NRK - 11 jan 24 kl. 18:36

Pentagon: Sykehusinnleggelsen til USAs forsvarsminister skal granskes

Generalinspektøren i USAs forsvarsdepartement skal granske sykehusinnleggelsen til forsvarsminister Lloyd Austin. Gjennomgangen vil igangsettes i løpet av denne måneden, opplyste generalinspektørens kontor torsdag. Austin (70) ble innlagt på sykehus 1. januar. President Joe Biden fikk ikke vite om innleggelsen før 4.
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Lloyd Austin, Joe Biden, Walter Reed

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pentagon, Sykehusinnleggelsen, til, USAs, forsvarsminister, skal, granskes
VG - 11 jan 24 kl. 18:35

Pentagon: Sykehusinnleggelsen til USAs forsvarsminister skal granskes

Generalinspektøren i USAs forsvarsdepartement skal granske sykehusinnleggelsen til forsvarsminister Lloyd Austin..

NRK - 27 okt 23 kl. 04:14

Pentagon: USA har gjennomført angrep mot mål i Syria som kobles til Iran-støttede grupper

USA har gjennomført angrep mot to mål i Syria som brukes av Iran-støttede grupper, etter angrep mot amerikanske styrker i regionen, opplyser Pentagon. Pentagon opplyser at angrepene ble beordret av president Joe Biden, og advarer om at USA vil ta ytterligere steg om angrepene fortsetter. Amerikanske soldater er den siste uka blitt angrepet minst tolv ganger i Irak og fire ganger i Syria av Iran-tilknyttede grupper i Midtøsten Senest torsdag ble amerikanske soldater i Irak gjenstand for et angrep, men det var mislykket, opplyser det amerikanske forsvarsdepartementet.

NRK - 11 jan 24 kl. 18:36

Pentagon skal granske sykehusinnleggelse

Generalinspektøren i USAs forsvarsdepartement skal granske sykehusinnleggelsen til forsvarsminister Lloyd Austin. Gjennomgangen vil igangsettes i løpet av denne måneden, opplyste generalinspektørens kontor torsdag. Austin (70) ble innlagt på sykehus 1.

NRK - 11 feb 24 kl. 22:36

USAs forsvarsminister er på sykehus igjen

USA forsvarsminister Lloyd Austin er på nytt innlagt på sykehus. Det skal ha oppstått et akutte blæreproblemer, ifølge Pentagon, som sier han vil fortsette å utføre sine plikter under sykehusinnleggelsen. Dette er andre gang på kort tid av Austin blir innlagt.

NRK - 26 okt 23 kl. 20:56

Pentagon: Amerikanske soldater er angrepet minst 16 ganger i Irak og Syria den siste uken

Amerikanske soldater er den siste uka blitt angrepet minst tolv ganger i Irak og fire ganger i Syria av Iran-tilknyttede grupper i Midtøsten, ifølge Pentagon. Senest torsdag ble amerikanske soldater i Irak gjenstand for et angrep, men det var mislykket, opplyser det amerikanske forsvarsdepartementet. Pentagon har de siste ukene sendt ytterligere 900 soldater fra USA til Midtøsten..

NRK - 07 feb 24 kl. 04:29

Austin forklarer seg for Kongressen 29. februar

I slutten av denne måneden skal USAs forsvarsminister Lloyd Austin møte i Kongressen og forklare seg om sykehusinnleggelsen og hemmeligholdet rundt denne. Justine Tripathi, talsperson for forsvarskomiteen i Representantenes hus, bekrefter at Austin 29. februar skal forklare seg for komiteen om hvorfor han ikke varslet om innleggelsen.

NRK - 07 jan 24 kl. 02:10

USAs forsvarsminister lover åpenhet etter innleggelse

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier han tar ansvar for at han ikke informerte om en sykehusinnleggelse denne uken. Han lover mer åpenhet i fremtiden. Først fredag kveld opplyste forsvarsdepartementet Pentagon at den 70 år gamle ministeren ble lagt inn på sykehus fire dager tidligere.

NRK - 05 jan 24 kl. 23:49

USAs forsvarsminister innlagt på sykehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin ble lagt inn på sykehus tidligere denne uken. Grunnen skal være komplikasjoner etter en behandling, ifølge Pentagon. Reuters skriver at dette skjer på et tidspunkt da USA står overfor en økende krise i Midtøsten.

NRK - 04 apr 24 kl. 17:51

Kongen sykemeldt i to nye uker

Kong Harals sykemelding er forlenget i to uker, melder kongehuset på sine nettsider. – Hans Majestet Kongen er i rehabilitering etter sykehusinnleggelsen tidligere i vinter, og trenger fortsatt mer tid for å komme tilbake i arbeid. Sykemeldingen er nå forlenget til 22.

VG - 14 dec 23 kl. 19:50

Patti Smith (76) etter sykehusinnleggelsen: – Jeg er så lei meg

I et innlegg på Instagram viser Smith sin takknemlighet til de ansatte på sykehuset etter at hun tidligere denne uken ble hasteinnlagt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 1 time siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 1 time siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 4 timer siden

Sjukehustilsett dømt til fengsel

Ein mann i 30-åra frå Romsdal er dømt til fengsel i eitt år og seks månader for å ha misbrukt stillinga si til å skaffe seg seksuell omgang med ein pasient som var innlagt på sjukehuset der han jobba. Dette gjorde han mot den kvinneleg pasienten si vilje. Mannen erkjente ikkje straffeskuld då saka blei behandla i Møre og Romsdal tingrett.

NRK - 4 timer siden

Macron: EU må innføre sanksjoner mot Iran

– Vår plikt er å utvide sanksjonene, sa Macron i forkant av EU-toppmøtet i Brussel onsdag. Der blir Irans angrep mot Israel i helgen et av temaene. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz og Belgias statsminister Alexander De Croo tok til orde for flere sanksjoner mot Iran på vei inn til toppmøtet.

NRK - 3 timer siden

Republikanerne i Representantenes hus vil gi Ukraina 60 milliarder dollar

Republikanerne i Representantenes hus har lagt fram forslag til støttepakker for Ukraina, Israel, Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet. Støttepakken til Ukraina er på 60,84 milliarder dollar, tilsvarende over 671 milliarder kroner etter dagens kurs. Ifølge forslaget skal Israel få en støttepakke på 26,38 milliarder dollar, mens pakken til Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet er på 8,12 milliarder dollar.

NRK - 3 timer siden

Det israelske forsvaret sier nødhjelp er kommet til Gaza fra Ashdod-havnen

Det israelske forsvaret sa onsdag at nødhjelp med mat kom inn i den blokkerte Gazastripen fra Ashdod havn for første gang siden regjeringen godkjente åpningen av havnen for nødhjelpssendinger. «Åtte lastebiler fra Verdens matvareprogram (WFP) med mel kom inn i Gazastripen fra Ashdod havn i dag», stod det i uttalelsen, og la til at lastebilene gjennomgikk sikkerhetssjekker på havnen og ble deretter sluppet inn i Gaza gjennom den israelskkontrollerte Kerem Shalom-grenseovergangen..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com