NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 13:17

NRK - 29 jul 21 kl. 09:17

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Namsosvegen, Dyrstad, Steinkjer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person fastklemti , bili , Steinkjer
VG - 11 apr 21 kl. 19:17

Krisemøte om smitteutbruddet i Steinkjer: – Kan bli et episenter

STEINKJER/OSLO (VG) Flere enn 2000 personer i Steinkjer kommune sitter i karantene. Nå kaller kommuneledelsen inn til krisemøte klokken 20.00..

VG - 11 apr 21 kl. 19:17

Steinkjer: Stenger skoler og kjøpesentre

STEINKJER/OSLO (VG) Flere enn 2000 personer i Steinkjer kommune sitter i karantene. Kriseledelsen i kommunen har søndag vedtatt å stenge skoler og kjøpesentre..

NRK - 23 jun 21 kl. 18:16

Bjørn drepte 14 sau i Steinkjer

En bjørn har drept 14 sau vest for Skjærsjøen i Steinkjer kommune. Det opplyser ordfører Anne Berit Lein (Ap) til Adresseavisen. Det skal være en binne som er på ferde.

NRK - 09 jun 21 kl. 22:45

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter sammenstøt mellom en bil og en buss på Fredrikstadbrua. Luftambulanse er på stedet. Føreren av bilen skal være ved bevissthet, men sitter fortsatt fastklemt i bilen.

NRK - 13 sep 21 kl. 06:30

Fastklemt etter ulykke ved Hønefoss

En person sitter fastklemt i en bil etter en utforkjøring på fylkesvei 350 sørvest for Hønefoss. Nødetatene ble varslet om ulykken på Askveien klokka 6.03 mandag morgen.

NRK - 14 maj 21 kl. 18:37

Person fastklemt under lastebil

Nødetatene er på vei til trafikkulykke på Stod i Steinkjer. En person ligger fastklemt under en lastebil. Ambulanse er på vei..

NRK - 11 maj 21 kl. 21:57

Person fastklemt i bil etter ulykke

Nødetatene har rykket ut til Hommersåk etter melding om en trafikkulykke. En person sitter fastklemt i bilen og frigjøringsarbeidet pågår, melder Rogaland brann og redning. Bilen ryker fra panseret, men brannvesenet har kontroll..

NRK - 05 jun 21 kl. 22:55

Fastklemt bilfører kom seg løs

Føreren av en bil har kommet seg løs etter å ha sittet fastklemt etter en ulykke ved Strandavatnet i Hol kommune lørdag kveld. – Fører ringte selv inn til nødetatene, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter. Politiets operasjonsleder Ottar Steinstø bekrefter til NTB at mannen har kommet seg ut av bilen.

NRK - 08 jun 21 kl. 11:44

Fastklemt i bilulykke

Nødetatene arbeider med å få løs en person som sitter fastklemt etter en trafikkulykke i Nordfjordeid i Stad kommune. Bare én var bil er involvert i ulykken på Remmedalsvegen..

NRK - 12 apr 21 kl. 00:04

Steinkjer stenger kjøpesentre

Kriseledelsen i Steinkjer vedtok søndag kveld flere tiltak for å slå ned smitten. Både skoler og kjøpesentre blir stengt. På skolene stenges 5.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 1 time siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 1 time siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 1 time siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 1 time siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 3 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt