com