NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 08:46

NRK - 26 jun 22 kl. 16:35

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møllergata, Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Person ble, truetmed , knivi , Oslo
NRK - 11 jun 22 kl. 16:28

Mann truet kvinner med kniv

En mann er brakt til arresten i Oslo etter at han truet 6-8 kvinner i 25-30-årene med kniv på Grønland ved 14.30-tiden lørdag ettermiddag. Kvinnene har forklart at mannen først spyttet en av dem i øyet.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 22 maj 22 kl. 08:47

Ble truet med kniv på jentekveld

Noen jenter i tenårene ble truet med kniv under en jentekveld på Kløfta lørdag, skriver Romerikes Blad. En del gutter ønsket å komme seg inn, men ble nektet. Da knuste de en rute og dro frem en kniv.

NRK - 18 jul 22 kl. 18:10

Trakk fram kniv mot politiet

En mann trakk fram kniv mot en politipatrulje, skriver Politiet i Øst på Twitter. Mannen ble pepret og ingen ble skadet. Det var i forbindelse med patruljering at politiet ble kontaktet vedrørende en mann med kniv i beltet.

NRK - 15 jun 22 kl. 11:59

Politiet har kontroll på elev med stikkvåpen i Støren

Politiet har kontroll på eleven som truet andre med kniv, det skriver politiet på Twitter. Tidligere onsdag ble det meldt om at en elev i Støren, i Trøndelag, truet andre med kniv. Hendelsen ble beskrevet som PLIVO, som står for pågående livstruende vold.

NRK - 05 apr 22 kl. 19:20

Mann pågrepet etter å ha truet med kniv

En mann er pågrepet i Kristiansand sentrum etter å ha truet en annen mann med kniv. Politiet oppretter sak på forholdet..

NRK - 27 maj 22 kl. 20:49

Butikkansatte truet med kniv i Vestby – politiet søker i området

På Twitter skriver politiet at hendelsen skjedde da en ansatt i butikken konfronterte en mann i forbindelse med et tyveriforsøk. Mannen dro da fram en kniv, og truet personalet. Siden forlot han butikken.

VG - 15 jun 22 kl. 12:17

Skoleelev truet andre med kniv: – Glad det er over

Politiet har kontroll på eleven som skal ha truet flere personer med kniv på Støren barneskole i Trøndelag..

NRK - 16 jul 22 kl. 07:16

Mann i Tana truet flere med kniv

En beruset mann i 30-årene er pågrepet av politiet for å ha truet flere personer med kniv på morgenkvisten lørdag. På Twitter skriver politiet i Finnmark at pågripelsen skjedde uten dramatikk. Den pågrepne fremstilles for lege..

NRK - 18 jul 22 kl. 08:37

Truet med kniv på kjøpesenter

En person er anholdt av politiet på kjøpesenteret Xhibition i Bergen etter at han skal ha truet personer med kniv, skriver Vest politidistrikt på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bidens klima- og helseplan godkjent av Kongressen

Eit fleirtal i Representantanes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan «Inflation Reduction Act», skriv CNN. 220 stemte for, og 207 stemte mot langs partilinjene. Fire republikanarar avstod frå å stemma.

NRK - 15 minutter siden

Bidens klima- og helseplan godkjent i Kongressen

Eit fleirtal i Representantenes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan, skriv CNN. Planen blei søndag godkjend i Senatet, og er nå klar for Bidens endelege signering. Avtalen kan bli den størske klimapakka i USA si historie, med nasjonale utsleppskutt på 40 prosent innan 2030, ifølge demokratane.

NRK - 30 minutter siden

Britiske, svenske og kroatiske krigsfangar for retten i Donetsk

Tre britar, ein svenske og ein kroatar må møta i ein sjølvoppnemnt rett i Donetsk i Ukraina måndag, etter å ha delteke i krigen på ukrainsk side, ifølge den uavhengige, russiske avisa Meduza. Den eine briten skal ifølge britiske myndigheiter ha drive med humanitært arbeid. Blir dei dømd skyldig, kan dei risikera dødsstraff, skriv avisa.

NRK - 1 time siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 1 time siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 2 timer siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 3 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 6 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com