NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 04:27

NRK - 26 jun 22 kl. 08:52

Person fløyet til sykehus etter ulykke i Finnmark

En person er fløyet til sykehus for behandling etter en ulykke med to personbiler involvert på E69 mellom Honningsvåg og Nordkapp. Politiet fikk melding om ulykken klokka 7.34 søndag morgen. To personbiler med to personer i hver var involvert i en ulykke. Årsaken til ulykken var ikke åpenbar for politiet søndag morgen.
Les mer på NRK


Les mer om:
E69, Honningsvåg, Nordkapp, Einride Halse, Finnmark, NTB, Nordkapplatået

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person fløyet, til, sykehus, etter, ulykkei , Finnmark
Klartale - 27 maj 22 kl. 08:43

Stadig flere tar vaksine mot flått

I alt 22.494 personer har vaksinert seg mot flått i år. De har tatt til sammen 28.

NRK - 08 maj 22 kl. 08:14

To personer fløyet til sykehus etter utforkjøring i Finnmark

En mann og en kvinne har blitt fløyet til sykehus med helikopter etter en utforkjøring på E75 ved Mortensnes i Finnmark. Både mannen og kvinnen er i 20-årene. Politiet rykket ut i 07.

NRK - 29 jun 22 kl. 12:38

Gutt fløyet til sykehus etter ulykke i Sogn

En gutt på sykkel ble påkjørt av en bil i Vik i Sogn onsdag formiddag. Gutten er fløyet med luftambulanse til sykehuset i Førde. – Luftambulansen har fløyet til sykehuset i Førde.

NRK - 21 mar 22 kl. 09:04

Avregistrering av kjøretøy på nett

Fra 12. september trenger du ikke levere inn skiltene når du skal avregistrere kjøretøyet. Statens vegvesen lanserer en selvbetjeningsløsning som gjør det enklere for eiere av sesongkjøretøy å av- og påregistrere kjøretøyet.

NRK - 30 apr 22 kl. 17:56

Ble fløyet til sykehus etter ulykke

En mann i slutten av 50-årene ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring på E16 i Begnadalen i Valdres. Politiet skriver på Twitter at skadeomfanget er ukjent..

NRK - 16 jun 22 kl. 18:45

Gutt fløyet til sykehus etter kanovelt

Gutten som ble funnet etter at en kano kantret i Tysnes, er fløyet til Haukeland sykehus. Skadeomfanget på gutten er ukjent. Det skriver Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - I førrgår: 17:01

Fløyet til sykehus etter ulykke

Ved 16.30 tiden søndag rykket politiet ut til en motorsykkelulykke i Setskog i Aurskog-Høland. En mann og kvinne på samme MC var involvert i ulykken.

VG - 19 maj 22 kl. 21:23

Turgåer i Troms fløyet til sykehus - skal ha falt flere hundre meter

En turgåer er fløyet til sykehus etter å ha ramlet fra fjellet Mjeldskartinden i Troms torsdag kveld..

NRK - 23 apr 22 kl. 14:27

En siktet etter alvorlig voldshendelse i Kvinesdal

En mann er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en voldshendelse i Kvinesdal fredag kveld. Offeret er fløyet til sykehus i Stavanger. Væpnet politi rykket fredag kveld ut til en privat adresse i Kvinesdal.

NRK - 02 apr 22 kl. 03:29

Mann alvorlig skadd etter seilbåtulykke

En mann er alvorlig skadd og fløyet til sykehus etter å ha havnet i vannet i en seilbåtulykke i Færder kommune i Vestfold natt til lørdag, opplyser politiet. Det var to personer om bord, ifølge Sørøst politidistrikt. En person ble reddet opp av vannet og er fløyet til Rikshospitalet, skriver politiet på Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Ventet renteheving er unødvendig

Sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen i Eika-gruppen mener en ventet renteheving fra Norges Bank er unødvendig, skriver Børsen i Dagbladet. Han viser blant annet til at det ikke er vekst i norsk økonomi. Samtidig stiger oljefondet markant i verdi på grunn av stigende rente.

NRK - 45 minutter siden

SSB: Unoterte AS bokføres med for lav verdi

Verdien på unoterte aksjeselskaper er kraftig undervurdert i formuesstatistikken og fører til lavere skatt for dem som eier dem, skriver SSB i en fersk rapport. Flere av Norges rikeste familier har organisert eierinteressene sine i aksjeselskaper som ikke er børsnotert. Dette dreier seg blant annet om Reitanfamiliens selskap Reitan AS, Stein Erik Hagens Canica og Christen Sveaas' Kistefos, skriver Klassekampen.

NRK - 45 minutter siden

Cuba åpner for utenlandske investeringer

Cuba åpner for første gang for utenlandske investeringer i grossist- og detaljhandel og håper det skal bidra til å løse den akutte varemangelen i landet. Det er akutt mangel på mat, medisiner og drivstoff i landet og utbredt misnøye, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Elon Musk vil kjøpe ManU

Den amerikanske millirdæren Elon Musk sier på Twitter at han vil kjøpe den britiske fotballklubben Manchester United..

NRK - 1 time siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 1 time siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 2 timer siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 2 timer siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 2 timer siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 3 timer siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com