NRK > Nyheter

Friday, 30 September, 20:39

NRK - 09 aug 22 kl. 22:16

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvelde, Larvik, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person fastklemt, etter, ulykke
NRK - 09 maj 22 kl. 14:47

To personar til sjukehus etter ulykke

To personar er sendt til sjukehus i ambulanse etter at ei ulykke på Flaktveit i Bergen måndag ettermiddag. Bilen dei sat i skal ha køyrd av vegen og ned ei skråning. Ein person var fastklemt og politiet omtala ulykke som alvorleg.

NRK - 09 maj 22 kl. 14:11

Person fastklemt etter alvorlig ulykke

En person er fastklemt etter det politiet beskriver som en alvorlig ulykke på Flaktveitveien i Åsane i Bergen. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Det skal være store materielle skader.

NRK - 22 aug 22 kl. 12:59

Person fastklemt etter ulykke i Sandnes

En person sitter fastklemt etter en ulykke i Sandnes. To biler er involvert, og det er store materielle skader. Det skriver politiet på Twitter.

NRK - 29 jun 22 kl. 12:29

Person fastklemt etter ulykke

Politiet i Øst melder om en front mot front-ulykke i Årnes. – En person skal sitte fastklemt. Nødetatene er på stedet, skriver politiet.

NRK - 20 maj 22 kl. 02:14

Mann fastklemt etter utforkjøring

En mann er fastklemt etter at han kjørte av veien på E39 i Gjesdal kommune i Rogaland natt til fredag. Politiet fikk melding om utforkjøringen litt nord for Søyland på E39 klokken 1.19.

NRK - 16 aug 22 kl. 20:26

En person fastklemt etter trafikkulykke

Nødetatene har rykket ut til E18 i Hærland i nærheten av Trollbergtjern etter melding om en trafikkulykke mellom en bil og en lastebil. Ifølge politiet sitter en person fastklemt. – Personen sitter fortsatt fastklemt.

NRK - 26 sep 22 kl. 22:22

En fastklemt etter singelulykke i Kongsvinger

Nødetatene jobber med å frigjøre en person som er fastklemt etter at en enslig bil kjørte av veien i Kongsvinger, skriver politiet på Twitter. Det var to personer i bilen. – Det er ikke meldt om alvorlige skader, men personen sitter som sagt fastklemt så det er uvisst skadeomfang.

NRK - 20 maj 22 kl. 02:14

Mann fastklemt etter ulykke på E39

En mann er fraktet til sykehus etter at bilen han satt i kjørte av veien på E39 ved Litleosen i Gjesdal ved ettida i natt. – Mannen var en stund fastklemt, men var ved bevissthet da han ble frigjort, sier operasjonsleder Jostein Reiestad i Sørvest politidistrikt til NRK..

NRK - 16 aug 22 kl. 20:26

Person fastklemt etter ulykke

Nødetatene rykker ut til E18 Hærland i nærheten av Trollbergtjern etter melding om trafikkulykke mellom bil og lastebil. En person sitter fastklemt. Luftambulanse er på vei, skriver politiet på Twitter..

NRK - 22 aug 22 kl. 22:24

Person fastklemt etter ulykke på E18

En person er fastklemt etter en trafikkulykke på E18 ved Lysaker i Bærum kommune. Politiet opplyser at det snakk om en singelulykke, og at det er store materielle skader..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Annenhver brite mener statsminister Truss bør gå av

Britene er lite begeistret for sin nye statsminister, og et knapt flertall mener at Liz Truss bør gå av, viser en YouGov-måling. Knapt fire uker etter at Truss overtok etter Boris Jonson, mener 51 prosent av de spurte at hun bør erstattes av en annen. Truss-regjeringen la for en uke siden fram et budsjettutkast som inneholdt store skattekutt som var tenkt finansiert med låneopptak.

NRK - 30 minutter siden

Biden mener Putin sliter

USAs president Joe Biden sier fredag at den russiske tvangsinlemmelsen av fire ukrainske regioner er et tegn på at Vladimir Putin sliter. Biden advarte samtidig Russland om at USA vil forsvare hver centimeter av Natos territorium. Han sier USA og deres allierte ikke vil la seg skremme av Putin.

NRK - 30 minutter siden

Biden: Orkanen «Ian» kan bli en av de verste i historien

USAs president Joe Biden sier i en tale fredag at han frykter ødeleggelsene etter orkanen «Ian» kan bli de verste i amerikansk historie. Han har gjort alle tilgjengelige grep for å redde liv, sa Biden, ifølge Reuters. – Vi begynner først nå å se omfanget av ødeleggelsene.

NRK - 45 minutter siden

Meteorologene advarer om snø i høyfjellet i Sør-Norge

Det er ventet sludd og snø på høyfjellsovergangene i Sør-Norge i helgen. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Dette kan by på krevende kjøreforhold enkelte steder, og reisende kan få noe lengre reisetid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig arbeidsulykke på Kvænangsfjellet

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nord-Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadd. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg.

NRK - 1 time siden

RIA: Putin kaller inn 120 000 vernepliktige

Russlands president Vladimir Putin har signert et dokument som kaller inn 120 000 vernepliktige, melder det statlige russiske nyhetsbyrået RIA..

NRK - 1 time siden

Alvorlig arbeidsulykke i Nordreisa

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nordreisa i Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadet. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg.

NRK - 2 timer siden

Politiet øker sikkerheten rundt kritisk infrastruktur − forsvaret bistår

På bakgrunn av den sikkerhetspolitiske situasjonen iverksetter politiet ytterligere tiltak for å kunne forebygge og avverge straffbare handlinger eller andre uønskede hendelser i Norge. Det skriver Politidirektoratet i en pressemelding. − Politiets viktigste jobb er å trygge befolkningen.

NRK - 2 timer siden

SAS venter store underskudd

SAS venter store underskudd både i år og neste år, og tror først at de kommer til å gå med overskudd igjen i 2024. I inneværende regnskapsår regner SAS med et underskudd på 7,7 milliarder kroner, går det fram av en pressemelding fra flyselskapet. Neste år varsler selskapet et underskudd på mellom 5,7 og 7,2 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Politiet øker sikkerheten rundt kritisk infrastruktur

På bakgrunn av den sikkerhetspolitiske situasjonen iverksetter politiet ytterligere tiltak for å kunne forebygge og avverge straffbare handlinger eller andre uønskede hendelser i Norge. Det skriver Politidirektoratet i en pressemelding. − Politiets viktigste jobb er å trygge befolkningen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com