VG > Sport

Sunday, 26 June, 19:46

VG - 09 maj 22 kl. 21:38

Pentagon hardt ut mot Putins tale

Pentagons talsperson John Kirby sier Russlands president Vladimir Putins 9. mai-tale var full av falskheter og usannheter og etterlyser en russisk plan for å trekke seg ut av Ukraina..
Les mer på VG


Les mer om:
John Kirby, Russlands, Vladimir Putins, Ukraina, Putins

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pentagon, hardtut mot , Putins, tale
Klartale - 30 mar 22 kl. 14:00

Zelenskyj er første leder fra et annet land som får tale i Stortinget

– Det er ikke en hvilken som helst talerstol. Den er forbeholdt de som er valgt av folket, sier Hilmar Rommetvedt. Han er forsker ved NORCE.

NRK - 09 maj 22 kl. 11:36

Solberg om Putins tale: – Løfter absurditeten til et nytt nivå

Høyre-leder Erna Solberg mener Vladimir Putin i sin tale mandag kom med påstander som er uten rot i virkeligheten. – Putins tale viser med all tydelighet hvor grunnløs denne krigen er, og den er et bevis på hvordan Putins forvrengte verdensbilde står i sterk kontrast til sannheten. Det er Russland som har angrepet Ukraina, og det er bare Putin som kan stanse krigen, sier Erna Solberg.

NRK - 09 maj 22 kl. 22:47

USA kaller Putins tale «absurd»

President Vladimir Putins påstand om at Russlands invasjon av Ukraina er en defensiv operasjon, er absurd, sier en talsmann for amerikansk UD. – Å kalle dette en defensiv handling er åpenbart absurd, sier Ned Price, ifølge NTB. Han kaller Putins tale på årsdagen for Sovjetunionens seier over Nazi-Tyskland for en fornærmelse mot historien..

Klartale - 11 maj 21 kl. 14:01

Kontakt Klar Tale

Telefon: (+47) 22 310 260E-post: tips@klartale.noPostadresse: Klar Tale,Pb 1180, Sentrum 0107 OsloBesøksadresse: Grubbegaten 4-6RedaksjonenRedaktør og daglig leder: Gøril HuseTelefon: 90845159Epost: goril (at) klartale.no
Journalist: Karin FløloTelefon: 94482802epost: karin (at) klartale.

Klartale - 17 jun 22 kl. 18:30

Klar for gallamiddag på Slottet

Fredag kveld er det gallamiddag på Slottet. Det er for å feire at prinsesse Ingrid Alexandra er fylt 18 år og blitt myndig. Du kan se en liste over gjestene her.

NRK - 25 mar 22 kl. 19:17

Pentagon: Russland har ikke full kontroll over Kherson

Russiske styrker har ikke lenger full kontroll over den ukrainske byen Kherson, ifølge Pentagon. Det skriver The New York Times. Ukrainske styrker kjemper hardt mot russiske styrker, og russerne har ikke lenger full kontroll over byen, opplyser Pentagon..

NRK - 19 apr 22 kl. 17:07

Canada innfører sanksjoner mot Putins døtre

Canada skal innføre sanksjoner mot 14 personer i det russisk regimet, inkludert Vladimir Putins to voksne døtre, ifølge en uttalelse fra utenriksdepartementet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Både USA og Storbritannia kunngjorde sanksjoner mot Putins døtre Katerina Vladimirovna Tikhonova og Maria Vladimirovna Vorontsova tidligere denne måneden, fordi de antas å skjule Putins verdier..

NRK - 02 mar 22 kl. 22:38

Pentagon: Militærkolonnen på vei mot Kyiv ser ut til å stå stille

Den russiske militærkolonnen, som strekker seg over 60 kilometer nord for Kyiv, ser ikke ut til ha beveget seg nevneverdig det siste døgnet, melder Forsvarsdepartementet i Pentagon. – Ut fra våre beregninger har de ikke gjort noen meningsfull framgang de siste 24 til 36 timene, sier Pentagons talsperson John Kirby onsdag. Han tror det kan være flere ting som gjør at kolonnen står stille, blant annet at de russiske styrkene omgrupperer og revurderer mangelen på fremgang og hvordan de skal ta igjen den tapte tiden.

NRK - 29 mar 22 kl. 21:34

Pentagon: Russland har byrja å flytte styrkar vekk frå Kyiv

Pentagon seier tysdag at Russland skal ha starta å flytte nokre styrkar vekk frå Kyiv, men la til at det var meir ein reposisjonering enn ein tilbaketrekking av styrkar, skriv Reuters. – Vi trur at dette er ein reposisjonering, og ikkje ein reell tilbaketrekking. Vi må vere førebrett på å sjå ein stor offensiv mot andre område i Ukraina.

NRK - 29 mar 22 kl. 21:34

Pentagon: Russland flyttar vekk styrka frå Kyiv

Talsperson for Pentagon, John Kirby seier på ein pressekonferanse tysdag at Russland skal ha starta å flytte vekk styrkar frå Kyiv, skriv Reuters. – Vi trur at dette er ein reposisjonering, og ikkje ein reell tilbaketrekking. Vi må vere førebudde på å sjå ein stor offensiv mot andre område i Ukraina.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Fortsatt for mye pride?

Alle er like mye verdt i landet vårt..

VG - 3 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar etter coronatrøbbel

En manglende teknisk løsning gjorde at Lise Klaveness ble igjen på Gardermoen. Nå må hun delta digitalt på mandagens møter, før hun drar mot Qatar senere på dagen..

VG - 2 timer siden

Macca, Grohl og The Boss overrasket publikum

Paul McCartney (80) hadde et par solide ess i ermet da han gikk på scenen under Glastonbury-festivalen lørdag..

VG - 3 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Qatarske myndigheter hevder at deres side ikke godtar dokumentene som Klaveness og flere i delegasjonen har lagt frem som bevis på en negativ coronatest..

VG - 3 timer siden

Gjelstens største triumf: – En fantastisk opplevelse

Bjørn Rune Gjelsten (65) kan smile stolt etter at hesten hans «Like a Diamond van het Schaeck» vant en av de mest prestisjefylte sprangridningsstevner i verden..

VG - 3 timer siden

Tar sønnen ut av omstridt privatskole

Det danske kronprinsparet tar sin eldste sønn, prins Christian (16) ut av den private kostskolen Herlufsholm etter avsløringer om det de beskriver som «uakseptable forhold»..

VG - 7 timer siden

Åpnet døren for Warholm til Müller-Wohlfart: – Jeg tror Karsten vinner VM

Karsten Warholms (26) kamp mot klokken før VM har ført ham til en tysk stjernelege – som har vekket oppsikt med sine metoder. Sponsoren fløy Warholm i privatfly hjem etter lårskaden i Marokko og tilbød kontakt med Hans-Wilhelm Müller-Wohlfart (79) i München..

VG - 8 timer siden

To 19-åringer omkom i MC-ulykke i Rogaland: – Det er utrolig trist

Etter en MC-ulykke natt til søndag omkom to 19-åringer i Rogaland..

VG - 11 timer siden

Den nye Rosenborg-helten mister aldri troen på seg selv: – Han har en utrolig arrogant selvtillit

TRONDHEIM (VG) På 250 eliteserieminutter har Rosenborg-fansens nye helt Ole Sæter (26) scoret fem mål. For seks år siden var det ikke mange som trodde at Sæter skulle bli løsninga på Rosenborgs spissproblem. Kanskje bare ham selv..

VG - 16 timer siden

Ti i Pride-tog: Derfor er det viktig og riktig å markere nå

Etter det rystende angrepet valgte mange å samle seg til spontant Pride-tog i Oslo sentrum..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com