NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 05:10

NRK - 13 mar 24 kl. 10:01

Per-Willy Amundsen vil ikke forklare seg til politiet

Renate Myhre Medby, politiinspektør ved Oslo politidistrikt, sier til VG at Amundsen ikke vil forklare seg til politiet. – Det er en rett han har, sier hun. Politiet i Oslo meldte tidligere i uken at stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen (Frp) vil bli kalt inn til avhør, men VG skriver i dag at han ikke vil forklare seg. Politiet har mottatt flere anmeldelser etter Amundsens innlegg i sosiale medier 7. og 8.
Les mer på NRK


Les mer om:
Myhre Medby, Oslo, VG, Amundsen, Per-Willy Amundsen, Amundsens, Willy Amundsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Per-Willy, Amundsen, vil, ikke, forklare, seg, til, politiet
Klartale - 09 nov 23 kl. 11:00

Få har samme jobb som Erik

– Et piano er litt som en bil. Det trenger en service i ny og ne, sier Erik Gard Amundsen.Norge er et land der mange av oss er i arbeid.

NRK - 20 mar 24 kl. 10:15

Per Willy Amundsen (Frp) om utestengningen: – Strengt, men jeg tar det til etterretning

Per Willy Amundsen ble fratatt alle verv i Fremskrittparteiet etter han publiserte kontroversielle meldinger på Facebook. Per-Willy Amundsen selv betegner utestengingen slik. -Strengt, men jeg tar det til etterretning, sier Amundsen til NRK.

Klartale - 12 mar 24 kl. 13:08

Politiet skal etterforske Per-Willy Amundsen

Per-Willy Amundsen skrev nedsettende ting om islam, arabere og kvinnedagen på Facebook. I ett innlegg gikk han ut mot «radikale kvinnemennesker som ikke vet opp eller ned på en penis». Innleggene fikk flere til å reagere.

NRK - 14 mar 24 kl. 10:22

VG: Amundsen vil ikke søke om permisjon fra Stortinget

Per-Willy Amundsen vil ikke søke om permisjon fra Stortinget, ifølge VG. – Hvorfor i all verden skulle jeg gjort det, sier han til VG. Amundsen har vært i hardt vær etter han forrige uke publiserte en rekke kontroversielle ytringer på Facebook.

NRK - 08 mar 24 kl. 11:23

Per-Willy Amundsen slettet kontroversielle Facebook-kommentarer

Under et innlegg på sin Facebook-konto der han ga støtte til Israel, publiserte Frp-politiker Per-Willy Amundsen flere kontroversielle kommentarer som han senere har slettet. Han tok blant annet til orde for at islamister som ytret seg skulle sendes ut av landet, og at han førte en liste over disse. Amundsen skrev også at Islam hadde «en hel gjeng med psykopater som dreper».

NRK - 22 mar 24 kl. 14:22

Politiet henlegger saken mot Per-Willy Amundsen

Politet har etterforsket om Facebook-kommentarene til Per-Willy Amundsen er hatefulle ytringer. Politet sier de ikke er å anse som krenkende ytringer. – Politiet har vurdert at kommentarene ikke tolkes slik at de utgjør en kvalifisert krenkende ytring mot en folkegruppe som er vernet etter straffeloven §185.

NRK - 09 mar 24 kl. 13:29

Per-Willy Amundsen møtte ikke opp på Frps landsstyremøte

Per-Willy Amundsen var delegat under Frps landsstyremøte, med tale-, forslag- og stemmerett når partiet vedtar sin politikk. Men han avstod fra å møte opp under årets Frps landsmøte. I etterkant av landsmøte ble det kjent at Frp oppretter intern sak mot Amundsen, som følge av hans siste publiseringer på sosiale medier.

NRK - 19 mar 24 kl. 23:02

Per-Willy Amundsen fratas rettigheter og verv i Frp til februar 2025

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen fratas alle verv i Frp, utover det å være stortingsrepresentant fram til 31. januar 2025, opplyser partiet sent tirsdag kveld. Bakgrunnen er et Facebook-innlegg Amundsen skrev 7.

NRK - 12 mar 24 kl. 12:14

Oslo politidistrikt oppretter straffesak mot Per-Willy Amundsen

Politiet har mottatt flere anmeldelser etter Per Willy Amundsens innlegg i sosiale medier 7. og 8. mars.

Aftenposten - 08 mar 24 kl. 14:11

Per-Willy Amundsen vil ikke beklage islamist-kommentar

Per-Willy Amundsen (Frp) hevdet at han førte en liste over islamister og ville sende dem hjem til sine hjemland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Afghansk sykehus: Stabil tilstand skadde turister

Tilstanden er stabil for de sårede turistene, blant dem en nordmann, etter skyteangrepet i Bamiyan i Afghanistan før helgen, opplyser et sykehus i Kabul, ifølge nyhetsbyrået AFP. Seks mennesker, tre av dem spanjoler og de tre andre afghanere, ble drept i angrepet fredag. I tillegg ble sju eller åtte personer såret.

NRK - 30 minutter siden

Brann i bygning på Brandbu i Gran

Det er meldt om brann i en bygning på Brandbu, rett nord for Brandbukampen. Det er en 3 etasjers bolig. Beboer som var til stede er ute.

NRK - 1 time siden

Ulykke mellom bil og elsparkesykkel i Tønsberg - begge msitenskes for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person på sparkesykkel er påkjørt og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Begge parter mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket, og må ta blodprøver.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg – sjåfør mistenkt for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person er trolig påkjørt i veibanen og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Fører av bilen mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Nord-Odal

En bilfører satt fastklemt etter en utforkjøring på riksvei 24 rett sør for Sand i Nord-Odal kommune natt til søndag. Nødetatene fikk melding om ulykken, som politiet omtaler som alvorlig, klokken 3.22.

NRK - 1 time siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 3 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 3 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com