NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:45

NRK - 02 dec 22 kl. 06:44

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt under en bil etter en trafikkulykke på Teisen i Oslo, skriver politiet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, skriver politiet videre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Teisen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person fastklemt, etter, ulykke
NRK - 16 okt 22 kl. 11:59

Mann fastklemt etter ulykke – sendt til sykehus

En far og en voksen sønn har drevet med arbeid på en gård i Melhus i Trøndelag. Ved flytting av bil med henger, ble faren påkjørt av sønnen og fastklemt mellom bilen og et skur. – Personen som sitter fastklemt er bevisst og snakker med oss.

NRK - 22 aug 22 kl. 12:59

Person fastklemt etter ulykke i Sandnes

En person sitter fastklemt etter en ulykke i Sandnes. To biler er involvert, og det er store materielle skader. Det skriver politiet på Twitter.

NRK - 18 nov 22 kl. 07:31

Fastklemt etter ulykke

En person skal sitte fastklemt etter ei ulykke mellom to biler på E6 i Verdal. Det er lang kø på stedet. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 27 dec 22 kl. 00:56

Person fastklemt etter ulykke i Stokke

En person er fastklemt etter en ulykke med en traktor og en strømaskin i Stokke. Politiet i Sør-Øst opplyser at luftambulanse er på vei til stedet sammen med øvrige nødetater. Politiet fikk melding om saken klokka 00.

NRK - 03 jan 23 kl. 07:45

To fastklemt etter to ulykker i Troms

Politiet i Troms politidistrikt meldte rundt klokken 7.30 på Twitter at en person er fastklemt etter en kollisjon mellom to biler i Skuvsvika på Hinnøya. Like etter kom en ny melding om at også et vogntog har kjørt av veien like ved.

NRK - 16 aug 22 kl. 20:26

En person fastklemt etter trafikkulykke

Nødetatene har rykket ut til E18 i Hærland i nærheten av Trollbergtjern etter melding om en trafikkulykke mellom en bil og en lastebil. Ifølge politiet sitter en person fastklemt. – Personen sitter fortsatt fastklemt.

NRK - 26 sep 22 kl. 22:22

En fastklemt etter singelulykke i Kongsvinger

Nødetatene jobber med å frigjøre en person som er fastklemt etter at en enslig bil kjørte av veien i Kongsvinger, skriver politiet på Twitter. Det var to personer i bilen. – Det er ikke meldt om alvorlige skader, men personen sitter som sagt fastklemt så det er uvisst skadeomfang.

NRK - 09 aug 22 kl. 22:16

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 16 aug 22 kl. 20:26

Person fastklemt etter ulykke

Nødetatene rykker ut til E18 Hærland i nærheten av Trollbergtjern etter melding om trafikkulykke mellom bil og lastebil. En person sitter fastklemt. Luftambulanse er på vei, skriver politiet på Twitter..

NRK - 22 aug 22 kl. 22:24

Person fastklemt etter ulykke på E18

En person er fastklemt etter en trafikkulykke på E18 ved Lysaker i Bærum kommune. Politiet opplyser at det snakk om en singelulykke, og at det er store materielle skader..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pågrepet og siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 15 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 10 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 15 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 15 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 30 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 30 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 45 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 1 time siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com